Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende de var bilet istiyosan verebilirim bilgilerimi bekliolar henüz yollamadım ad soyad ve tel no istediler özel mesajdan yollarsan bende onlara gönderirim

Çok teşekkür ederim , çok incesiniz . Zarigan a göndermiştim , sizinkine de el koymuş olmayayım zira 2 kişilik bilet yetiyor bana :)

Emsan Mutfak Gereçleri
Herkese günaydın...
Bu hafta Emsan Online Mağaza üyesi takipçiler arasından random.org ile rastgele belirlenecek bir kişiye Fresh Press hediye edeceğiz. Hediyenin sahibi yarın belli olacak! Emsan Online Mağazaya üye olmak için tıklayın; Emsan Shop

Hayatın Ta Kendisi Lokantası
Yeniyıl güzelliklerle gelsin dedik ya, o zaman güzel bir hediye ile devam edelim sürprizlerimize..
Bu haftaki hediyemiz Tantitoni'den 25 TL Hediye çeki.
Peki neymiş bu Tantitoni, neler var ki diyenler bu sayfayı ziyaret edebilir. Tantitoni'de mutfağınız için çook şey var. | Brabantia, Lock&Lock, Tescoma, Beka, Bormioli Rocco, Tiger, Piral, Regent

Sonrasında ise ürünler çok güzel ama nasıl katılıcam diyorsanız; önce bu fotoğrafı BEĞENiyor, dilerseniz YORUM yazıyorsunuz. Daha sonra fotoğrafı PAYLAŞıyorsunuz ve çekiliş hakkı kazanıyorsunuz. Bende 27.01 Cuma günü bu adımları tamamlayanlar arasında bir çekiliş yapıyorum ve şanslı kişiyi açıklıyorum :)
Herkese bol şans..

* Çekilişe katılmak için fotoğrafı mutlaka profilinizde PAYLAŞmalısınız.
* Kazanan okuyucu Tantitoni'de mutfağınız için çook şey var. | Brabantia, Lock&Lock, Tescoma, Beka, Bormioli Rocco, Tiger, Piral, Regent adresindeki (25 TLdeğerinde) dilediği bir ürünü seçebilir. Ürünü seçtikten sonra kargo ücreti tarafımdan ödenerek adresine gönderilecektir.

ToyzzShop
Herkese günaydın, 19 Ocak tarihli yarışmamız başlıyor!

Yapılan arkeolojik çalışmalarda tarihte ilk oyuncağın MÖ 5.yy da yapıldığı görülmüştür.
Bugünün sorusu: Bilinen ilk oyuncak olduğu saptanan tahta atlar hangi medeniyete aittir?
Sorunun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen 23-106-202-415-500. kişiye Toyzz Shop'tan hediye. Hediye için 3 seçenek var. Kazananlar bu üç oyuncaktan birini seçebilecek. (1:43 Ferrari Araba, 28 cm.lik sevimli bir bebek ya da 25 cm.lik Winnie The Pooh Peluş)

Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir.

Kazananlar saat 17:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.

Modaset
Görselde verilen bir ürünün parçasını kendi duvarında paylaş 20 Ocak 2012 Saat 10:00' a kadar 50 farklı arkadaşın ürünü Türkiye'nin Online Moda ve Alışveriş Merkezi adresinden inceleyerek kendi sayfanda paylaştığın görselin altına yorum yazsın.

Görselde parçası görünen ürünü Size hediye edelim.

“Yarışma Şartları”

50 farklı yorumu 19 Ocak 2012-20 Ocak 2012 tarihleri arasında en hızlı tamamlayan ve kampanya@modaset.com adresine ekran görüntüsünü gönderen ilk iki kişiye ürünü hediye ediyoruz.

Ürünün detaylarını Türkiye'nin Online Moda ve Alışveriş Merkezi adresinden inceleyerek arkadaşlarının sayfasında yorum yapabilirsiniz.

Ürüne yapılan yorumlar ürünü anlatan, fikir beyan eden anlamlamlı yorumlar olmalıdır.
Yorum olarak yapılan gülücük simgeleri, noktalama işaretleri veya tek kelimelik yorumlar "yorum olarak" kabul edilmeyecektir.

Ürüne yapılan yorumları yarışma bitene kadar silmeyiniz.

Yarışmacılarımızın sayfaları Facebook/Modaset.com’ a açık olmalıdır ya da Modaset Moda Sensin | Facebook sayfasını arkadaş olarak eklemelidir.

Yorumları tamamlayan yarışmacılarımızın ekran görüntülerini kampanya@modaset.com adresine göndermelerini rica ederiz.

Yarışmamız 19 Ocak 2012 saat 10:00’da başlayıp 20 Ocak 2012 saat 10:00’ da sona erecektir.

Sonuçlar 20 Ocak 2012 Saat 14:00’de açıklanacaktır.

Yarışmamıza sadece modaset.com üyeleri katılabilir.

Üye olmak için Türkiye'nin Online Moda ve Alışveriş Merkezi tıklayın.

teşekkürler paylaşım için. mısır buldum cevabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…