kızlar çoşkun ette ödeme seçeneğine ne diycez ?
yani arkAdaşım dedıgım gibi ben 6 7 tane üyelik açtım hepsine geldi deddigim gibi.bilmıyorum yani
buradan da gelen arkadaşlar olmuş.ha ayrıca bu referansla üye olursan öle geliyo.walla benim öle geldi
ben havaleyi seçtim bugün beni bir bayan aradı mail geri dönüyormuş nasıl oluyorsa artık işte hiçbir şey seçmeden ödeyin dedi ama öyle olmuyor.kredi kartı için numara istiyor zaten bende havaleyi seçtim buradaki arkadaşlar da öyle yapmıştı zaten afiyet olsun :))
tekrar referans gönderirmisin canım
arkadaşım dedigim gibi iki mtane paavloderm islak mendil aldım 5 88 tl yaptı.kargo dahil 10 lira 80 kuruş oldu. aşagıda hediye cek adedini giriniz yazıyo.oraya 1 yazcaksın.zaten hemen düşüyo.buyur caanım.
https://www.unnado.com/davet/widaco1982_22871
kızlarrrr
unnadoda eşimin hesabı varmış ondan 3 tane davet gönderdim. sonra pavlodermden her hesaba 2 şer tane bebek sabunu aldım kredi katıyla sadece 40 kuruş ödedim veee eşimin hesabına 21 gün sonra aktifleşmek üzere 30 tl kazandırdım .duyuran arkadaşa teşekkürler
ben de alayım dedim de kargo ücretinden dolayı vazgeçtim
canım kargo ödemedim 5.50 sabun+4,90 kargo 10 liralık çekten düştü 40 kuruş ödedim toplamda asıl amacım eşimin hesabına davet linkinden çek kazandırmaktı o da oldu hatta 3 hesap daha açtım onlara da çek birazdan gelir 30 tl daha eşime kazandırırım 60 tl davet çeki kazanmış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?