sğl cnm mail attım bakalım cevap gelcek mi?
bana maildegelmişti listede adım da vardı ama yok işte daha serum ortada
bende mail attımm.gelmeyen herkes mail atsın ilgilensinler
ayni fairy isine dondu bu avon olayida, kesin gelmicek, ha bide doritos fritosum da hala ortada yok, 1000 adet hediye - 5000 adet hediye veriyoruz diyen yarismalara inanmiyorum artik, icinden bi kac kisiye gonderiyorlar okadar
ayni fairy isine dondu bu avon olayida, kesin gelmicek, ha bide doritos fritosum da hala ortada yok, 1000 adet hediye - 5000 adet hediye veriyoruz diyen yarismalara inanmiyorum artik, icinden bi kac kisiye gonderiyorlar okadar
Forever New yarışmamız sona erdi. Yarışmamızın kazananları Gökçe Ercan, Fadimana Duru Aktaş ve Tuğba Cansu’yu kutluyoruz. Lütfen Facebook konu başlıklı mailinizde iletişim bilgilerinizi ve telefon numaranızı yarisma@markafoni.com adresine gönderin. Kazanan takipçilerimizi tebrik ederiz.
"Bol Bol Gondol" yarışmamızın başlamasına 10(15.00) dakika kaldı! Facebook üzerinden verilen cevaplar doğru sayılmayacaktır, doğru cevabı gondolplastic@gmail.com adresine göndermeyi unutmayın. Herkese şimdiden bol bol şans! :)
şu avon serumu hala gelmedi 2 hesaptan kazanmıştım ismimde var anlamadım nereye mail atmam gerekiyor gelmeyen var mı benim gibi hangi kargoyla geldi listedede kızımın ve benim adım var
AVON Anew Genics | Gençlik Genlerinizde Gizli
bende mail attımm.gelmeyen herkes mail atsın ilgilensinler
benimde gelmedi ya.napsakki.gıcık olıyorum böle oldumu
arkadaşlar ben bu topiği daha yeni keşfettimama tam olarak anlamadım.kampanyalar olduğu zaman nerede ne zamn olduğuyla ilgili kimin haberi olursa o haber mi veriyor arkadaşlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?