Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu unnado da ürünalıcam ama kredi kartı no diyor. hediye çekini nasıl kullanıcam.kullanılacak hediye çeki sayısı diyor 1 yazıyorum.alt taraftada banka isimleri var

çekten düşük ürün alınmıyor genelde, trendyolda da öyle olur diye düşünüyorum
hiç 20tl den düşüğe kaymadı gözlerim,denemedim

canım,o limangoda öyle de,trendyol da değil..çekinden az ürün alabiliyorsun..
çekin üzeri yanıyor tabii..

kızlar bu unnado da ürünalıcam ama kredi kartı no diyor. hediye çekini nasıl kullanıcam.kullanılacak hediye çeki sayısı diyor 1 yazıyorum.alt taraftada banka isimleri var

canım bak bikaç sayfa geriyi okursan detaylı yazdı arkadaşlar hep bunu

kızlar unnodada 23 ocaka kadarmış 10 tl çek gelmesi referansla elinizi çabuk tutun ben 1 kitap aldım kızıma farklı hesaplar açarak ilk hesabımda 10tl brktryorumm

kızlar facebook ta sorunu olan var mı ben bu gün hiç biyeri açamıyorum iletileri mesajları bile göremiyorum sinir oldum sabah beri

Şimdi gördüm mesajınızı , duruyorsa çok makbule geçer , twiterden katılmıştım ama çıkmadı bana. :)

bende de var bilet istiyosan verebilirim bilgilerimi bekliolar henüz yollamadım ad soyad ve tel no istediler özel mesajdan yollarsan bende onlara gönderirim

kaç saattir önce trendyol çakma hesap açmakla uğraşıyorum
tv kodu olsun diye

şimdide unnadoyla uğraştım
toplam 4 hesabım oldu :)))
2 siyle alışveriş yaptım diğerinde bulamadım yapcak bşy
ilk hesabımda da çekler biriksin diye ellemedim henüz
kızçeme
kitaplar aldım
yaş grubuyla oarantılı
hareketli lunaparkı 4.80e
gece bahçesi eğlenceli sesleride 8.40 a

site güzelmişşş
yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…