Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yasmin karıştırmışım galiba doğru vanilyadır sizide paniklettim bu arada cnr anne bebek fuarına bilet kazandım bana çok uzak gitmek isteyen varsa bana Ad,Soyad, Tel,Adres bilgilerini mesaj atan ilk kişinin bilgilerini maille göndereyim.

canım sein kutun daha iyiymiş ben sevmedim ürünlerimi o yüzden iptal ettim üyeliğimi ((

HEPSİ BU BAK ((

Son düzenleme:

canım şimdi üye olursak kredi kartı ile her ay 19 TL mi kesecekler bizden?:26:

şu kutu olayı benim de ilgimi çekiyor ama glossy box'un açılmasını bekliyorum.
vanilya , lila kutu ve glossy box arasında seçim yapacağım

şu kutu olayı benim de ilgimi çekiyor ama glossy box'un açılmasını bekliyorum.
vanilya , lila kutu ve glossy box arasında seçim yapacağım

canım glossybox açılmayacakmış bak açıklama yaptılar zaten

Sevgili GLOSSYBOX takipçileri, heyecanla başlayan Türkiye'deki çalışmalarımıza üzülerek son vermiş bulunuyoruz. Bu güne kadar GLOSSYBOX için göstermiş olduğunuz ilgiye ve verdiğiniz tüm desteğe çok teşekkür ederiz. 2012'nin sizlere sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz. Sevgilerimizle... GLOSSYBOX Türkiye Ekibi

canım şimdi üye olursak kredi kartı ile her ay 19 TL mi kesecekler bizden?:26:

bence mobil ödemeyle üye ol canm beğenmezsen iptal edersin ben kredi kartı oalyına pek güvenmiyorumda iptal ettiğinde sıkıntı yaşama yani bana 5 parça ürün geldi hiç birini sevmedim ve iptal ettim bugün mobil ödemeydi benimki ...

kızlar bana böle bi e-mail gelmiş acaba alışveriş yaparkenmi gecerli yoksa öle mi :26:
PERA BUTİK'DEN 20 TL DEĞERİNDE ALIŞVERİŞ KUPONU KAZANDIN!

20 değerinde hediyenizi kullanmak için hesap oluşturunuz.
tamam 60 tl ve üzeri alışveriş içinmiş lazım olursa veririm bi kişiye

Son düzenleme:

aaa bilmiyordum sağol canım...

hoş,ürünleri nars vs olduğundan baya pahalı olur diye düşünüyordum

diğer ikisi arasında seçim yapayım madem ki lila daha uygun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…