Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın kızlarr yaaaa canım çok sıklıdı sen emek et baskaları yesin iyi mi az önce filo kargodan aradılar ee eleman arabanın kapısını acık bırakmış eee size paket vardı o suanda ortada yokkk ayy sokk oldumm nasıl olur yaa dedim hanfendi napalım dioo ya parasını ödeyelim yada aynısını bulalım yolluyalım dediler bende dedim napın edin yollayınnn

arabadan paketi mi çalmışlar yani :26: yuh diyorum

arabadan paketi mi çalmışlar yani :26: yuh diyorum

malesef öle olmus kuzuu yaaa o kadar emek et sen baskası yesin nasıl insanlar var böle hala anlamıyorum sen be adam ne die kapını acık bırakıp gidiosun bunlar da hatalı bacımmm

kıss melikee_ecesu 29:)
kargoyu mu çaldırmışlar

evett canım adam caldırdık diyemio eleman baskasının paketini vermeye gitmişgelmiş bide bakmışki paketiniz ortada yokkkk çok sinirlendim ama nasıl böle bişi olur çok komiksiniz dedim

evett canım adam caldırdık diyemio eleman baskasının paketini vermeye gitmişgelmiş bide bakmışki paketiniz ortada yokkkk çok sinirlendim ama nasıl böle bişi olur çok komiksiniz dedim

Paketin içeriğini nasıl tahmin edip de telafi ederiz diyorlar ki ?? Belki sen çok değerli bir şeyini , mesela altın takı setini tamire gönderdin de o geri gelmişti sana , mesela yani olamaz mı? Neyse geçmiş olsun ..

malesef öle olmus kuzuu yaaa o kadar emek et sen baskası yesin nasıl insanlar var böle hala anlamıyorum sen be adam ne die kapını acık bırakıp gidiosun bunlar da hatalı bacımmm

ay millet ne çalacağını şaşırmış artık

kargocu da hatalı tabi, kapasın kilitlesin de gitsin
sonuçta emanet o paketler

hayırdır neden ?sanki toz işi yapıyormuşta, tövbekar olmuş gibi konuştun..allah iyiliğini versin..

hey allahım yaaa kazanamayınca üzülüyordum piskolocim:) bozulmasın diye bırakacaktım ayyy ben böyle kararlar alırım arada sırada alışveriş yasağı çikolata yasağı koyarım kendime gızzzz.....

ahh canım bende anlasam nasıl oldugunu gercekten kafam karısık sampuan var sanırım dedi adam bende evet dedim bübchenden gelicekti dedim oda dedi burdaki kod numarasının aynısından bulalım getirelim tamam dedim olmadı bübchene yazsam olmaz adama söledim bi kere

Bulurlar o zaman aynısını , sıkma canını ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…