yaptım tebrikler süpriz hediyeyi sen kazandın Kayıt formunda vermiş olduğunuz iletişim bilgileriyle en kısa zamanda size ulaşacağız.
yazdı sizde de böyle mi oldu???
10 hesaptan katıldım hiçbirindede demedi bunu
nasıl degişik hesaplardan katıldın ya ? ıp numarasını kaydediyo bunlar bence çnkü eşimin adresnden çekilişe katılayım bir de dedim ama onlar benden çakal çıktı bugünkü soruya cvp verdiniz diyo
nasıl degişik hesaplardan katıldın ya ? ıp numarasını kaydediyo bunlar bence çnkü eşimin adresnden çekilişe katılayım bir de dedim ama onlar benden çakal çıktı bugünkü soruya cvp verdiniz diyo
farklı tarayıcı dene ve çerezleri,yakın geçmişi silerek gir hesaplarına canım
şu avon serumu hala gelmedi 2 hesaptan kazanmıştım ismimde var anlamadım nereye mail atmam gerekiyor gelmeyen var mı benim gibi hangi kargoyla geldi listedede kızımın ve benim adım var
AVON Anew Genics | Gençlik Genlerinizde Gizli
benimde gelmedi l
Artı benimde 5 tane bekliyorum
hangi kargoydu hatırlıyor musunuz kızlar baktım oraya burayda mail atcak yerde bulamadım
coşkun et te sadece form şeysi çıktı, demek kazanamdık..
hergünmüş bu uygulama..
avon gelmedi bana da..noluyor 5000 dediler verdiler coşkuyu..
fairy gibi... ortada 3-5 kişinin ürünü var görünen
hani mail gelmişti kazananlar listesinde adınız varsa en kısa sürede göndericez falan diye ordan yanıtla desen yada o gelen mail adresine gönderebilirsin duruyorsa hala maillerinde
Kıslar benım avon geldı kargoyla degıl kuryeyle geldı. Ama kurye ısmı fılan yazmıyodu
iyi hatırlattın maili silmediysem anca aradım ama bulamadım sende var mı adresii?
acaba diyorum avon temsilcileriynen mi gönderiyolarda onlarda durumu çaktı indiregandi yaptı :26:
şu avon serumu hala gelmedi 2 hesaptan kazanmıştım ismimde var anlamadım nereye mail atmam gerekiyor gelmeyen var mı benim gibi hangi kargoyla geldi listedede kızımın ve benim adım var
AVON Anew Genics | Gençlik Genlerinizde Gizli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?