ooo afiyet olsun canım benim :112:
afiyetle ye inş...
Eki Görüntüle 328851
kızlarrr coşkun etten kazandığım sucuklarım ve pastırmam geldi.
merak edenler için aras kargo ile geldi.siparişi pazartesi vermiştim.bayağı hızlılarmış :)
Afiyet olsun canım :) Bende bekliyorum bakalım ne zaman gelecek :)) gelse de yesem
bana da bugün olmadı yarın gelir sanırım yaa :) dün sorduğumda bana hazırlanıyor demişlerdi acaba sorsam mı yine:
tatlım daha açıklanmadı bildiğim kadarıyla kazananlar listesi geçen çekilişten kalma
Eki Görüntüle 328851
merak edenler için aras kargo ile geldi.siparişi pazartesi vermiştim.bayağı hızlılarmış :)
slm arkadaslar evy babyden bebek bezı kazanan ve elıne ulasan var mı ben kazanmıstım ama gondermedıler seker bayramından once =((
denedimbiliyorum dan gelmiş yaniii
yok tatlım face sayfasında açıklandı bugünn
afiyet olsun
Bana geldi canım,epey geç gelmişti ama..
merhaba ben de o siteden bebek bezi ile ilgili anket doldurdum siz ne zaman anket doldurmuştunuz hatırlıyor musunuz?
Mavala Repairing Night Cream - Onarıcı El Gece Kremi canım :))mavalanın cvbını bilen varmı?
ohh iyisin valla kuzumhehehe :)) ben 5 adet ürün aldım hepsi bedavaya geldi 21 gün sonrası için de 40 tl birikti
Eki Görüntüle 328851
Eki Görüntüle 328851
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?