Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Gül geç güzelim. Kısmet denen bişey var arkadaşın haberi yok heralde. Güle güle kullan

aman ya ne kafaya takıyon boşver. şansın yüksek kazanırsın. ayrıca burada herkes farklı şeyler kazanıyor. böyle şeyleri kafana bile takma şans güzelim bu

boşver tııın allah daha çok versin canım benim

saolun kızlar yaa sanki kötü bişey yapıyorum gibi hisstetiriyor millet kazanmak için yarışmıyormuyuz sanki
takmıcam diyom ama onların böyle mesajlar görünce de üzülüyorum

sanıyorum yeni ürünlerde geçerli dimi..

9 haneli şifreniz dediği şey aldığımız üründen çıkan bir şey mi??

sanıyorum öyle arkadaşım..bende tam bilmiyorum bilen birileri varsa aydınlatırsa seviniriz:)

off neyseki ucuz şeyler,fazla mal göz çıkarmaz diyip çıkarım biraz sonra almaya :)))

evet canım bu yenı paketlerde
zaten ustunde yazıor
arka kısmındada kagıt var
paketı actıgınızda en altta sıfre var
bnde bugun aldım yolladım
sans ınsallah cıkar
gercı kampanya superı bıraz uzun martta

evet konuyu duyuran arkadaş bize yardımcı olabilir :)

kızlar zaten arkadaşın verdiği linke baktıysanız sayfanın altında bütün bilgiler mevcut ama bende dün daha yeni aldım 5li vanilin 15 li kabartma tozu okuyunca gidip paketi açtım çıkmadı şifre kartı falan belkide çok az markette vardır yeni üretilen şifreli paketlerden alırken bakarak almak lazım

Son düzenleme:
eskiden kalmıştır.

bu arada bu soruma ilgilenip cevap verecek bir arkadaşım olursa çok bahtiyar olacağım aradım ya korkuyorum sabah sabah şeytan dürttü neden arıyorsam sorup soruşturmadan sonradan dank etti kapattım ama işallah kötü bişey olmaz

tamam cnm çok tşkler:))

arkadaşlarımı da haberdar ettim kampanyalardan,buraya neredeyse aşiret gelicek haberiniz olsun

google dan baksaydın cnm

hmm tmm cnm saol bizdekilerde eski şifre yok çünkü

görmedim ben .. hmm bizdekilerde eski paketmiş çünkü şifre yok :S artık yeni paket alınca katılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…