Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Mavala Türkiye
Sevgili Mavala Türkiye Takipçileri, Çarşamba günkü yarışmamızın hediyesi 5 adet tırnak etlerini yumuşatmaya ve görünümlerini güzelleştirmeye yardımcı Tırnak Eti Kremi olacak!
Görüşmek dileğiyle, sağlıkla kalın...

ne kötüüü kredi kartı kullanmıyoruz kapıda ödemede yok (

Kırmızı Kuzu yazın çıkar sanırım link kabul etmedi.
Kırmızı Kuzu'dan 50 TL Hediye Çeki !

Son düzenleme:
eklerim tabi ödeme önden yapılıyor dimmi, kredi kartı ile?

evet canım ilk abone olurken kredi kartı ile ödüyorsun , sonra gönderiyorlar . İşte ben teee aralıkta üye oldum o zaman kestiler parayı , ancak bugün geldi , dediğim gibi üye olduğun aydan sonraki ay gönderiyorlar.

gönderimler sınırlı sayıdaymış , o yüzden üye olcaksan hemen ol derim :)

ne kötüüü kredi kartı kullanmıyoruz kapıda ödemede yok (

yakın bi arkadaşından akrabandan rica etsen canım olmaz mı :/

gelen kutu gercekten hem uygun fıyata hemde cok guselmıs

evet baya güzel canım fiyatıda çok güzel , çünkü ürünlerin gerçek fiyatları çok çok pahalı , reklam amaçlı bişey bu sanırım...

lila kutu bir ara açıklama yapmıştı 19 tl den 35 tl ye çıkardı ödemeleri

ay yok artık !!!!!!!!!!!!!!!!

hemen bakıcam inş benden 35 kesmedi bunlar , gerçi ben aralıkta üye olmuştum o zaman 19 du , tüüü 35 çok pahalı bidaha hayatta almam

baktım canım , hala 19 diyor , senden nerden gördün ki 35 i ?

Son düzenleme:
karacadan 20 tl hediye çeki kazandım isteyen olursa hemen kodu vereyim :)

Flormar
Flormar Taksim Mağazası'nda fotoğrafını paylaş, sen de kazan!

Flormar Taksim Mağazası açıldı. 20 Ocak'a kadar Flormar Taksim Mağazası'ndaki fotoğrafını kendini etiketleyerek sayfamızda paylaş, fotoğrafı en çok beğenilen 5 kişiden biri sen ol, Flormar makyaj seti kazan.
Flormar | Facebook

canım facebook sayfasında kendi yazmıştı herkes isyan etmişti bulmaya çalışayım.

şimdi inceledim kaldırmışlar demek bir sürü insan iptal edin üyeliğimi demişti demekki tepkiler karşısında geri adım atmışlar.

persanhome Persan Home Studio
Bu tweeti Retweet et, Persan özel tasarım mutfak önlüğü sahibi olma şansı yakala! #persantasarim pic.twitter.com/FDLCZfI9

şimdi inceledim kaldırmışlar demek bir sürü insan iptal edin üyeliğimi demişti demekki tepkiler karşısında geri adım atmışlar.

ay oh içime su serpildi :) zaten ben yeniden üye olmak için deneme yaptım kaç para çekicekler kredi kartından diye , 19du gene , vanilya club diye varmış site gene bu lila kutu gibi , o 35 liraymış , belki onla karışmıştır :)

Mekanist
Yarışma: Mekanı bil, hediyeyi kap!
Saat 16:30'a kadar fotoğraftaki mekanın adını söyle ve mekanı bir cümlede anlat, 'Ejderha Dövmeli Kız' filmine çift kişilik sinema bileti* kazan!
* Sinema bileti, 19.01.2012 tarihine kadar Beyoğlu Cine-Majestic sinemasında kullanılmak üzere geçerlidir.

Mekanist | Facebook

mekanın adı lebi derya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…