Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[lıst]
[/lıst]
cilit bangde bugun ben kazanmısımmmmmmmmmmm 50 tl alısverıs cekınıı cok sevnmdım

Rossmann Türkiye
Rossmann’dan sürpriz hediyeler sizi bekliyor.Bu sefer Ankara için geçerli olacak yarışmamız hakkında detaylı bilgi almak ve kazanan şanslı kişilerden olmak için, sayfamızı takip etmeye devam edin!

arkadaşlar bu prima olayı nedir?herkese mi veriliyor mağazadan alacağım ama hamile değilim yani olabilirim hayırlısıyla isteyebilir miyim ben de primayı?

Primanın face sayfasında , ilk hediyem , diye yer var solda canım , ordan başvuruyorsun , hamilelere veriyorlar tabiki ama ben eve istedim hamile değilim :) eve isteyince 5 lira kargo parasıyla aldım , kargocuda bişi demedi anlamıyorlar zaten kime ne neden gelmiş. Ama 5 lira vermek istemezsen e bebek mağzaları varmış , oralardan alınıyor kendin gidip , ama işte oraya hamile olmadan gitmek cesaret ister sanırım

coşkun etden mail geldi
NOT: Takipçilerimizin yoğun isteği nedeniyle 13 Ocak Cuma gününe kadar kazanan kişilere mail göndererek sipariş verebileceklerini bildirmiştik. Fakat bu durum facebook’ta paylaşıldığında sorulara doğru cevap veren herkes kazandığını düşünerek online sipariş verdi. Bu karışıklık nedeniyle asıl talihlilerin siparişlerini de bekletmek zorunda kaldık. Bu gecikmeden ötürü özür dileriz.

Şu anda durum açıklık kazandığı için önceden sipariş veren talihlilerimizin tekrar sipariş vermesine gerek kalmadı. Onların siparişleri bugün içerisinde kargoya verilecektir.

gerek yokmuş sipariş vermeye tekrar gelsinde yiyelim

ohh haydi gelsin artık kuzum bana özel mesajdan , blog unun adresini atarmısın

JAG_Club JAG Club
facebook.com/jagtr beğenin ve sweatshirt çekilisine hak kazanın.(Cuma son gün cumartesi çekiliş yapılacaktır.)

tek tek bak bakalım şimdi karacaya pöfff işin yoksa

buldum 153.01.02.1101
84 parça yemek takımı azurda

Son düzenleme:
selam herkese

rossmann bugün ankarayı sevindirecekmiş. kızlarr görürseniz hemen paylaşın ben takip yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…