Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kendileriyle e-posta aracılığıyla iletişime geçilmiştir. Tebrik ederiz!

AYŞEGÜL ZAFER

BETÜL AKAN

DİLEK ATASOLMAZ

ESMA EROL ALPAN

GİZEM GÜLER

HAVVA ÇELİK

İNCİ DERTLİOĞLUGİL

IŞIK YARDIMCI

MELİSA ÖZBEN

MUALLA KARAGÖZ

NİLGÜN GER

NURAY BAŞER

NURŞEN KARANLIK

ÖZLEM TÜFEKÇİ

SARENUR AKCASARAY

SEHER BAYIR

TUĞÇE KAHRAMAN

UĞUR AÇIKGÖZ

ZEHRA SOYLU

ZEYNEP KUTLUK

of offfffff:97:

yeni haberler için tşkler geçen hafta arielden numune gelmiş çok seviindim ama ne doldurdum da nerden geldi bi bilgim yok :))))

Kendileriyle e-posta aracılığıyla iletişime geçilmiştir. Tebrik ederiz!

AYŞEGÜL ZAFER

BETÜL AKAN

DİLEK ATASOLMAZ

ESMA EROL ALPAN

GİZEM GÜLER

HAVVA ÇELİK

İNCİ DERTLİOĞLUGİL

IŞIK YARDIMCI

MELİSA ÖZBEN

MUALLA KARAGÖZ

NİLGÜN GER

NURAY BAŞER

NURŞEN KARANLIK

ÖZLEM TÜFEKÇİ

SARENUR AKCASARAY

SEHER BAYIR

TUĞÇE KAHRAMAN

UĞUR AÇIKGÖZ

ZEHRA SOYLU

ZEYNEP KUTLUK

of offfffff:97:

ayneeeen offf offff :50::50::50::50:

Son düzenleme:
Olay Total Effects Gündüz Kremi Kazananlar
29 Mayıs 2011
Feride İsmailoğlu Zonguldak
Neşe Barçin Tekirdağ
Sultan Yetil Balıkesir
Suzan Kelemen Mersin
Gülizar Türkoğlu İstanbul
Raziye Kürklü Ankara
Yasemin Çamlı İzmir
Ayşe Emül Mersin
Emrah Otalı Bursa
Meryem Merde Malatya
Zeliha Mercan Ankara
Afet Saçma Rize
Diana Alan Ankara
Gülser Vurganoğlu İstanbul
Hafize Daldal Isparta
Melisa Gülfen Antalya
Canan Saraldı İstanbul
Zuhal Pötöy İstanbul
Haver İzgiş Kütahya
Naciye Tapar Kocaeli
Yıldız Kuter İstanbul
Selma Mesüm İstanbul
Berrin Raşan İstanbul
Ayşe Öziloğlu İstanbul
Ferhat Aygen İstanbul
Rabia Kıran İzmir
Filiz Yaray İzmir
Şebnem Canatalay Ankara
Buket Bolazar İstanbul
Elçim Sarıçavuş İstanbul

28 Mayıs 2011
Nesrin İn Kahramanmaraş
Elgiz Perera İzmir
Meltem Mete İstanbul
Ayşe Tumbar İzmir
Dilek Aldemir Ordu
Ebru Bukova Aydın
Ajda Özdemir Çorum
Sibel Erler Kahramanmaraş
Eftal Bingör İzmir
Defne Can Çanakkale
Ayfer İtkü İzmir
İsmet Kazaz Lefkoşa
Serap irşi Antalya
Zehra Gençaslan İstanbul
Güzide Huddamoğlu Mersi
Esra İdemem İzmir
Ayşen Banbar Bursa
Songül Tapmaz Afyonkarahisar
Meryem Erkan Kayseri
Aynes Nesay İstanbul
Şerife Süvereklioğlu Malatya
Nurzat Shaimerdenova Antalya
Hülya Erünal İstanbul
Dilek Kantaş İstanbul
Özge Poyraz İzmir
Suna Haner Gaziantep
İnci Dertlioğlugil Gaziantep
Bilge Özkolay İzmir
Gonca Sevindik İstanbul
Nevriye Adiloğulları Bursa

iştee olayın son kazananlarıııı herzamanki gibi ben yokumm :27: :1:

Attention: Beneficiary, I write to inform you that we have already sent you $5,000 USD through Western Union as we have been given the mandate to transfer your full compensatory Payment of $2,500,000 USD ( $2.5Million Dollars ) via Western Union Money Transfer by the United Nations (ECOWAS). This is because United Nations and (ECOWAS) are supporting Individuals due to the worldwide economy meltdown. I would have requested for your phone number to give you the information through phone but internet hackers were many. So i decided to email you the MTCN and sender name so that you can pick up this $5,000 USD to enable us send another $5,000 USD by tomorrow as you know that we will be sending you only $5,000USD per day. The fund was send in the name which you use in opening your e-mail address. Please pick up this information and rush to any western union to pick up the $5,000 USD and send us an email back to enable us send you another payment by tomorrow.

kızlar bana sürekli böyle mesajlar geliyor ing iyi olan kabaca açıklayabilir mi bana bunu rica etseem :17::17::17:

selamlar bende saç düzleştirici kazanamamışım ama olay kazanmışım kaç gündür nete girmiodumbir baktım kazanmışım :)))))) herkes kazandıklarını güle güle kullansın bana gliss şampuanda gelmiş fikrimühimden şansım açıldı mı ne?

Saat 15.30'da, FIAT Türkiye Twitter hesabından yapacağımız yarışma ile 4 Haziran tarihindeki Electronica Festival İstanbul 2011'e davetiye hediye ediyoruz!

Twitter hesabınız olmasa bile yarışmamıza katılabilirsiniz! Tek yapmanız gereken doğru cevabı iletisim@fiat.com.tr adresine gönderen ilk beş kişiden biri olmak!
FIAT Türkiye (FIAT_TR) on Twitter

Gülümse ve katıl!

Ne demiştik? Gülümseyen fotoğraflarınız hazır mı? İşte şimdi zamanı geldi. Theramed Gülüşü yarışmamız başladı. Hemen en ferah gülümsediğiniz bir fotoğrafınızla yarışmamıza katılın, Türkiye’nin Theramed Gülüşü olma şansını yakalayın. Üstelik yarışmamıza Facebook albümlerinizde yer alan hali hazırdaki fotoğraflarla da kolayca katılabilirsiniz. Detaylar için sizleri şöyle alalım: Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

kızlar ya benim cep telefonuma şimdi bir mesaj geldi 0507........ adlı numaradan ve mesaj şöyle

TEBRİKLER!

değerli müşterimiz ücretsiz 2 adet kol saati kazandınız hemen 0532........arayın hediyenizi ve tasarruf cihazınızı kaçırmayın

bu NEDİR YA İLK DEFA böyle bir mesaj geldi cepimee:53:

nerden geldiği yazmıyo sadece cep numarası varr:25:

aranızdan birine böyle bir mesaj gelen varmı kızlarr:26:

tırstım biraz sonuçta sadece cep no var; cepi aradığında bi tuzağa filan düşmeyelimde

bilemedim bu nedir yanii

arkadaşlar hani bu gimora varya oradan ben bugün birşey aldım 40 liralık.25 indirim çeki var.15 lirayı da havale yaparım diye onu işaretledim.sonra akbanka gittim 30 lira dedi havale ücreti.ben de hiç anlamam bu işlerden.yapı kredi,garanti,iş,hsbc ve akbank var.nasıl olacak bu iş ya yardım edin lütfen :43:

kızlar biriniz bana da cevap versin yaa :26:

kızlar ya benim cep telefonuma şimdi bir mesaj geldi 0507........ adlı numaradan ve mesaj şöyle

TEBRİKLER!

değerli müşterimiz ücretsiz 2 adet kol saati kazandınız hemen 0532........arayın hediyenizi ve tasarruf cihazınızı kaçırmayın

tırstım biraz sonuçta sadece cep no var; cepi aradığında bi tuzağa filan düşmeyelimde

bilemedim bu nedir yanii

aman canım sakın arama derim onlar dolandırıcılık mesajları internetten araştır.. bana da çok geliyor kredi kartı numarası tc herşey istemeye çalışıyorlar sakınn :)

TEBRİKLER!

bilemedim bu nedir yanii

Arama sakın arkadaşım. Tuzak bunlar

TEBRİKLER!

bilemedim bu nedir yanii

tasarruf cihazı satmak için gönderilmiş bir mesaj. babama da gelmiş.. aramış babam o cihazı satmak için bir kampanya düzenlemişler saat bedava diye ama saati kazanmak için o cihazı almak zorundaymışsınız ama numaraları nereden buldukları konusunda bir fikrim yok :26:

Back
X