Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Evy Baby benimde gelmedi eylülde kazanmıştım şimdi evyapı aradım aylin hanım varmış müşteri hizmetlerinde ona aktardılar adımı ve telefonumu aldılar sizde arayın hemen gönderilir bence.

Eki Görüntüle 328851

kızlarrr coşkun etten kazandığım sucuklarım ve pastırmam geldi.
merak edenler için aras kargo ile geldi.siparişi pazartesi vermiştim.bayağı hızlılarmış :)

ohh miss afiyet olsun canım.

sağol kuşumm

slm kızlar
kk.ya yazmayalı amma uzun zman olmuş ya ne kadar özlemişim sohbetleri kampanyaları :) bebekolarım rahat koymuyolarki. aranıza hızla döneyim ama inşl. ara arada olsa giricem katılımlara. herkese bol bol hediyeli birgün olsun inşl.

Meltem Şekerci lütfen dikkat edin admin hep aynı kişiler kazanıyor.birazda daha hiçbişey kazanamamış kişilere şans verin.seçici olmanızı diliyorum.eminim diğer arkadaşlarımda bana hak verecektir.
Pazartesi, 13:23 · Beğen · 2

Katalogtan satış temsilcilikler arife hanım ilk defa kazandı.
Pazartesi, 14:01 · Beğen

Meltem Şekerci sizden ilk defa kazanmış olabilir ama profiline bakın ne kadar çok hediye kazanmış.bunun için seçici olun dedim.
Pazartesi, 14:05 · Beğen · 1

Katalogtan satış temsilcilikler BUNU DA İLK DEFA DUYDUM. BAYAN ŞANSLI HAKKINI MI YİYELİM?
Pazartesi, 18:06 · Beğen · 2
Arife Kanar aaa çok teşekkür ederimm yaaa çok mutlu oldum:)
18 saat önce · Beğen
Arife Kanar çok teşekkürlerr yaa
18 saat önce · Beğen
Arife Kanar hep aynı kişiler kazanıyo diyen arkadaş nerd görmüş adımı en son
18 saat önce · Beğen
Arife Kanar ayy süper çok mutlu olduuum
18 saat önce · Beğen

Arzu Dumanoglu ‎Arife Kanar tebrikler canım
18 saat önce · Beğenmekten Vazgeç · 1
Arife Kanar çok saol canım yaa:)
18 saat önce · Beğen · 1
Arife Kanar kargo kime ait acaba
3 saat önce · Beğen

Meltem Şekerci ARİFE KANAR AYAKKABI DA KAZANDI DÜN MAŞALLAH HERŞEYİ BEDAVAYA GELİYOR:)
2 saat önce · Beğenmekten Vazgeç · 1
Arife Kanar bencede maaşallah meltem
18 dakika önce · Beğen
Arife Kanar o kadar uğraşıyorum ve emeğimi alıyorum şansım bol olur her zaman böyle inşallah
17 dakika önce · Beğen
Arife Kanar belki de kimsenin kazandığında gözüm yok senin gibi ondan bol bol kazanıyorumdur
17 dakika önce · Beğen

arkadaşlar bakın yani ben napıyım şimdi yaa
bu insanlar ne yapmaya çalışıyo:44:

Gül geç güzelim. Kısmet denen bişey var arkadaşın haberi yok heralde. Güle güle kullan

aman ya ne kafaya takıyon boşver. şansın yüksek kazanırsın. ayrıca burada herkes farklı şeyler kazanıyor. böyle şeyleri kafana bile takma şans güzelim bu

boşver tııın allah daha çok versin canım benim

daha yeni alışveriş yapmıştım ve ürünlerden evde epeyce var..ama bendeki paketlerde öyle bişey yok..sanıyorum yeni almak lazım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…