Toplam ne kadar tuttu canım hangi mağazadan aldın birdde dalllin mi :)
Dalin canım..93 kuruş tuttu
Bencedeee 8 tane yumuşatıcı 1 tane sıvı sabun aldım.1 lira bile vermedim
arkadaslr 4 arkadasım kabul ettıgı halde gozukmuyor ındırımler nerde yanlıs yapıyorum
Bi kaç adresten aldım canım..
bu ne demek
Lütfen kart bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyiniz.
Bankadan dönen cevap: Yurti�i Debit kartlar ile sadece 3D secure i�lem yap�labilir.
Bende 2 sıvı sabun aldım 1.90 TL ödedimüstüne 10 TL de bana çek geldi 21 gün sonra aktifleşecek ohhh süper oldu valla 3 adrese de davet yolladım onlardan da yumuşatıcı falan alacağım süper oldu bu çekler yaa duyuran arkadaşa teşekkürler
https://www.facebook.com/ca.turkey
Önümüzdeki günlerde Heritage Denim koleksiyonunda çok özel ürünler hediye etmeye devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin :)
Avon Türkiye
Avon Care Family uygulamasına gir, kalbin içinde kaç fotoğraf var tahmin et, muhteşem bir kar tatili ve Avon'dan sürpriz hediyeler kazanma şansını yakala! Facebook'ta Avon Care Family | Facebook
Emsan Mutfak Gereçleri
Herkese günaydın...
Bu hafta Emsan Online Mağaza üyesi takipçiler arasından random.org ile rastgele belirlenecek bir kişiye Fresh Press hediye edeceğiz. Hediyenin sahibi yarın belli olacak! Emsan Online Mağazaya üye olmak için tıklayın; Emsan Shop
Okan Üniversitesinin beklenen ödüllü oyunu başlıyor! Sonyden çok fonksiyonlu kamera kazanmak için tek yapmanız gereken ünlü sözlerle bu sözleri kimin söylediğini en kısa sürede eşleştirmek. Hızına ve bilgisine güvenen yarışmacılarımız, bol şans! Okan Üniversitesi - Bu söz kimin? | Facebook
Taffy Baby
Yarışmamız başladı! Son katılım 23.01.2012 saat 18:00 kazananlar çekilişle belli olacak. Herkese bol şans...
canım,o limangoda öyle de,trendyol da değil..çekinden az ürün alabiliyorsun..
çekin üzeri yanıyor tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?