Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sen siteye üye olduysan hesabım bölümüne gir ordan kazandığım çekler bölümü var aşağıya doğru oraya tıkla bana 20 dk sonra gelmişti.

UNNADO İNDİRİM ÇEKLERİ

Kazandığım indirim çeklerini görmek istiyorum.
burdan bakıyorum ama yokhenüz

kızlar kredi kartı kullanmıyım diye 1.75 tllik alıveriş yaptım çekten düştüm gene de 0.01 kuruş bıraktı illaki kredi kartı istiyo ne biliyim iyice şüphelendim halbuki 000 kalması gerekmiyomu of çok kafam karıştı kızımda uyandı kaçtım

UNNADO İNDİRİM ÇEKLERİ

Kazandığım indirim çeklerini görmek istiyorum.
burdan bakıyorum ama yokhenüz

mutlaka gelir merak etme bana tüm hesaplardan geldi

evet illa li kredi kartı istiyor zaten 10 tl yi geçmezsen kargoyla birlikte sistem almıyor

ekin79 size özel mesaj ile bilgi verdim. esin hanım size de buradan söylemek zorundayım her 10 dk bir mesaj atılıyor. size gelen maili kabul ederek üye olmanız gerek.ancak böyle çek geliyor.siz sanırım davet yöntemi olmadan üyelik açtınız.10 tl çek istiyorsanız ya bu açtığınız üyeliği hesabım bölümünden iptal edin ya da bana özel mesaj ile yeni bir mail adresi verin oradan size istek göndereyim.

benimde dikkatimi çeken hiç sipariş takibi yada maili gelmiyor ne iş yaaa

Kızlar Unnado'dan gelen mailler spam klasörüne düşüyor bende ..Mail gelmedi diyenler kontrol edin mutlaka gelmiştir..

banada cevap verin ya (

kızlar bişi sorcam , şimdi bende üye oldum ve geldi 10 lira , merak ettiğim ;

ben kendi üyeliğimden , davet etsemde , o kişiye gelcek mi 10 lira yani ?

yoksa sadece arkadaşımızın paylaştığı linkten üye olunca mı geliyor?

care hakkını helal et ya beceriksizliğimden böyle oldu .
ben snein yerinde olsam bana sinir olurdum:)

kozmodermo'dan sebamed visio nemlendirici kazanmışım
haberim yookkkk
Allah'tan kuşkam gördü de söyledi, bilgilerimi yolladımmm

kozmodermo'dan sebamed visio nemlendirici kazanmışım
haberim yookkkk
Allah'tan kuşkam gördü de söyledi, bilgilerimi yolladımmm

Niye faceden mail atmazlar ki.Görmesen 3 gün sonra hakkın gidecek...Bu arada güle güle kullan cnm..

Son düzenleme:
O kadar çok kampanyaya katılıyoruzki takibi zor :) Güle güle kullan..

Niye faceden mail atmazlar ki.Görmesen 3 gün sonra hakkın gidecek...Bu arada güle güle kullan cnm..

tebrikler iyi günlerde kullan :81:

sağolun kızlarr:13: sebamed marka 1 jel 1 de gündüz kremi gelecekmiş, kargo bana aitmiş ama olsun

ben de anlamıyorum,bloglar da haber vermiyor sinir oluyorum
o kadar mail adresi yazıyoruz sağa sola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…