Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selam herkese

biraz önce bebeğime bakımdan ürünler geldi saç bakım maskesinin aynen 2012 şubat skt olsun artık ... bu arada adore marketten ben de kazanmışım paylaşan arkadaşa teşekkür ederim sanırım dekoratif kutu kazandık. şirket ankara da ilk geelenlerden olrum büyük ihtimalle paylaşırım...

annemin avonu gelmedi artık beklemeyim ümidimi kesyim mi kızlar avonu gelmeyenler ne yapmalı yaa bi akıl verin..

BENDE TAM BUNU YAZICAKTIM bebek bakım dan ürünler geldi 1 ay süre var sonkullanma tarihine üstüne 350 ml bende kullansam kızıma ortak çıksam olurmu acabaD

saç kremi bizim için değil mi zaten?bebek için saç kremi olmazki..ben de bekliyorum bu akşam telim edilir dedi aras kargoyu aradım.ben ablam ve kardeşimle paylaşırım artık saç kremini 1ayda biter napalım

Şu kazananların linkini atabilirmisiniz..

saç kremi bizim için değil mi zaten?bebek için saç kremi olmazki..ben de bekliyorum bu akşam telim edilir dedi aras kargoyu aradım.ben ablam ve kardeşimle paylaşırım artık saç kremini 1ayda biter napalım

sorma aynen ya bebek napsın saç maskesini sonradan çaktım o bizizm içinmiş aynen bende paylaşıcam anca herkes kullansın çöpe atmakrtansaD

Hacı Sayid
Sorumuz: "Aramıza yeni katılan kardeş kuruluşumuzun adı nedir?" cevablarınızı yarisma@hacisayid.com adresine iletişim (Ad,Soyad,Adres,Telefon) bilgilerinizle birlikte göndermeyi unutmayın.

cevaappp : Bonappetit

ödül: soruya doğru cevabı veren 50.kişi Bakırköy şubemizde çift kişilik brunch keyfi kazanıyor.

bakırköy diyo kızlar aklınızda olsun :)

Son düzenleme:
istanbulda olan arkadaşlar
27 aralıkta bir uygulamadan acıbadem bağdat cad. tıp merkezinde grip aşısı yaptırma hakkı kazandım.
ocak ayının sonuna kadar geçerli.
ben karabükte oturduğum için kullanamıyorum kullanmak isteyen varsa verebilirim.

kazananlara tebrikler ben kaçırmışım bunu yav
liptondan aradılar bu hafta içinde göndereceklermş

lipton pek bonkör canım benim eksik gelmişti sayfasına yazmıştım 4 gün sonra tam tam tekrar yollamışlar bardak birken 2 oldu

annemin avonu gelmedi artık beklemeyim ümidimi kesyim mi kızlar avonu gelmeyenler ne yapmalı yaa bi akıl verin..

cnm ben dün şu adrese CustomerService@avon.com mail gönderdim sonra bana bu maili göndermişler bende verilen numuarayı aradım onlarda haftasonunu kadar elinizde olur dediler bekliyorum

E-mailinize istinaden yaplan kontrollerde Anew Genics Urunlerimiz Ile Ilgili Yapilan Anket Calismasini kazandiginiz bilgisine ulasilmistir.

Kazanilan urunlerin gonderimleri " Etkin Dagitim" Firmasi tarafindan yapilmaktadir. Teslimat ile ilgili bilgileri (0212) 282 40 04 numarali telefondan Yasemin Hanim ya da Tuba Hanim'a ulasarak ogrenebilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, calismalarinizda basarilar dileriz.

Saygılarımızla,
Avon Kozmetik Ürünleri

Evgör Mobilya
Günün Son Hediyesi Ufacık Tefecik İçi Dolu Evgörcük Çay Seti:)Şekerler Dahil:)
Yarışmamız Birazdan Başlıyor...

kızlar yarışma var ama benim evden çıkmam lazım. katılamıycam
bol şans sizlere..

tşk ederim bilgi için hemen aradım yasemin hn ile görüştüm.gelmiş bulamamışlar yeniden yönlendirilecekmiş... inandımmı hayır genelde evdeyimm.. arayın kızlar üzerinde durun

kizlar banada simdi bebegimebakim dan kazandigim urunler geldi, miiiisss gibi kokuyorlar, ama sizinde dediginiz gibi sac maskesi subat 2012 son kullanma tarihi, losyon ise haziran 2013

ayy canım çok sağol aradım şimdi adreste bulunamdı diye geri dönmüş tekrar adres teyidi yaptılar ankara da olduğumuz için 3-4 günde ulaşır elinize dediler çok teşkkür ederim sağolasın

bide ben arayım ya

canım sağolasın bende aradım yasermin hanımla konuştum banada gönderilmiş ancak evde bulunamammış geri yollanmış dedi. aras kargo ile gönderiyorlarmış.bende kapıda not falan yoktu dedim .tekrar yollanacakmış. birde annenminkini sordu. verilen adres yeterli değilmiş bu yüzden yollanmamış. zaten annemlerin oturduğu yer ufacık a 101 marketin üstü kime sorsan marketi gösterir dedim.adresi teyit ettirdim yollayacaklarmış bakalım.
tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…