Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

off yaa illaki kredi kartı diyor..maaş hesabımda oldukça bakiyem var ama kullandırmıyor((
ne yapmam lazım biz kredi kartı kullanmıyoruz ki

bu ne demek
Lütfen kart bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyiniz.
Bankadan dönen cevap: Yurti�i Debit kartlar ile sadece 3D secure i�lem yap�labilir.

Bende 2 sıvı sabun aldım 1.90 TL ödedim üstüne 10 TL de bana çek geldi 21 gün sonra aktifleşecek ohhh süper oldu valla 3 adrese de davet yolladım onlardan da yumuşatıcı falan alacağım süper oldu bu çekler yaa duyuran arkadaşa teşekkürler

kredi kartı ile alıyorsunuz dimi kalan bakiyeyi

Taffy Baby

Yarışmamız başladı! Son katılım 23.01.2012 saat 18:00 kazananlar çekilişle belli olacak. Herkese bol şans...

https://www.facebook.com/ca.turkey
Önümüzdeki günlerde Heritage Denim koleksiyonunda çok özel ürünler hediye etmeye devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin :)

Avon Türkiye
Avon Care Family uygulamasına gir, kalbin içinde kaç fotoğraf var tahmin et, muhteşem bir kar tatili ve Avon'dan sürpriz hediyeler kazanma şansını yakala! Facebook'ta Avon Care Family | Facebook

Taffy Baby

Yarışmamız başladı! Son katılım 23.01.2012 saat 18:00 kazananlar çekilişle belli olacak. Herkese bol şans...

günaydın kızlarrrrrrrrrr

canım,o limangoda öyle de,trendyol da değil..çekinden az ürün alabiliyorsun..
çekin üzeri yanıyor tabii..

e o da saçma
neden çekimin üstü yansın

ptt kargoda 2 adet kargom varmış
kar çok fena, getiremiyorlar
gelin alın diyorlar
e ben de kapı dışarı çıkamıyorum
umarım geri gitmez:18:
gider dediler ama bi umut

Okuoku
Sevgili okuoku severler;
Bugün yarışma günü. Bugün boyunca size 7 şifre vereceğiz. Bu 7 şifreyi bir araya getirip cümle oluşturan ve bu cümlenin hangi kitaptan alıntı olduğunu bilen ilk kişiye 20 TL değerinde hediye çeki vereceğiz.

İpuçları gün içerisinde belirli olmayan saatlerde paylaşılacak ve 5 dakika içerisinde silinecektir. Cevaplar 7. İpucu verildiği andan itibaren kabul edilecek ve 7. İpucu paylaşımının altına yapılacaktır.

Yarışmamız başlamıştır. 1 ipucu birazdan!!!

Günaydın kızlar , kısa günün karı , bugünde dalinden 1 kuruşa sıvı savun aldım

Bende bu kampanyayı duyuran arkadaşımıza çok teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…