Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

eveeeet trednyol günümüz geldi 3 haftadır ben haber verdim ama bugun sizden isticem cünkü muhtesem yüzyıla bakıoruz yakalayamam sifreyiii

anammm nedir bu muhteşem yy müptelalığı annamadım gitti inanmayacaksınız ama izlediğim dizi yok ben tv de de yarışma programlarını izliyorum. dizilerde bi yalanın kuyruğuna bağlanıp gidiyo olaylar ayyy ben ekran karşısında sinir oluyorum resmen izleyici aptal yerine koyuyorlar neyse sadete geleyim ben show takılıyorum görürsem trendyol olayını hemen yazarım

Geçen hafta trendyoldan aldıklarım geldi kızlar ,

1 kazak 1 tunik alabilmiştim , ama bu gece korksun benden trendyol :)

Bide tunik aldığım butikte kampanya vardı , avondan deo ve roll on da geldi

:13:

tamam tatlım ,şifre görevi senin o zaman, gözlerini dörtaçarsın,şifreyi kaçırmayasın sakın..

evet trendyol için hazırız ben bi arama tarama yapıcam kupon çıkınca yapıştırrrr:82:

kızlar bişi sorucam..Ben geçenler de TRENDYOL'a x hesabımdan üye oldum.y ve z hesabıma üyelik gönderdim ve 20 tl lik çek geldi.Şimdi y hesabımdan farklı iki hesaba davet gönderdim üye oldum.Ama bu sefer çekler gelmedi..Biraz karışık oldu ama kusura bakmayın:44:

teşekkürler buldum çiçekleri ama bilgilerimi gönder dedim hiçbir yazı gelmedi ekrana kaydınız alındı gibi sendede oldumu

dr oetker kabartma tozu ve vanilinlerden cıkan şifreler yazılcak canım bende vardı baktım şifrede var katıldım hemennnn

Trendyol !

Trendyol !

Trendyol !

Trendyol !

Trendyol !

Trendyol !

Trendyol !

Trendyol !

Oyyyyyyyy çok heycanlıyımmmmmmmmmmmmmm

anladım canım ben

ama sen x hesabından üyelik gönderdiğin y ve z hesaplarından alışveriş yapmışsındır ki öyle gelmiştir çek ,

şimdi y hesabından davet gönderdiğin adreslerdende alışveriş yapınca gelir çek :)

dr oetker kabartma tozu ve vanilinlerden cıkan şifreler yazılcak canım bende vardı baktım şifrede var katıldım hemennnn

anladım canım bende dt oetker ürünleri var ama şifre yok aceba sizde başka ürün şifresi varmı? eğer varsa bana yazarmısınız?

aklıma havuz problemleri geldi x musluğu saatte şu kadar doldururyorsa y musluğu saatte şu kadar boşlatırken z musluğu aynı anda bilmem kaç m3 lük havuzu kaç saatte doldurur

yok cnm trendyoldan ilk defa yaptım alışveriş.

Doritos Akademi

“Bu akşam saat 20.00’de hepinizi Twitter’daki hediyeli Tiyatro sınavıma bekliyorum. Kaşlarınız yukarda 'Hocam elektrikler kesildi, halamın kayınçosu hasta' gibi Oscarlık performanslarınızı sınavda da görmek istiyorum.” Rektörünüz Huysuz Virjin https://twitter.com/#!/​DoritosAkademi

turkcell 30 dk konuşma hediyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…