Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Duru Banyo Keyfi
Duru Banyo Keyfi'nden eğlenirken kazandıracak yepyeni bir oyuna hazır mısın?
Duru Gourmet Duş Keyfi Oyunu 17 Ocak Salı günü başlıyor...

face de

Dermalogica Türkiye
Yeni hafta yeni şans! Bu haftaki hediyemiz pirinç bazlı eksfoliantımız Daily Microfoliant. Yapmanız gereken tek şey sorduğumuz sorulardan altısına doğru cevap vermek. 6 soruyu doğru yanıtlayan her 25. kişi hediyemizi kazanma fırsatı yakalayacak. Geçen hafta katılıp kazanamadıysanız üzülmeyin, bu hafta tekrar katılıp ürünümüzü kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Katılmak için tıklayın:
Dermalogica - Ödüllü Sorular

Dermalogica Türkiye
İşte ikinci hafta uygulamamıza katılıp 6 sorumuza doğru cevap vererek bizden Age Reversal Eye Complex kazanan takipçilerimiz:

Mücella Ünlütepe Dayı
Berra Esra Acun
Gülnur Gilik
... Yasemin Tuz
Meral Harmankaya
Dilek Akpınar
Oya Ağmış
Mürvet Kelleci
Hatice Açık
Ayşegül Aksu

Kazananlarla mail yoluyla iletişime geçilecektir. Kampanyamız devam ediyor. Her hafta tekrar katılıp kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

slm kızlar herkese bol şanslı haftalar

çoşkun et muhabbetinize baya güldüm iyiki kazanmamışım dedim bende vallaha:26::26:

bu arada bişi sorcam bizi taa kasımda ttnet çocuk ve futbol senbizm herşeyimizsin bağlantılı sayfadan biri arayıp hediye kazandınız ocakta gönderi olcaktı demişti burdan onu hatırlayan var mı çünkü burdan da bi kaç arkadaş aranmıştı

Coşkun Et ile Bil Kazan! Kazananlar Listesi
16 Ocak 2012 Pazartesi, 18:08 tarihinde Coşkun Et tarafından eklendi
Merhabalar,Kazanan arkadaşlarımızı şimdiden tebrik ediyoruz. Talihlilerimiz adres, telefon ve mail adreslerinden oluşan iletişim adreslerini info@coskunet.com.tr mail atmaları gerekmektedir. İstanbul’da oturan talihlilerimiz alışveriş çekleri ile isterlerse online alışveriş yapabilir, isterlerse hediye çeklerini kargo ile edinebilirler. İstanbul’daki talihlilerimizin info@coskunet.com.tr adresine attıkları e-mail’de bunu belirtmelidirler
KAZANANLAR;
ahmet eröz
ali öztürk
ayşe demirbay
ayşe kırbıyık
BANU ÖZEN
bayram eröz
bayram kayabay
birsen hergüllü
canan candan
canan yılmaz
ceyda kazaz
deniz konus eydemir
Elbeyi Beyaz
elif şahin
eymen şahin
FATMA KIRBIZ
HAKAN OZKAN
Hakan Türkmenov
Hikmet AYDAR
Hülya Gemici
ismail demirbay
kaan kurt
kader orhan
Kemal Bolulu
mert öztürk
mert yılmaz
Mine Özdemir
murat kol
mustafa dal
mustafa demirbay
Mustafa Gögerçin
Mürüvvet Çöken
nejla haydar
neriman kaşık
ömer faruk
özge pehlivancık
saadet önder yılmaz
sadık özer
seçgin engin
seda onart
sema tekdur
sevil arslan
sevil öncel
Yakup Kol
Zehra Özgönül
Coşkun Et ile Bil Kazan’a göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı tekrar teşekkür ederiz. Bütün öneri, görüş ve sorularınız için info@coskunet.com.tr adresine mail atmanız yeterlidir.

bu arada bişi sorcam bizi taa kasımda ttnet çocuk ve futbol senbizm herşeyimizsin bağlantılı sayfadan biri arayıp hediye kazandınız ocakta gönderi olcaktı demişti burdan onu hatırlayan var mı çünkü burdan da bi kaç arkadaş aranmıştı[/QUOTE]

acaba ttnetteki bumuydu.şimdi gördüm
TT Çocuk
Merhaba TTÇocuk dostları,
Moxie Moda Okulu kazanan isimleri belli oldu. Hepinizi tebrik ediyoruz. Kazanan isimlerle iletişim kuracağız.
.

canım sein kutun daha iyiymiş ben sevmedim ürünlerimi o yüzden iptal ettim üyeliğimi ((

HEPSİ BU BAK (( Eki Görüntüle 327539 Eki Görüntüle 327540

aa canım azmış bu sefer cidden ama bidahakine belki güzel gelirdi ya hemen iptal etmeseydin ://

canım şimdi üye olursak kredi kartı ile her ay 19 TL mi kesecekler bizden?:26:

evet canım 19 lira kesiyorlar kargo dahil , ama mobil ödeme seçeneğide varmış

şu kutu olayı benim de ilgimi çekiyor ama glossy box'un açılmasını bekliyorum.
vanilya , lila kutu ve glossy box arasında seçim yapacağım

vanilya 30 muydu 35 miydi ne valla , bence lila yı seç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…