arkadaşlar listenizde ekli olanlar yaşadıkları illeri yazmamışlarsa profile görükmüyolar.benim 3 kişi kabul etmiş bakalım kazandıkmı.ilk 5000 kişinin içindemiyim
günaydın kızlarr yaaaa canım çok sıklıdı sen emek et baskaları yesin iyi mi az önce filo kargodan aradılar ee eleman arabanın kapısını acık bırakmış eee size paket vardı o suanda ortada yokkk ayy sokk oldumm nasıl olur yaa dedim hanfendi napalım dioo ya parasını ödeyelim yada aynısını bulalım yolluyalım dediler bende dedim napın edin yollayınnn
özellikle mng'ye aslaaaa güvenmem
canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda ulaşır eline ama peşini bırakma sakın
ben de internet bi ürün almıştım. değeri 90 tl idi. neyse kargo firması bunu kaybetti. işte ay efendim bunu çalmışlar, yok kaybetmişler bilmem ne eah. 2 yıl peşinde koştum sonra aldım 90 lira mı. çalma olayına ben inanmıyorum. ya indirdikleri yerde paketi hasara uğrattılar ya da transfer merkezinde kaybolmuştur.
uzuldum melıke...
bende etıye sınır oldum
arorum bugun gelecek dedıler
dunde gelmedıler
2 gundur evde hapısım
bugun cıkıcam
kesın gelırler ben cıkınca
geldi kızlar az önceeee kargocuda çok tipikti gıcıkkktıııı
güle güle kullan kusummm
Merhaba kızlar bende bi kaç gündür yeni girme fırsatım oldu..Kargosu çalınan arkadaşa geçmiş olsun..Yeni hediyeleri gelenler güle güle kullansınlar..Kargosu çalınan,çok geç gelen ya da başka adrese-isme verilen teslimat edilmesi gibi durumları çok okudum..Çok şükür bugüne kadar hem promosyon hemde alışverişlerimde hiç kargo sorunu yaşamadım..Ama bugün yine bi kargo geldi ve dikkatimi çekti..Zil çaldı baktım kargo arabası...Açtım kapıyı, biraz bekler misiniz diyerek nufüs cüzdanımı almaya gittim..Sonra çıktım kapıya adama nufüs cüzdanımı uzatıyorum bakmıyor bile buraya imza atın yeter diyor !!! Nufüs cüzdanıma bakmadan teslim etti ARAS KORGO'YDU..Gelen pakette 150 tl değerinde bir üründü..Çok şaşırdım benim adıma bir başkası kolaylıkla alabilirdi yani!! Gerçi böyle bir durum olsa şirketin üst düzey çalışanlarına ulaşır durumu bildirir eğer ürünüm tedarik edilmezse değeri ne olursa olsun hukiki yollara başvurum..Demek istiyorum ki basit bi kimlik kontrolü yapmaktan bile üşenen çalışanlar yüzünden madur oluyoruz..Kargolarla derdim yok dedim ama sabah çok erken geliyor :)Merkezi bir yerde oturuyorum ondan mı acaba bilmiyorum ama uyuyor oluyorum hep.. Komşularda şüphelenmeye başladı her gün kargo gelince ne oluyor acaba diye merak ediyorlar eminim :))
Merhaba kızlar bende bi kaç gündür yeni girme fırsatım oldu..Kargosu çalınan arkadaşa geçmiş olsun..Yeni hediyeleri gelenler güle güle kullansınlar..Kargosu çalınan,çok geç gelen ya da başka adrese-isme verilen teslimat edilmesi gibi durumları çok okudum..Çok şükür bugüne kadar hem promosyon hemde alışverişlerimde hiç kargo sorunu yaşamadım..Ama bugün yine bi kargo geldi ve dikkatimi çekti..Zil çaldı baktım kargo arabası...Açtım kapıyı, biraz bekler misiniz diyerek nufüs cüzdanımı almaya gittim..Sonra çıktım kapıya adama nufüs cüzdanımı uzatıyorum bakmıyor bile buraya imza atın yeter diyor !!! Nufüs cüzdanıma bakmadan teslim etti ARAS KORGO'YDU..Gelen pakette 150 tl değerinde bir üründü..Çok şaşırdım benim adıma bir başkası kolaylıkla alabilirdi yani!! Gerçi böyle bir durum olsa şirketin üst düzey çalışanlarına ulaşır durumu bildirir eğer ürünüm tedarik edilmezse değeri ne olursa olsun hukiki yollara başvurum..Demek istiyorum ki basit bi kimlik kontrolü yapmaktan bile üşenen çalışanlar yüzünden madur oluyoruz..Kargolarla derdim yok dedim ama sabah çok erken geliyor :)Merkezi bir yerde oturuyorum ondan mı acaba bilmiyorum ama uyuyor oluyorum hep.. Komşularda şüphelenmeye başladı her gün kargo gelince ne oluyor acaba diye merak ediyorlar eminim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?