eveeeet trednyol günümüz geldi 3 haftadır ben haber verdim ama bugun sizden isticem cünkü muhtesem yüzyıla bakıoruz yakalayamam sifreyiii
anammm nedir bu muhteşem yy müptelalığı annamadım gitti inanmayacaksınız ama izlediğim dizi yok ben tv de de yarışma programlarını izliyorum. dizilerde bi yalanın kuyruğuna bağlanıp gidiyo olaylar ayyy ben ekran karşısında sinir oluyorum resmen izleyici aptal yerine koyuyorlar neyse sadete geleyim ben show takılıyorum görürsem trendyol olayını hemen yazarım
Kızlaar size yeni bir oyun, üç bitkiyi bulmaya çalışıyorsunuz, bulup formu dolduran her 50. kişiye hediye
Facebook'ta Darphin Ideal Resource | Facebook
ipucu : mouseun hani tekerlek gibi olan tuşu varya onunla dolaşabiliyorsun ileri geri yaklaşma olabiliyor.. soldan sağa
zoom yapın ve ayakta duran kadınların baktığı yöne doğru bakın yerde beyaz bir çiçek
çantaya doğru hafif zoom yapın arada bir yerde çok zoom yaparsanızda göremezsiniz.
direk önünüzde sandalyenin solunda yeşil bişi
kızlar bişi sorucam..Ben geçenler de TRENDYOL'a x hesabımdan üye oldum.y ve z hesabıma üyelik gönderdim ve 20 tl lik çek geldi.Şimdi y hesabımdan farklı iki hesaba davet gönderdim üye oldum.Ama bu sefer çekler gelmedi..Biraz karışık oldu ama kusura bakmayın:44:
dr oetker kabartma tozu ve vanilinlerden cıkan şifreler yazılcak canım bende vardı baktım şifrede var katıldım hemennnn
kızlar bişi sorucam..Ben geçenler de TRENDYOL'a x hesabımdan üye oldum.y ve z hesabıma üyelik gönderdim ve 20 tl lik çek geldi.Şimdi y hesabımdan farklı iki hesaba davet gönderdim üye oldum.Ama bu sefer çekler gelmedi..Biraz karışık oldu ama kusura bakmayın:44:
anladım canım ben
ama sen x hesabından üyelik gönderdiğin y ve z hesaplarından alışveriş yapmışsındır ki öyle gelmiştir çek ,
şimdi y hesabından davet gönderdiğin adreslerdende alışveriş yapınca gelir çek :)
aklıma havuz problemleri geldi x musluğu saatte şu kadar doldururyorsa y musluğu saatte şu kadar boşlatırken z musluğu aynı anda bilmem kaç m3 lük havuzu kaç saatte doldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?