Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ufo çekilişe katıldığımız için 25 tl indirim kodu göndermiş işe yarar mı bilmem ama sizde bi bakın...

sğl cnm mail attım bakalım cevap gelcek mi?

bana maildegelmişti listede adım da vardı ama yok işte daha serum ortada

Forever New yarışmamız sona erdi. Yarışmamızın kazananları Gökçe Ercan, Fadimana Duru Aktaş ve Tuğba Cansu’yu kutluyoruz. Lütfen Facebook konu başlıklı mailinizde iletişim bilgilerinizi ve telefon numaranızı yarisma@markafoni.com adresine gönderin. Kazanan takipçilerimizi tebrik ederiz.

"Bol Bol Gondol" yarışmamızın başlamasına 10(15.00) dakika kaldı! Facebook üzerinden verilen cevaplar doğru sayılmayacaktır, doğru cevabı gondolplastic@gmail.com adresine göndermeyi unutmayın. Herkese şimdiden bol bol şans! :)

Son düzenleme:
ayni fairy isine dondu bu avon olayida, kesin gelmicek, ha bide doritos fritosum da hala ortada yok, 1000 adet hediye - 5000 adet hediye veriyoruz diyen yarismalara inanmiyorum artik, icinden bi kac kisiye gonderiyorlar okadar

ayni fairy isine dondu bu avon olayida, kesin gelmicek, ha bide doritos fritosum da hala ortada yok, 1000 adet hediye - 5000 adet hediye veriyoruz diyen yarismalara inanmiyorum artik, icinden bi kac kisiye gonderiyorlar okadar

Aynen öyle, aylar geçti aradan, ne kardeşime ne bana maggi gelmedi

frıtos banada gelmemişti yalan oldu

bu yarışma nerde?

glade kazansam da ,makineyi çöpe atmıştım..
manuel kullanırdım mecburen..

arkadaşlar ben bu topiği daha yeni keşfettim ama tam olarak anlamadım.kampanyalar olduğu zaman nerede ne zamn olduğuyla ilgili kimin haberi olursa o haber mi veriyor arkadaşlar???

arkadaşlar ben bu topiği daha yeni keşfettim ama tam olarak anlamadım.kampanyalar olduğu zaman nerede ne zamn olduğuyla ilgili kimin haberi olursa o haber mi veriyor arkadaşlar???

evet kimin haberi varsa buraya yazıyo kampanya ödüllü anketler yarışmalarla ilgili cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…