Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

allahı acer ıle kutuları acın sınucları bellı olmus laptop kazanan emre çetin eşimin ismi ama biz değilmişizzzzzzz uçtu hayallerim

Şu İlker şenol u boğazlayasım geldi yaa bastı tuşa kimseye basmam normalde ona sıra geldi bende ona bastımm ohh canıma değsin yanii

merhaba arçelikten kazananlardan mail gelen varmı
yurtiçinden çikolata gelmesi pek mümkün değil çünkü hediyelerin içinde öyle bir seçenek hatırlamıyorum başka bir yerden gelmiş olmasın

merhaba arçelikten kazananlardan mail gelen varmı
yurtiçinden çikolata gelmesi pek mümkün değil çünkü hediyelerin içinde öyle bir seçenek hatırlamıyorum başka bir yerden gelmiş olmasın

Canlar, bu yurtiçinin başka bi kampanyası,10 kargo yollayana çikolata gibi bi kampanyaydı sanırım. Şu anki kampanya değil yani. Benim anladığım kadarıyla.
Favori düğündeyiz bi uygulama var çok komik, düğün oluyor istediğin şekilde oynatıyorsun onları,roman havası bilmem ne diye seçenekler var. Çok eğlenceli
Ama hediyesiz gördüğüm kadarıyla.
Facebook'ta Favori Düğündeyiz | Facebook

Cevaplıyorum diye bi siteden bişey gelen var mı,süpriz hediye diyor ya merak ettim ne yollacakalar.
Mail gelmiş şimdi heralde bu cevaplıyorum şeysinden olması lazım.maillerinizi kontrol edin kızlar.mail şöyle:

Merhaba,

Hasbro olarak seni tebrik ediyoruz! düzenlediğimiz anketimize katılan her 50. kişiden biri de sen oldun ve 1 adet Transformers 3 Mini Figür kazandın. Ödülünü sana ulaştırabilmemiz için bu maili açık adres ve telefon bilgilerini yazarak yanıtlaman yeterli. Hediyeni en kısa zamanda adresine göndereceğiz. Hediyen adresini bildirmenden itibaren 15 gün içerisinde adresine ulaştırılacaktır.

İlgine teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
canım konser kimindi? aradım bulamadım hangi siteden kazanmıştın link atman mümkünmü???? yerine bakayım da bana uzak mı diye teşekkür ederim

cnm twitterdan kazandım isim soyisim ne demiştin şmdi DM atayım kapıdan kimliğini gösterip yanında bi kişiyle girebilir

kızlar biraz önce bebeğimebakımdan organicum saç maskesi ve bebek losyonu geldi. gerçekten çok güzeller ama saç kreminin son kullanma tarihine 1 ay kalmış sizde dikkat edin 1 ay da bitmez ama baya da büyük.

haber veren arkadaşa da teşekkürlerimi iletiyorum:)))

Son düzenleme:
kızlar biraz önce bebeğimebakımdan organicum saç maskesi ve bebek losyonu geldi. gerçekten çok güzeller ama saç kreminin son kullanma tarihine 1 ay kalmış sizde dikkat edin 1 ay da bitmez ama baya da büyük.

aaa canım hangi kargo ile geldi bende bekliyorum ama evde degildim sabah geldi mi gelmedi mi bilmiyorum bazı kargolar not da bırakmıyorlar çünkü :S

beni de aradılar ama daha gelen giden yok

Selva'dan Lezzet Şenliği Kolisi kazanmak ister misin?
Yapman gereken bu fotoğrafı profilinde "herkese açık" şekilde paylaşmak!
Fotoğrafı paylaşanlar arasında yapılacak çekilişle 5 kişi "Selva Lezzet Şenliği Kolisi" kazanacak.Son katılım 12 Ocak Perşembe, kazananları 13 Ocak cuma günü açıklıyoruz. Bol şans!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…