Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

valla bu heyecan değil gerginlik oldu canım bende

valla bu heyecan değil gerginlik oldu canım bende

daha dun basıma geldı.genelde yardım ısteklerıne cevap vermeye calısıyorum.
gönderdı bırısı tamam dedım oy verdım.sonra kendı begenımı gönderdım.ses yok.
oyverırmısın dıyorum ses yok.şimdi napıyım ben bunu.
çıkarcılık ve bencıllıkten uzak yardımlaşmalar dılıyorum...

geri alcaksın oyunu
vallahi hiç affetmem
alınmıyosa da hakkım haram zıkkım olsun de, Allah görür hesabını

ayy çatlıcam şimdi yaa kız hala devam ediyor beğendirmeye bakan da yok 00.00 da ben ve kontes öndeydik

bende yaa çok sinir oldum offffff

bebeğimle bakımın cevaplarını aradım gözlerim şaşa oldu bulmamadım biri ayrdımcı olsun varmı cvpları bilen

ay tatlım gecen sayfada yazdım cevpların nerde oldugunu 20 kasımda yanlıslıkla aralık yazmısım ama ben
2310 ıle 2315. sayfalar arasında

ya kızlar kontess niye uğrşıyosunuzki bu beyendirmeli yarışmalarla.verdikleri kaç paralık şey boşuna ugraşıyosunuz.sinir oldugunuza deymez.şahsen ben ole kimseye beyen falan diyemem ugraşamam stres yapamam kendime.ha bana gönderen olursa kırmıyorum kimseyi yapmaya çalışıyorum.ben anca yarişmalara katılıyorum kendi çapımda o da olursa.
aman sizde ugraşmayın bence boşuna üzmeyin kendinizi.
kontes facebokta adın ne merak ettim

hiç değmez boşver bu saatte lanet okuma sen söyleyince aklıma geldi melisatay olarak ekli olanların dikkatine facebook hesabım kapatılmış arkadaşlarımı tanıyabilirsem açılacakmış ama herkesin fotoğrafı hemen hemen aynı hep etiketlenmiş reklam fotoları olduğundan birde süreli olduğundan sanırım hesabımı geri alamayacağım bilginiz olsun kızlar beni silin yada uygulama falan göndermeyin arçelikten sonra oldu

Son düzenleme:
benim hesaplarda da oldu o olay.
tel no gir,şifre gelsin
o şekilde açarsın

Güle güle kullan.
mersi canım
oh yaaa adil bir oylama oldu şükürler olsun hala kızla uğraşıyorum oda ayrı

firma 00:00 demişti zaten, sayılmazdı ki kızın oyları. bulaşmasaydın keşke

benim hesaplarda da oldu o olay.
tel no gir,şifre gelsin
o şekilde açarsın

mersi canım

firma 00:00 demişti zaten, sayılmazdı ki kızın oyları. bulaşmasaydın keşke

ya canım dedim bakmıyolar beğendirecek bu kız sabaha kadar hala diyoki ben söyledim o yarışmayı
haksızlığa gelemiyormuş 00.03 de bile sayfayı yenileyip baktım benden geride idi diyoki beğendirmedin ama beğen dediklerin o saatten sonra beğendi napıyım yani ayyy bu satte de çekilmiyo valla sildim gitti

kazandım mı evet hakkımla mı evet gerisi yalan valla

kontess kıs ben 09 u beğendim sence nasıl sen anlarsın hanginden isticen sen

kazandım mı evet hakkımla mı evet gerisi yalan valla

kontess kıs ben 09 u beğendim sence nasıl sen anlarsın hanginden isticen sen

09 bende var
topiğime eklemiştim
uç bak güzelim

benim beğendiğim bir renk daha vardı bendekini alırken ama hatırlayamadım hangisiydi, kozmetikçide bakıp da seçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…