Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar çoşkun ette ödeme seçeneğine ne diycez ?

ben havaleyi seçtim bugün beni bir bayan aradı mail geri dönüyormuş nasıl oluyorsa artık işte hiçbir şey seçmeden ödeyin dedi ama öyle olmuyor.kredi kartı için numara istiyor zaten bende havaleyi seçtim buradaki arkadaşlar da öyle yapmıştı zaten afiyet olsun :))

evet hiç bir şey yapmadan olmuyor ben kurnazlık felan yapıılmasından korkuyorum yani dönüpte havale yapmasaydınız felan demesinler sonra fatura çıkmasın tc kimlkte alıyorlar

Unnodadan bana da çek gelmiş ama istediğim ürün tükenmiş.. Ama çek 28 ocakta bitiyor o zamana kadar başka ürüner gelir mutlaka :) Coşkun etten de gelecekmiş sordum maille bugün gönderiyoruz demişler büyük ihtimalle yarın elimde olur

Facebook'ta Kuponosfer | Facebook

Kuponbak.com Internet üzerinden her online alışverişiniz için marka odaklı indirim kuponları sunmaktadır. Alışverişlerinizde yada fırsatlarda indirim hakkına sahip olmak için “Siteye özel” kupon kodları kullanmak, size %50‘ye varan indirimlerle satın almalar yapmanızı sağlar. Ayrıca diğer alışveriş sitelerinin indirimlerine ücretsiz üye olabilirsiniz. Kuponbak.com üzerinde bulunan arama kutusundan istediğiniz siteyi aratıp, aktif olan kuponlara ulaşabilirsiniz.

Harf Devrimi’nin kabul edildiği tarih nedir? sorulu yarışmamız sona ermiştir.(Yanıt : 1 Kasım 1928 )
Bugün yarışmamızı kazanan talihliler :

Esra Altınışık, Gamze Akıncıoğlu, Esra Erginer, Yunus Emre Kavun ve Leman Süral’ı tebrik eder, adreslerini ve istedikleri hediyeyi mail atmalarını rica ederiz.

Sorumuz yarın saat tam 10:00'da gelecek. Hediye yine seçenekli olacak ve kazanan bu seçenekler arasından seçim yapabilecek. Yarın için hepinize bol şans dileriz, iyi akşamlar.

kızlarrrr

unnadoda eşimin hesabı varmış ondan 3 tane davet gönderdim. sonra pavlodermden her hesaba 2 şer tane bebek sabunu aldım kredi katıyla sadece 40 kuruş ödedim veee eşimin hesabına 21 gün sonra aktifleşmek üzere 30 tl kazandırdım .duyuran arkadaşa teşekkürler

ben de alayım dedim de kargo ücretinden dolayı vazgeçtim

ben de alayım dedim de kargo ücretinden dolayı vazgeçtim

canım kargo ödemedim 5.50 sabun+4,90 kargo 10 liralık çekten düştü 40 kuruş ödedim toplamda asıl amacım eşimin hesabına davet linkinden çek kazandırmaktı o da oldu hatta 3 hesap daha açtım onlara da çek birazdan gelir 30 tl daha eşime kazandırırım 60 tl davet çeki kazanmış olurum

Alla alla ben alayım dedim ben de 4,90 tl kargo ücreti çıktı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…