bende de var bilet istiyosan verebilirim bilgilerimi bekliolar henüz yollamadım ad soyad ve tel no istediler özel mesajdan yollarsan bende onlara gönderirim
https://www.moneyclubkart.com/icerik/6/37/Migros-Tv-%C4%B0zle-ve-Kazan.aspx
moneyclup kartın sayfasında böyle bişey buldum.
Migros TVdeki reklamı izleyip, ilgili üründeki indirim kampanyasını anında kartınıza yükleyebilirsiniz! diyor ama migros tv nerde onu bulamadım. :44: belki bi bulanınız olur
avon türkiye
avon care family uygulamasına gir, kalbin içinde kaç fotoğraf var tahmin et, muhteşem bir kar tatili ve avon'dan sürpriz hediyeler kazanma şansını yakala! facebook'ta avon care family | facebook
avonu kac yaptınız kızlar ?
ToyzzShop
Herkese günaydın, 19 Ocak tarihli yarışmamız başlıyor!
Yapılan arkeolojik çalışmalarda tarihte ilk oyuncağın MÖ 5.yy da yapıldığı görülmüştür.
Bugünün sorusu: Bilinen ilk oyuncak olduğu saptanan tahta atlar hangi medeniyete aittir?
Sorunun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen 23-106-202-415-500. kişiye Toyzz Shop'tan hediye. Hediye için 3 seçenek var. Kazananlar bu üç oyuncaktan birini seçebilecek. (1:43 Ferrari Araba, 28 cm.lik sevimli bir bebek ya da 25 cm.lik Winnie The Pooh Peluş)
Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir.
Kazananlar saat 17:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.
ben 100 yaptım...
teşekkürler paylaşım için. mısır buldum cevabı
bu unnadoyu paylaşan arkadaşa çoookkkk tşk...
Bencedeee 8 tane yumuşatıcı 1 tane sıvı sabun aldım.1 lira bile vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?