bu arada bu soruma ilgilenip cevap verecek bir arkadaşım olursa çok bahtiyar olacağım aradım ya korkuyorum sabah sabah şeytan dürttü neden arıyorsam sorup soruşturmadan sonradan dank etti kapattım ama işallah kötü bişey olmaz
inşallah şu trendyol, geçen haftaki gibi olur..
yoksa 40 tl üstü falansa hiç zahmete girmiiim..
zira bi kaç, bişey kestirdim de gözüme
kızlar ben mi yanlış hatırlıyorum , yoksa pazar günü face den trendyola , tv kampanyası var mı diye sorunca , yok demişti demi ?
face te ,bu akşam tv çeki var mı dedim..
trendyol'da her an sürpriz kampanyalarımız ile karşılaşabilirsin. Takibe devam! :)
dediiii
inşallah vardır
SAYIN ÇOK SEVGİLİ ARKADAŞLARIM BİLİYORUM HEYECANLAN ŞU TRENTİYOLLAR ŞEYSİNİ BEKLİYORSUNUZ ANCAK BEN BİRAZDAN ŞU KARACA ŞİFRESİ YÜZÜNDEN ŞAŞI OLCAM BİLEN VARSA İNSANLIK NAMINA ŞİFREYİ ŞURACIĞA YAZIVERSİN:)
Toplam 41 kullanıcı konuyu okuyor. (27 üye ve 14 ziyaretçi)
kozmatik, carefully, ozgeozge, ekin79, haticecrm, gokceemu, Merekila, razilug85, kahvesever, senveben, bberna, nihalart, berroo, TatLiGaci, kkoras, ecemege, bal10, Tyche, SiremimS, çıtır-pıtır, damlavvi, atusaprenses, mirror1981, sevfurkereym, zarigan, oznurkazali, bng6230
SAYIN ÇOK SEVGİLİ ARKADAŞLARIM BİLİYORUM HEYECANLAN ŞU TRENTİYOLLAR ŞEYSİNİ BEKLİYORSUNUZ ANCAK BEN BİRAZDAN ŞU KARACA ŞİFRESİ YÜZÜNDEN ŞAŞI OLCAM BİLEN VARSA İNSANLIK NAMINA ŞİFREYİ ŞURACIĞA YAZIVERSİN:)
Toplam 41 kullanıcı konuyu okuyor. (27 üye ve 14 ziyaretçi)
kozmatik, carefully, ozgeozge, ekin79, haticecrm, gokceemu, Merekila, razilug85, kahvesever, senveben, bberna, nihalart, berroo, TatLiGaci, kkoras, ecemege, bal10, Tyche, SiremimS, çıtır-pıtır, damlavvi, atusaprenses, mirror1981, sevfurkereym, zarigan, oznurkazali, bng6230
cnm ben 01 01 2043 bulmuştum en son..
canım karacanın o numaraları 17:00 itibari ile bitti ve 17:00 itibari ile yeni yarışması başladı bende arıyorum bulamadım henüz
bu trendyol çekini daha yeni duydum bu zamana kadar hiç bilmiyordum inş. bugün verirler bende kaçırmam kodu :) bi sürü şey almışsınız eski yazılarınızı okudum. güle güle kullanın bi sorum olucak bu çeki hangi saatlerde veriyorlar ve saat kaça kadar kullanma hakkımız var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?