Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs dan 2 adet prima bebek beiz gelmiş kızlar bana:)

İşte bugünkü yarışmamızın sorusu!
MAVALA' nın, kuru, yıpranmış eller için önerilen, doğal aktif maddeler, hyalünorik asit ve ipek amino asitlerden oluşan içeriği sayesinde hücre yenilenmesine ve nem tutuşuna yardımcı olan ve özel tasarlanan pamuk eldivenleri ile etkin bir şekilde nüfuz edilmesi sağlanan ürününün adı nedir?
Sorduğumuz sorunun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 1., 25., 50.,75. ve 100. kişiler Tırnak Eti Kremi ürünümüzü kazanacak. Kazanan kişileri saat 14:30' da açıklayacağız

Eki Görüntüle 328851

kızlarrr coşkun etten kazandığım sucuklarım ve pastırmam geldi.
merak edenler için aras kargo ile geldi.siparişi pazartesi vermiştim.bayağı hızlılarmış :)

Afiyet olsun canım :) Bende bekliyorum bakalım ne zaman gelecek :)) gelse de yesem
bana da bugün olmadı yarın gelir sanırım yaa :) dün sorduğumda bana hazırlanıyor demişlerdi acaba sorsam mı yine:

Son düzenleme:
slm arkadaslar evy babyden bebek bezı kazanan ve elıne ulasan var mı ben kazanmıstım ama gondermedıler seker bayramından once =((

merhaba ben de o siteden bebek bezi ile ilgili anket doldurdum siz ne zaman anket doldurmuştunuz hatırlıyor musunuz?

denedim biliyorumda prima yıldızlar yolu diye bir tanıtım vardı ona üye oldum sanırım içinden 4 adet premium bez çıktı 2'şerliymiş paket resmini atamıyorum fotoğraf makinem bozuldu en kısa zamanda yüklicem

Kızlar sımdı unnadoya uye oldum 10 tl ındırım cekını kullandım ama benım referansımla 4 kısı daha uye oldu alısverıs yapaım dedım hıc ındırım fln cek göremıyorum nieee

hehehe :)) ben 5 adet ürün aldım hepsi bedavaya geldi 21 gün sonrası için de 40 tl birikti
ohh iyisin valla kuzum bnim çek duruyor hala öyleeee çeyize bebek şeyleri alıyım diyorum
Eki Görüntüle 328851

kızlarrr coşkun etten kazandığım sucuklarım ve pastırmam geldi.
merak edenler için aras kargo ile geldi.siparişi pazartesi vermiştim.bayağı hızlılarmış :)

iyi gelmiş bari ben korkuyordum açıkçası tc verdik bir şey olur diye
afiyetle ye

bu arada alıntılamayı unutmuşum airr ayakkabını gül güle kullannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…