Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

birkaç kampanyadan ürün alabiliyormuyduk trendyolda kızlar?

bir de davet ettiğimiz hesap alışveriş yapınca hemen çek geliyor mu??

Son düzenleme:
Kızlar 00:00 ve 01:00 arası oluyor değil mi alışveriş ? Birde deri eldiven istiyorum var mı butiklerde gören oldu mu ?

inşallah şu trendyol, geçen haftaki gibi olur..
yoksa 40 tl üstü falansa hiç zahmete girmiiim..
zira bi kaç, bişey kestirdim de gözüme

treyolu gezdim baktım ama ben ev ile ilgili bişeyler bakmıştım hiç bişey bulamadım haftaya inşallah

inşallah şu trendyol, geçen haftaki gibi olur..
yoksa 40 tl üstü falansa hiç zahmete girmiiim..
zira bi kaç, bişey kestirdim de gözüme

valla bi tek 2. hafta 40 tl üstü oldu kimse almadı heralde gene düsürdüler bu 4. hafta inş dedigin gibi olur

kızlar ben mi yanlış hatırlıyorum , yoksa pazar günü face den trendyola , tv kampanyası var mı diye sorunca , yok demişti demi ?

kızlar ben mi yanlış hatırlıyorum , yoksa pazar günü face den trendyola , tv kampanyası var mı diye sorunca , yok demişti demi ?

face te ,bu akşam tv çeki var mı dedim..

trendyol'da her an sürpriz kampanyalarımız ile karşılaşabilirsin. Takibe devam! :)

dediiii

inşallah vardır

SAYIN ÇOK SEVGİLİ ARKADAŞLARIM BİLİYORUM HEYECANLAN ŞU TRENTİYOLLAR ŞEYSİNİ BEKLİYORSUNUZ ANCAK BEN BİRAZDAN ŞU KARACA ŞİFRESİ YÜZÜNDEN ŞAŞI OLCAM BİLEN VARSA İNSANLIK NAMINA ŞİFREYİ ŞURACIĞA YAZIVERSİN:)
Toplam 41 kullanıcı konuyu okuyor. (27 üye ve 14 ziyaretçi)

kozmatik, carefully, ozgeozge, ekin79, haticecrm, gokceemu, Merekila, razilug85, kahvesever, senveben, bberna, nihalart, berroo, TatLiGaci, kkoras, ecemege, bal10, Tyche, SiremimS, çıtır-pıtır, damlavvi, atusaprenses, mirror1981, sevfurkereym, zarigan, oznurkazali, bng6230

face te ,bu akşam tv çeki var mı dedim..

trendyol'da her an sürpriz kampanyalarımız ile karşılaşabilirsin. Takibe devam! :)

dediiii

inşallah vardır

heh bende oraya gelcektim işte

geçen pazar sorunca yok demişlerdi diye hatırlıyomda , şimdi öyle dediklerine göre var heralde

doğru hatırlıyosun yasmincim direk yok demişdi kampanya şimdi süpriz falan diyorrr
var yaniii bugünnn

cnm ben 01 01 2043 bulmuştum en son..

canım karacanın o numaraları 17:00 itibari ile bitti ve 17:00 itibari ile yeni yarışması başladı bende arıyorum bulamadım henüz

bu trendyol çekini daha yeni duydum bu zamana kadar hiç bilmiyordum inş. bugün verirler bende kaçırmam kodu :) bi sürü şey almışsınız eski yazılarınızı okudum. güle güle kullanın bi sorum olucak bu çeki hangi saatlerde veriyorlar ve saat kaça kadar kullanma hakkımız var?

sabah katıldığımda 153 01 01 2043 dü. şuan değiştimi bilmiyorum tatlımmm

cnm ben 01 01 2043 bulmuştum en son..

canım karacanın o numaraları 17:00 itibari ile bitti ve 17:00 itibari ile yeni yarışması başladı bende arıyorum bulamadım henüz

çok thanks gırls &kızlar bu karışık saçma cümlelerimi gözlerimle birlikte şaşı kalan beynime verin öptüm yinede sağoln

kaç gibi veriliyor bilmiyorum canım ama , gece 1 e kadar kullanabiliyorsun

inş sende yakalarsın bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…