Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Aa ne kadar ayıp yaa 1 ay kalmış şampuanları yolluyorlar onlarında elinden çıksın diye bebek losyonunun tarihinde bişey varmı bir de sen hangi şehirdesin canım bana daha gelmedi..

Aa ne kadar ayıp yaa 1 ay kalmış şampuanları yolluyorlar onlarında elinden çıksın diye bebek losyonunun tarihinde bişey varmı bir de sen hangi şehirdesin canım bana daha gelmedi..

evet canım ya malesef ama haftada 3 kez maskeyi uygulayın yazıyor. ayda 12 kez oluyor.. bitirmeye çalışıcam memnun kalırsam alırım yine. bebek losyonunun skt.2013.
ben istanbuldayım avrupa yakası. gelir sizinkilerde bugün-yarın..

BENDE TAM BUNU YAZICAKTIM bebek bakım dan ürünler geldi 1 ay süre var sonkullanma tarihine üstüne 350 ml bende kullansam kızıma ortak çıksam olurmu acabaD

BENDE TAM BUNU YAZICAKTIM bebek bakım dan ürünler geldi 1 ay süre var sonkullanma tarihine üstüne 350 ml bende kullansam kızıma ortak çıksam olurmu acabaD

canım zaten biri bizim için saç kremi diğeri bebek losyonu. bende iki tane bebek ürünü bekliyordum ama olsun saç maskesi de güzel:)

Haftada 4 kez kullanırsan biter galiba.. Bu maskenin özelliği nedir ne işe yarıyor peki üstünde yazıyor mu?

Haftada 4 kez kullanırsan biter galiba.. Bu maskenin özelliği nedir ne işe yarıyor peki üstünde yazıyor mu?

broşürü şimdi okudum da "3 haftalık organik maskeli kür" yazıyor.
saçı kestirmeye ve kısaltmaya gerek kalmadan maskeli kürün sonuçları 3 haftada fark edilir. doğum sonrası saç dökülmelerine iyi gelir filan yazıyor. 4 hafta kullanılmayacakmış yani

geçen sene

hoojo.com

diye bir site vardı , tıkladıkça sayaç artıyor ve hediye veriyordu , hatırlayan varmı :) sonra kapandı canım site , 2 kere hediye kazanmıştım ordan , ara sıra bir ümit bakıyorum açıldı mı diye ama yok maalesef ya

adoremarket.com sonuçları
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=307461439295215&id=189749714399722

Ad Soyad
Abdullah Kaya.
Ahmet Can
Aide Çolak
Ali Rıza Yumuşak.
Aslı Seçil.
Aslı Seçil.
Atilla Demirci.
Aysun Güven Dağkoçak.
Bahar Aşcıoğlu.
Bahar Aşcıoğlu.
Banu Gülkaya
Beyhan Gül.
Burcu Ekici.
Cengiz Tok.
Cihan Özel.
Çiğdem Çetin.
Demir Yavuz
Deniz Burcu Akbulut.
Derya Yücel.
Dilek Demirci.
Durdane Ölmesek.
Ece Çam.
Emel Aslan.
Emel Kaya U.
Emine Genç.
Emine Gürel Aybar.
Emine Kılıç.
Emine Yılmaz.
Erinc Karis.
Erkan Özcan
Ersin Ulaş.
Esra Ceylanguden.
Fatma Arslan.
Fatma Gün.
Fatma Nur Akbalık.
Fatma Özdemir.
Ferhat Knd.
Göksel Gökhan Görkem.
Gülçin Baş.
Gülsen Doğan.
Gülşah Uzun.
Hacer Nazlı.
Halil Karahan.
Hasan Basri Sevinç.
Hatice özkan.
Havva Çağan Erdoğan
Hicran Karanfil Akbal.
Hülya Akbulut.
Hümeyra Nazlı Özyılmaz.
Hüseyin Koç
İzzet Avdan.
Kerman Ataş
Kevser Özgil.
Mali Mine Erarslan Erarslan.
Mehmet Duram.
Merve Durmaz.
Muhammed Aktaş.
Mustafa Çakmak.
Nihan Tali.
Nurali Dilber
Oya Özdinçer
Özgür Demir.
Özlem Kayakoparan.
Selen Yılmaz.
Selinay Nazik
Sinem Avcı.
Tuğba Şavak Çivi
Zehra Kulbilge.
Zeynep Çalışkan.
Zübeyde Zeynep Çoban.

Ne olduğunu bilmiyorum. Sayfayı begenmemişimde zaten.
Bizden birileri var. Tebrikler

benimhamileliken beri dökülüyo saçlarım 6,5 ay oldu hala devam ediyo inş işe yarar

adore mobilya sitesine üye olanlara hediye veriyodu onun sonuçları :) ben paylaşmıştım burda kazananlara tebrikleerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…