Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarrrrr

unnado da 3 alışveriş daha yaptım hep sabun aldım 40 kuruşa :)) eşime 30 tl çek daha ekleyip toplam 60 tl kazandırdım unnadodan 6 tane kargo bekliyorum :))

canım adresten sonraki adımda çek kullanma bölümü çıkıyor orda kargoyu düşüyor görmedin mi acaba ??

çok cahilim galiba. adres ekledikten sonra kupon yerini göremedim ben ayrıca adresi geçince kredi kartı istiyo anlamadım

Kızlarrrr yardım bende unnadoya üye oldum ama çek gelmedi!!!!!!

Kızlarrrr yardım bende unnadoya üye oldum ama çek gelmedi!!!!!!

Kızlarrr unnadoya bende üye oldum ama çek vermedi???

kızlarr bende 2 gün önce üye olup alısveriş yapmıstım unnado dan bana da vermedi hala da bakıyorum yok :)) bende şans yok sanırımmmm

kızlarrrrr

unnado da 3 alışveriş daha yaptım hep sabun aldım 40 kuruşa :)) eşime 30 tl çek daha ekleyip toplam 60 tl kazandırdım unnadodan 6 tane kargo bekliyorum :))

ben de üye oldum bana da 10 tl geldi eşine nasıl çek kazandırdın bize de anlatsana =)

unnoda anladığım kadarıyla birinin davetiyle üye olunduğunda çek veriyor. doğrumu anladım acaba:)

valla sanırım bu iş hediye çeki gelince oluyo yani bize hediye çeki gelmediğine göre biz o şekilde alışveriş yapamayız

kızlarrrrr

arkadaşım nasıl yaptın anlatırmısın?

sitesinden davet yöntemiylemi üye oldunuz yoksa burdan arkadaşın verdiği linktenmi? gerçi o da bende güvenli değil diye tam açılamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…