Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benim de şu an beklediklerim

far paleti
gümüş kolye
arko
glade
lipton vete liptonu hala beklemekteyim

Glade'den mail gelmemişti ama listeye baktım adım var. bide dün yurtiçi kargoyla wadaa oyuncağım geldi.
babam almış kargoyu dio ki telefonda kızım sana maymun gibi bişey geldi ay çok güldüm ya

ne kadar şanslısın tebrik ederiiiiimmmm :)))

Kırgın olsam da Glade'e yinede BRAVO , ne güzel liste yayınlamış. Bir umutla baktım , gözüme inanmayı ctrl+f ' de yaptım ama hüsrannnn , yine hüsrannnn ..

:26::26::26:

teşekkürler arkadaşım sayende anamın adına da kazanmış olduğumu gördüm kendim kızım ve annemin adına 3 adet kazandım.

tebrikler canım

Rossmann’dan sürpriz hediyeler sizi bekliyor. İzmir için geçerli olacak yarışmamız hakkında detaylı bilgi almak ve kazanan şanslı kişilerden olmak için, sayfamızı takip etmeye devam edin!

ROSSMANN TÜRKİYE ' den alıntıladım.İzmir'de değilim ama orada yaşayan arkadaşlar için buyrun..

teşekkürler izmirdeyim ben bakalım neymiş

bizimm eti cin oyuncakları ne zaman gelicek yaaa

vadaa oyuncağı kazananlar resim ekleyebilir mi?

merak ettim:26:

Yılbaşı Hediyen Arçelik'ten kampanyamızda hediye kazanan kullanıcılarımıza teyit e-mail'leri gönderilmeye devam etmektedir. İlginize teşekkür ederiz.yazıyor arçelikten kazananlardan mail alan varmı

Bebeğimebakım.com un cevaplarımı? Eğer oysa burda paylaşabilirmisin.
tatım 20 aralıga donus yaparsan orda yazıor butun soruların cevpları
yanlıs hatırlamıorsam 2310 ıle 2315. sayfalar arasında cvplar
ınsallah kazanırız
Yılbaşı Hediyen Arçelik'ten kampanyamızda hediye kazanan kullanıcılarımıza teyit e-mail'leri gönderilmeye devam etmektedir. İlginize teşekkür ederiz.yazıyor arçelikten kazananlardan mail alan varmı

bana maıl gelmedı sınır dolum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…