Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kizlar gunaydiiiin hepinizee

Bioder BİRİNCİ SORUNUN KAZANANLARI (İLK 10)
-------------------------------------------------------
HEDİYE: CİLT BAKIM SETİ (Bioder Ağda + Bioder Roll on + Deracine Yüz Temizleme Jeli + Deracine Yüz Temizleme Toniği + Deracine Yüz Temizleme Sütü )

1-Canan Zerkinli
2-hüseyin baz
3-çiğdem üstündağ
4-gülcan gül
5-SIDDIKA YALÇINKAYA
6-CANAN SINMAZ
7-Müge İzci
8-zehra kulbilge
9-yasemin konyalı
10-jelda gabriella

............................................................
HEDİYE: Bioder Ağda+Bioder Roll on

1-hamide karıman
2-merve ak
3-ÖZGÜR KÖSE
4-emine aycan
5-hilal doğan
6-deniz soyupak
7-gönül akyüz
8-duygu karaca
9-yeliz yaman
10-fatime çolak
11-Ceyda Özbilgin
12-DEMET TÜRKOĞLU
13-mehtap karay
14-vijdan güler
15-zeynep güney
16-fatma oya öztürk
17-burcu kırbaş
18-firuzan karakaş
19-erkan aksoy
20-Narin KESKİN

Bioder Kazananları Tebrik Ederiz. Ürünler en kısa sürede yarışmaya katılırken bırakmış olduğunuz adreslere gönderilecektir.

saygılarımızla
BİODER

Son düzenleme:
kızlar bakın bi kıza daha gelmiş fa bilmem ne syoss falan ama nerden geldiğni oda bilmiyor

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

hayat magazin anketi açıklanmış kızlar sanırım bilinmeyen 7 parça bakım seti burdan geliyor kazananlara
Hayat Magazin > Kazananlar

kızlar ,efesten kazanan oldumu hiç??
ben kzandım canım,nasıl olduysa 2. kez sıraya grdım
basmadılar :)

Ülker smartt Yarı Yıl Tatil Eğlencesi Loooney Tune ' gösterisinin sinema gösterimi

Cinebonusun bir kaç sineması var bana uymadı yakın olan faydalansın
Aklımda kalanlar ;
Cinebosnus Marmara
Forum iSt
Aydın
4 farklı şehir daha var

Face de soru yanıtlayıp The Looney Tunes Show sinema bileti kazanılıyor

Farklı soru çıkıyor cvplardan bazıları
TAzmanya CAnavarı
D vitmanini CAlsiyum

Ülker Smartt - Ülker Smartt Yarı Yıl Tatil Eğlencesi | Facebook

Ülker Smartt - Ülker Smartt Yarı Yıl Tatil Eğlencesi | Facebook

HAYATTAN MEKTUBUNUZ VAR
Emrah Özdemir'den imzalı "Mavi Çizgili Atkım" isimli kitabı kazananlar:

1) Tuğba Bilici
2) Serdar Akkaya
3) Burcu Balaban

Kazanan üyelerimizi tebrik ediyoruz. Kazanan üyelerimizin en geç pazar akşamı saat 19:00'a kadar hayattan-mektubunuzvar@hotmail.com adresine isim, adres, telefon ve kazandığı kitabın ismini içeren bir mail atmasını rica ediyoruz. Saygılar...

teşekkür ederim bileti aldım ama ankarada yanlış görmediysem sadece panora cinebonus var çok uzakkk bakalım gitmek kısmet olur inşallah

Bu bioderin sorularını hazırlayanı çok merak ediyorum.
ne demek lazım şimdi bugünki soruya istenmeyen tüylerdne kurtulmak için bitkisel çözümler varmıdır?
Hı vardır yazasım var :)

kızlar vada listesinde adım var ama mail gelmemiş herkeze mail geldimi özellikle hediye gelen arkadaş maillemi adres bilgini yolladın acaba?bide oyuncak nasıl bişe?

aynen canım benimde adım asil kazanlarda var ama mail gelmedi bugün sonmuş iletişim bilgilerini göndermemiz için sayfasına yazalım canım bizde yada burada mail gelen arkadaşlar varsa rica ediyorum size gelen mesajda belirtilen mail adresini bize verirseniz özelden de atabilirsiniz bizde gönderelim bari hakkımız yedeklere geçmesin

canım ben sayfalarına yazdım ilk iletişeme geçilecek yazdılar arayan soran olmadı tekrar yazdım tel ile ulaşılsın diye aradılar bugün bilgileri aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…