Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Selam kızlar sabah erkenden annemlere gittim ve şu Fa nın nerden geldiğini öğrendim
hayat su
burdaki anketi doldurmuşum ama aylar olmuş unutmuşum zaten kazananlarda adım var baktımda
içinde Fa ürünleride var
gelen ürünlerde bunlar

tebrikler

offff garanti de aciklayamadi kazananlari, catlicam simdiii :18:

vaseline de:26:

Kitap ödüllü kampanyamızda son gün! Birazdan soracağımız soruya doğru cevap veren 20. üyemize "Ellerimdeki Kelimeler" isimli kitabı hediye ediyoruz. 6 yaşındaki işitme engelli bir çocuğun dünyayı elleri ve gözleriyle keşfedişine tanık olacağınız bu kitap hakkında detaylı bilgi için tıklayın:

https://www.facebook.com/hurriyetaile

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu theramed notebook mudur nedir vermicekmiydi soruları yanıtladık

o açıklandı canım

Yanıtla Kazan!” uygulaması kazananları!

20 Aralık 2011 tarihinde yapılan çekiliş sonucu Samsung Netbook kazanan asil/yedek talihlilerin isimleri aşağıdaki gibidir;

Asil Talihli;

1.Deniz Samet Kaya,
2.Dilek Akca,
3.Gökhan Çolak,

Yedek Talihli;

1.Bahar Mecit,
2.Eda Ardıç,
3.Su Gün,

Tebrik ederiz! :)

Vadaa'ların çılgın yeni yıl partisine katılın, Vadaa oyuncağı kazanın!

bu da vadalaaaar

Son düzenleme:
yok cnm bir kaç kişi haricinden kimse cevap vermiyo nedense

saol canım yokum vada da

Sürpriz yarışmamız başladı! Forever New kampanyamızda satışta olan görseldeki çantanın ürün kodunu mailin konu/subject kısmına yazarak
yarisma@markafoni.com
adresine gönderen 1., 100. ve 150. kişi Forever New’dan görseldeki çantayı kazanacak! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Lütfen markafoni’ye kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!

Son düzenleme:
yaptım tebrikler süpriz hediyeyi sen kazandın Kayıt formunda vermiş olduğunuz iletişim bilgileriyle en kısa zamanda size ulaşacağız.

yazdı sizde de böyle mi oldu???

bende aynısını dediiii yazmıştım ki bende tebrikler hediye kazanma şansı yakaladın demiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…