BENDE TAM BUNU YAZICAKTIM bebek bakım dan ürünler geldi 1 ay süre var sonkullanma tarihine üstüne 350 ml bende kullansam kızıma ortak çıksam olurmu acabaD
selam herkese
biraz önce bebeğime bakımdan ürünler geldi saç bakım maskesinin aynen 2012 şubat skt olsun artık ... bu arada adore marketten ben de kazanmışım paylaşan arkadaşa teşekkür ederim sanırım dekoratif kutu kazandık. şirket ankara da ilk geelenlerden olrum büyük ihtimalle paylaşırım...
saç kremi bizim için değil mi zaten?bebek için saç kremi olmazki..ben de bekliyorum bu akşam telim edilir dedi aras kargoyu aradım.ben ablam ve kardeşimle paylaşırım artık saç kremini 1ayda biter napalım
Şu kazananların linkini atabilirmisiniz..
dekoratif kutu diyoo :) iyi günlerde kullanınn
Hm aramadılar demekki kazanamadıkkazananlari ariyorlar tatlim, herhangi bi yerde yazmiyor, yani ben oyle biliyorum
kazananlara tebrikler ben kaçırmışım bunu yavadoremarket.com sonuçlarıhttps://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=307461439295215&id=189749714399722
Ad Soyad
Abdullah Kaya.
Ahmet Can
Aide Çolak
Ali Rıza Yumuşak.
Aslı Seçil.
Aslı Seçil.
Atilla Demirci.
Aysun Güven Dağkoçak.
Bahar Aşcıoğlu.
Bahar Aşcıoğlu.
Banu Gülkaya
Beyhan Gül.
Burcu Ekici.
Cengiz Tok.
Cihan Özel.
Çiğdem Çetin.
Demir Yavuz
Deniz Burcu Akbulut.
Derya Yücel.
Dilek Demirci.
Durdane Ölmesek.
Ece Çam.
Emel Aslan.
Emel Kaya U.
Emine Genç.
Emine Gürel Aybar.
Emine Kılıç.
Emine Yılmaz.
Erinc Karis.
Erkan Özcan
Ersin Ulaş.
Esra Ceylanguden.
Fatma Arslan.
Fatma Gün.
Fatma Nur Akbalık.
Fatma Özdemir.
Ferhat Knd.
Göksel Gökhan Görkem.
Gülçin Baş.
Gülsen Doğan.
Gülşah Uzun.
Hacer Nazlı.
Halil Karahan.
Hasan Basri Sevinç.
Hatice özkan.
Havva Çağan Erdoğan
Hicran Karanfil Akbal.
Hülya Akbulut.
Hümeyra Nazlı Özyılmaz.
Hüseyin Koç
İzzet Avdan.
Kerman Ataş
Kevser Özgil.
Mali Mine Erarslan Erarslan.
Mehmet Duram.
Merve Durmaz.
Muhammed Aktaş.
Mustafa Çakmak.
Nihan Tali.
Nurali Dilber
Oya Özdinçer
Özgür Demir.
Özlem Kayakoparan.
Selen Yılmaz.
Selinay Nazik
Sinem Avcı.
Tuğba Şavak Çivi
Zehra Kulbilge.
Zeynep Çalışkan.
Zübeyde Zeynep Çoban.
Ne olduğunu bilmiyorum. Sayfayı begenmemişimde zaten.Bizden birileri var. Tebrikler
liptondan aradılar bu hafta içinde göndereceklermş
Hm aramadılar demekki kazanamadık
annemin avonu gelmedi artık beklemeyim ümidimi kesyim mi kızlar avonu gelmeyenler ne yapmalı yaa bi akıl verin..
cnm ben dün şu adrese CustomerService@avon.com mail gönderdim sonra bana bu maili göndermişler bende verilen numuarayı aradım onlarda haftasonunu kadar elinizde olur dediler bekliyorum
E-mailinize istinaden yaplan kontrollerde Anew Genics Urunlerimiz Ile Ilgili Yapilan Anket Calismasini kazandiginiz bilgisine ulasilmistir.
Kazanilan urunlerin gonderimleri " Etkin Dagitim" Firmasi tarafindan yapilmaktadir. Teslimat ile ilgili bilgileri (0212) 282 40 04 numarali telefondan Yasemin Hanim ya da Tuba Hanim'a ulasarak ogrenebilirsiniz.
Bilgilerinize sunar, calismalarinizda basarilar dileriz.
Saygılarımızla,
Avon Kozmetik Ürünleri
cnm ben dün şu adrese CustomerService@avon.com mail gönderdim sonra bana bu maili göndermişler bende verilen numuarayı aradım onlarda haftasonunu kadar elinizde olur dediler bekliyorum
E-mailinize istinaden yaplan kontrollerde Anew Genics Urunlerimiz Ile Ilgili Yapilan Anket Calismasini kazandiginiz bilgisine ulasilmistir.
Kazanilan urunlerin gonderimleri " Etkin Dagitim" Firmasi tarafindan yapilmaktadir. Teslimat ile ilgili bilgileri (0212) 282 40 04 numarali telefondan Yasemin Hanim ya da Tuba Hanim'a ulasarak ogrenebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Avon Kozmetik Ürünleri
annemin avonu gelmedi artık beklemeyim ümidimi kesyim mi kızlar avonu gelmeyenler ne yapmalı yaa bi akıl verin..
Saygılarımızla,
Avon Kozmetik Ürünleri
Saygılarımızla,
Avon Kozmetik Ürünleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?