Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

uzuldum melıke...
bende etıye sınır oldum
arorum bugun gelecek dedıler
dunde gelmedıler
2 gundur evde hapısım
bugun cıkıcam
kesın gelırler ben cıkınca

Kampanyaevim.com
Sitemize üye olup , kullanıcı adınızı konu bölümüne yazarak mesaj kısmına "Sitemizdeki En Aktif Üye" ve "Sitemizin kurulduğu tarih" ve son olarak "Süper Moderatörlerimizin" nicklerini yazıp Ad-Soyad,Adres,Telefon bilgilerini mail olarak kampanyaevim@mynet.com adresine gönderen kişiler arasında yapılacak çekiliş ile sürpriz hediyeler veriyoruz.
Kampanyaevim.com | Facebook

özellikle mng'ye aslaaaa güvenmem

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda ulaşır eline ama peşini bırakma sakın

uzuldum melıke...
bende etıye sınır oldum
arorum bugun gelecek dedıler
dunde gelmedıler
2 gundur evde hapısım
bugun cıkıcam
kesın gelırler ben cıkınca

geldi kızlar az önceeee kargocuda çok tipikti gıcıkkktıııı
blog kampanyasından kazandığım china ojem yine yanında extra hediyesi ile geldi

güle güle kullan kusummm

Son düzenleme:
Palette Çekiliş Rengim'den seçtiği hediyeyi kazananların listesi aşağıdadır. Kendileriyle e-posta aracılığıyla iletişime geçilecektir. Tebrik ederiz!

1 Aylık B-Fit Üyeliği Kazananlar

Derya Gezer

Sevay Okmen

Meryem Kaplan

Gözdem Başarır

Nilgün Yılmaz

İrem Seyman

Perihan Taşkesen

Diğdem Manav

Berna Duruoğlu

Çözel Özge Bukuş

Mango Cüzdan Kazananlar

Kevser Ceylan

Duygu Aravi

Zehre Yurtoğlu Erdoğan

Özlem Deniz

Elif Sezgin

Özge Basar

Hülya Akbay

Nilüfer Özkök

Buket Yamaç

Gizem Orhan

Schwarzkopf Güzellik Seti Kazananlar

Seda Güzel

Servet Cengiz

Pelin Sürücü

Ayşe Çelik

Ayşen Yıldız

Ebru Deniz

Funda Can Aydoğar

Zeynep Cirik

Nursen Pala

Gülay Korkmaz

BlueHouse Kahve Makinası Kazananlar

Nilgül Selman

Remziye Erbek

Meral Duruk

Nilgün Yangınoğlu

Arzu Akdağ

Dilek Servi

Nazan Yılmaz

Yasemin Ünveren

Nermin Çiftçi

Elif Yadigar

Philips Saç Düzleştirici Kazananlar

Esra Nur Şahin

Gülizar Bayar

Melike Ağaç

Nuray Yiğman

Gülşah Şener

Aysime Gezgin

Burcu Taşdelen

Sevgi Güler

Ayşegül Arslankaya

Hazal Çalışkan Çayir

yaklaşık bir gündür girmiyorum kk ya ama maşallah hiçbişeyde kaybetmemişim
hiç adam akıllı yarışma vs. yokkk

Merhaba kızlar bende bi kaç gündür yeni girme fırsatım oldu..Kargosu çalınan arkadaşa geçmiş olsun..Yeni hediyeleri gelenler güle güle kullansınlar..Kargosu çalınan,çok geç gelen ya da başka adrese-isme verilen teslimat edilmesi gibi durumları çok okudum..Çok şükür bugüne kadar hem promosyon hemde alışverişlerimde hiç kargo sorunu yaşamadım..Ama bugün yine bi kargo geldi ve dikkatimi çekti..Zil çaldı baktım kargo arabası...Açtım kapıyı, biraz bekler misiniz diyerek nufüs cüzdanımı almaya gittim..Sonra çıktım kapıya adama nufüs cüzdanımı uzatıyorum bakmıyor bile buraya imza atın yeter diyor !!! Nufüs cüzdanıma bakmadan teslim etti ARAS KORGO'YDU..Gelen pakette 150 tl değerinde bir üründü..Çok şaşırdım benim adıma bir başkası kolaylıkla alabilirdi yani!! Gerçi böyle bir durum olsa şirketin üst düzey çalışanlarına ulaşır durumu bildirir eğer ürünüm tedarik edilmezse değeri ne olursa olsun hukiki yollara başvurum..Demek istiyorum ki basit bi kimlik kontrolü yapmaktan bile üşenen çalışanlar yüzünden madur oluyoruz..Kargolarla derdim yok dedim ama sabah çok erken geliyor :)Merkezi bir yerde oturuyorum ondan mı acaba bilmiyorum ama uyuyor oluyorum hep.. Komşularda şüphelenmeye başladı her gün kargo gelince ne oluyor acaba diye merak ediyorlar eminim :))

kızlar limango hediye çeki olan var mı kullanmicaksanız alabilirmiyim çeyizime alışveriş yapıcamda

istediğin kadar başvur hiç bir şey olmuyor canım
geçen hafta benim başıma geldi
şubeye ceza vereceğiz dediler
istediğini ver, benim paketim gitti ve kullanılmış* diyerek ürünümü tedarik edemedin dedim kapadım teli.
ha hukuki yolu bilemem,o zaman kazanılır.
ben çekiliş ürünü için değmez dedim.

kargocular ilk geldiklerinde kimliğimi alıp bakıyolar amaa sonraki geldiklerinde hiçbirşey istemiyolar.. yurtiçi isim bile sormuyo paketi verip gidiyolar, ama o evin benim olduğuna emin oldukları için.. yoksa ben evde yoksam komşular aldıysa kimlik imza istiyolarmış, bi kargomu bulamamıştım komşumda getirmemiş eve gelmedim diye, yurtiçini aradım hemen isim saat verdiler teslim ettik komşunuza diye.. ..
aras kargoda bikaç kere ismimi sordu, en son geldiğinde bidaha sormıcam zaten dedi gitti, artık sormuyo zaten :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…