Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bende durunun oyunu donuyor sonra bi sürü meyve yiyip hakkım yanıyor sizde olmuyor mu acaba tarayıcıyı mı değiştirsem bilemedim?

bende üye oldum ama 10 tl lik hediye çekim yok

arkadaşlar hediye çekleri yükleniyo kç tane hesabım varsa bu şekilde üye oldum.hepsine geldi çeklerim.ben ce ara ara bakın çünkü ben sabah üye oldum öglen sonra gelmişti baktıgında çekim.kampanya ayn 23 ne kadar devam ediyo.
birisi de referansız verseydın demiş zaten bu referans sayesinde veriyo.neyse

valla dün üye oldum ne gelen var ne giden

siteden hesabım bölümünden bakabilirsiniz kızlar orada hediye çek diye belirtiyo gelmiş bana

benim hesabıma yüklenmiş 10 tl

Kemerlerinizi Bağlayın!!!

Formula serisinin son oyunu F1 2011 ile hızınızı kesmeden oyuna devam edeceksiniz.

İçerik Detayı
5 Adet PC Formatında Formula 1 2011
Formu doldurup, doğru cevabı veren 1.-75.-150.-300. ve 500. kişiye PC formatında F1 2011

3 Adet PS3 Formatında Formula 1 2011
Formu doldurup, doğru cevabı veren 1.-75. ve 150. kişiye PS3 formatında F1 2011

2 Adet XBOX 360 Formatında Formula 1 2011
Formu doldurup, doğru cevabı veren 50. ve 100. kişiye XBOX 360 formatında F1 2011,
oyunu bizden hediye...

Başlangıç tarihi: 18 Ocak Çarşamba Saat: 12:00
Bitiş tarihi: 21 Ocak Cumartesi Saat: 10:00

ARALGAME | Facebook

yani arkAdaşım dedıgım gibi ben 6 7 tane üyelik açtım hepsine geldi deddigim gibi.bilmıyorum yani
buradan da gelen arkadaşlar olmuş.ha ayrıca bu referansla üye olursan öle geliyo.walla benim öle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…