Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

53 01 13 0149 diye hatırlıyorum

Evy Baby benimde gelmedi eylülde kazanmıştım şimdi evyapı aradım aylin hanım varmış müşteri hizmetlerinde ona aktardılar adımı ve telefonumu aldılar sizde arayın hemen gönderilir bence.

tesekkur ederım gondercez dedıler mı pekı bıde numara ne acaba

3 haftadır saat 10 gibi yazıorum basladı die o saatte görüyorum cünkü ama belki daha erken baslıyordur

kızlar trendyolda hediye çekiyle kargo ödeniyor mu

hadi inşllah ya 10a az kaldı öyleyse o değilde muhteşem yüzyıla ayıp oldu odaklanamıyorum :)))

trendyol beklediğim şu zamanımı , yeni hesaplar açarak değerlendiriyorum , dilerim fos çıkmaz

kızlar trendyolda hediye çekiyle kargo ödeniyor mu

hayır ödenmiyor illa ki alıyor kargoyu ama 20 tl alalımda kargoyu ödeyelim benim bugüne kadar kampanya ile 7 alışverişim oldu süpper hepsi birbirinden güzel geldi hele bugün bi hırka geldi twomail firmasının öl bit geber yani bayıldım hatta uleyyynnn bi tane daha alaydım bundan dedim

trendyol beklediğim şu zamanımı , yeni hesaplar açarak değerlendiriyorum , dilerim fos çıkmaz

ha ha ha ne kadan benziyoruz seninle ben bitirdim çakma hesaplarımı bekliyorum
yalnız yasminciğim isim bulmakta sıkıntı çekiyorum tüm isim kombinasyonlarımı tükettim bacı aynı isimle hesap açılabiliniyor mu?

tabi canım 20 liraya kargo ödenir de ben şey için soruyorum hani kargoyu ödemiyorsa tam 20 tllik birşey alayım diye boşa gitmesin

tabi kuzum ben hepsini aynı isimle açıyorum zaten

showdaki deli adam napıo bu arada be

tabi canım 20 liraya kargo ödenir de ben şey için soruyorum hani kargoyu ödemiyorsa tam 20 tllik birşey alayım diye boşa gitmesin

aynen canım aklın yolu bir 20 tl lik gruplara bakıyorum ya da aynı butikte iki parçaya 20 tl civarı ödüyorsun tabi bulabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…