Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

nestle yastığım

oldu galiba yanlış yerden uğraşmışım bunca zaman

Son düzenleme:
KFC TURKIYE
"Artık bu kadar da olmaz yani" dedirten Hot Shots hediyeli uygulamamız Patron Sensin'e buyurmaz mısınız?

http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/PatronSensin

Pizza Hut Türkiye
‎"Kola da bedava olsun" diyen sınırsızcılara, pizza'nın yanında içecek de bizden. Facebook'çuları kayırmaya devam edeceğiz, haberiniz olsun :)

Pizza Hut Türkiye - İndirdik Gitti | Facebook

Hürriyet Aile
Sevgili üyelerimiz, ödüllü kampanyamız devam ediyor. Birazdan soracağımız soruya doğru cevap veren 10, 20 ve 30. üyelerimiz bizden çocuk yetiştirme konusunda anne-babalara başucu kitabı niteliğinde olacak olan, Kim John Payne ve Lisa M. Ross’a ait "Daha Sade Bir Hayat" adlı kitabı kazanacak. Hediye kitabımız hakkında detaylı bilgi için tıklayın: http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/xkubKO

CEVAP:1 Kasım 1928 kızlar

Merhabalar;

Facebook'ta gerçekleştirdiğimiz 'Panda'yla Şansı Yakala' kampanyamıza katılmış, ödül kazananlardan biri olmuştunuz.

Ödüllerinizin gönderiminin önümüzdeki günlerde yapılacağını, bulunduğunuz lokasyona göre hediyenizin kampanyanın katılım koşullarında da belirtildiği üzere, Panda dondurma ya da Panda Ayıcığı şeklinde yapılacağının bilgisini vermek isteriz.

İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.

Facebook.com/DondurmayiSeviyorum

Twitter.com/Dondurmasever

böyle bir mail gelmiş bulunduğum lokasyon derken yaşadığım şehri söylüyor herhalde bu neya bana kesin ayıcık gönderir offf yaaa daha önce adresine dondurma gelen var mı ben ankaradayım buraya da gelmezse artık ne diyeyim

benimde oğluşum adanalı
hadi yaa ne kadaa ne güzel kusum beni oglusum da malatyalı oldiiii
eşimin görevi icabı burdayız tayinci olunca işte mecbure yazdırdık yoksa adana olsun cok istedim
Aaa öyle mii :)) Niresinden :))
merkez yüregir canımm
[lıst]
[/lıst]
cilit bangde bugun ben kazanmısımmmmmmmmmmm 50 tl alısverıs cekınıı cok sevnmdım
tebrikler esoşşşş zuzzummmm
nestleden kazandığım hediyem geldii kırmızı nestle yazılı yastııık

nestle yastığımEki Görüntüle 328141

oldu galiba yanlış yerden uğraşmışım bunca zaman

güle güle kullan canım cok şirinmiş

stilestadan ben kazanmıştım kızlar işte hediyem:

güle güle kullan canım cok şirinmiş [/QUOTE]

sağol canım sende çeklerini gülü güle harca

benim o ... eticin ve cillitbang in linklerini ekleyebilirmisin lütfen..

CANBEBE
İstanbul CNR'daki Anne Bebek Fuarına çift kişilik davetiye ister misiniz?
Twitter kullanmayan annelerimizi düşünerek bugünkü sorumuzu Facebook duvar bölümümüzden saat 15:00'de soracağız. Doğru yanıtı vereceğimiz e-posta adresine gönderen ilk 30 kişi davetiye kazanacak. Takipte kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…