SAYIN ÇOK SEVGİLİ ARKADAŞLARIM BİLİYORUM HEYECANLAN ŞU TRENTİYOLLAR ŞEYSİNİ BEKLİYORSUNUZ ANCAK BEN BİRAZDAN ŞU KARACA ŞİFRESİ YÜZÜNDEN ŞAŞI OLCAM BİLEN VARSA İNSANLIK NAMINA ŞİFREYİ ŞURACIĞA YAZIVERSİN:)
Toplam 41 kullanıcı konuyu okuyor. (27 üye ve 14 ziyaretçi)
kozmatik, carefully, ozgeozge, ekin79, haticecrm, gokceemu, Merekila, razilug85, kahvesever, senveben, bberna, nihalart, berroo, TatLiGaci, kkoras, ecemege, bal10, Tyche, SiremimS, çıtır-pıtır, damlavvi, atusaprenses, mirror1981, sevfurkereym, zarigan, oznurkazali, bng6230
doğru hatırlıyosun yasmincim direk yok demişdi kampanya şimdi süpriz falan diyorrr
var yaniii bugünnn
Evy Baby benimde gelmedi eylülde kazanmıştım şimdi evyapı aradım aylin hanım varmış müşteri hizmetlerinde ona aktardılar adımı ve telefonumu aldılar sizde arayın hemen gönderilir bence.
yuppide yuppiiiiii ,
sizin bebişler gibi oynuyorum şuan he hayal edin beni
ah çok teşekkür ederim gerçekten ,işkence gibi ara tara bulamadım yoksa:)
kızlar trendyolda hediye çekiyle kargo ödeniyor mu
trendyol beklediğim şu zamanımı , yeni hesaplar açarak değerlendiriyorum , dilerim fos çıkmaz
trendyol beklediğim şu zamanımı , yeni hesaplar açarak değerlendiriyorum , dilerim fos çıkmaz
hayır ödenmiyor illa ki alıyor kargoyu ama 20 tl alalımda kargoyu ödeyelim benim bugüne kadar kampanya ile 7 alışverişim oldu süpper hepsi birbirinden güzel geldi hele bugün bi hırka geldi twomail firmasının öl bit geber yani bayıldım hatta uleyyynnn bi tane daha alaydım bundan dedim
Kızlar trendyolda çantalar vardı uygun yeşil falan onun oldugu butik hangisiydi acil yazarmısınız
ha ha ha ne kadan benziyoruz seninle ben bitirdim çakma hesaplarımı bekliyorum
yalnız yasminciğim isim bulmakta sıkıntı çekiyorum tüm isim kombinasyonlarımı tükettim bacı aynı isimle hesap açılabiliniyor mu?
tabi canım 20 liraya kargo ödenir de ben şey için soruyorum hani kargoyu ödemiyorsa tam 20 tllik birşey alayım diyeboşa gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?