Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu fikrimühim istanbul izmirin dışındaki yerlere kaç günde yolluyor bilgisi olan var mı? ya ben 3 gün sonra gidicem gelsin artık geçen haftadan beri. perşembe günü kabul ettim hala ne gelen var ne giden. bide fikrimühimde kampanya gelmesi için ev hanımları daha mı avantajlı oluyo

sana msj geldi mi kargonuz yola çıktı diye ?mailde de belirttikleri gibi 15 gün içinde muhakkak ulaşıyor ben ist. da yaşıyorum maksimum 3 günde ulaşıyor... hayır ev hanımlığı falan önemli değil sadece kişilerin ilgi alanlarına göre gönderiolar kampanyaları...

sana msj geldi mi kargonuz yola çıktı diye ?mailde de belirttikleri gibi 15 gün içinde muhakkak ulaşıyor ben ist. da yaşıyorum maksimum 3 günde ulaşıyor... hayır ev hanımlığı falan önemli değil sadece kişilerin ilgi alanlarına göre gönderiolar kampanyaları...

yok gelmedi mesaj. mesaj telefona mı geliyo yoksa maile mi?
ya adresi mi değiştirsem ne yapsam ben bilemedim ki. yazdığım maillere de cevap vermiyolar.

kusura bakma ya tüm gönderiler üzretsiz diye kocamanda yazmışlar .:66::66::66::66:

100 tl ve üzeri alışverişlerde ücretsizmiş. diğerleri 4.00 tl aras kargo ben sipariş veriyorum şu an :16:
>(ben kampanyaları karıştırmışım özür özür özürrrrr)

Son düzenleme:
yok gelmedi mesaj. mesaj telefona mı geliyo yoksa maile mi?
ya adresi mi değiştirsem ne yapsam ben bilemedim ki. yazdığım maillere de cevap vermiyolar.

maile geliyor kargonuz yola çıktı şu kadar zaman içinde size ulaşacaktır diye.... önce kampanyaya katılırmısınız maili geliyor kabul ettikten sonra bir bekleme süreci oluyor ondan sonra onlar tekrar mail atıyor kargonuz yola çıktı vs tarzı bilgilendirme msj...

maile geliyor kargonuz yola çıktı şu kadar zaman içinde size ulaşacaktır diye.... önce kampanyaya katılırmısınız maili geliyor kabul ettikten sonra bir bekleme süreci oluyor ondan sonra onlar tekrar mail atıyor kargonuz yola çıktı vs tarzı bilgilendirme msj...

bir daha mail gelmedi bana. e sence ne yapıyım?. olmazsa yarın adresimi tekrar mı değiştirsem

hangisini tavsiye edersin portakal dışında :) bir de 2 tane 3lü set 9.90 değil mi?
orda fazla koku kalmamış alternatif ama black berry i tavsiye ederim.meyveli,şekerli hoş bir koku.
Eyp Sabri Tuncer Online Alveri Sitesi

kızlar bu 5.90 tl lik olan set içeriği ne 3 lü set yazıyo ama eyüp sabri tuncerin

anlıyamadım kii nelerden oluşuyor 3 lü set:40:

ve ödeme kapıda yapılıyor mu kargo ücreti vs. varmı

3 lü set içinde bir vücut losyonu,bir vücut spreyi birde el kremi var.gayet kaliteli ürünleri.ben 3 senedir kullanıyorum.ara ara kampanya yapıyorlar alıyorum.kargo ücreti bizden,100 tl ve üzerini onlar karşılıyordu sanırım.doğal el yapımı sabunlarıda muhteşem.şuan onlarda indirimde 4,7 tl sanırım.fatura kestikleri için tc no istiyorlar ki her firma fatura keserken tc ister.ben çalıştığım şirket adına faturalandırıyorum,kendi tc no mu vermiyorum.ödemeyide kredi kart ile yapıyorum ama kapıda ödeme imkanı var mı bilmiyorum.

kızlar bu fikrimühim istanbul izmirin dışındaki yerlere kaç günde yolluyor bilgisi olan var mı? ya ben 3 gün sonra gidicem gelsin artık geçen haftadan beri. perşembe günü kabul ettim hala ne gelen var ne giden. bide fikrimühimde kampanya gelmesi için ev hanımları daha mı avantajlı oluyo

bana nerdeyse 10 günde geldi ayrıca kargo yola çıktı fln gibi mail göndermediler.

evyapa mesaj yazmıştım teşekkür maili göndermişler. sonrada sabunmu gönderiyorlar ?
gönderirler heralde dmi :)))

orda fazla koku kalmamış alternatif ama black berry i tavsiye ederim.meyveli,şekerli hoş bir koku.

3 lü set içinde bir vücut losyonu,bir vücut spreyi birde el kremi var.gayet kaliteli ürünleri.ben 3 senedir kullanıyorum.ara ara kampanya yapıyorlar alıyorum.kargo ücreti bizden,100 tl ve üzerini onlar karşılıyordu sanırım.doğal el yapımı sabunlarıda muhteşem.şuan onlarda indirimde 4,7 tl sanırım.fatura kestikleri için tc no istiyorlar ki her firma fatura keserken tc ister.ben çalıştığım şirket adına faturalandırıyorum,kendi tc no mu vermiyorum.ödemeyide kredi kart ile yapıyorum ama kapıda ödeme imkanı var mı bilmiyorum.

çok teşekkürler açıklamadan dolayı cnm :16:

bilemedim bi düşiniyimde :26::34:

Anket Ödülleri
Anketi tam olarak dolduran;
- 100. kişi
- 250. kişi
- 500. kişi
- 750. kişi
- 1000. kişi
Homend 'ten şarap açma makinesi kazanacaktır.
Anket Kuralları
- Ankete katılmak için kullanıcılar Ad, Soyad, Telefon, Email adresi ve Doğum tarihi bilgilerini doğru ve eksiksiz doldurmalıdır.
- 18 yaşından küçükler ankete katılamaz; katılmış olsalar da herhangi bir ödüle hak kazanamaz.
- Eğer talihlilere 2 (iki) gün içerisinde ulaşılamazsa, hediye, yedek talihlilere gönderilecektir.
- Yedek talihliler asıl talihlilerin peşi sıra gelen katılımcılar olarak belirlenecektir. (100. kişiye ulaşılamaması durumunda 101. kişi, 250. kişiye ulaşılmaması durumunda 251. kişi gibi..)
- 1 kişi ankete sadece 1 defa katılabilir ve 1 defa ödül kazanabilir.
- Haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcılar tespit durumunda ödül hakkı ve üyeliği hiçbir uyarı yapılmadan iptal edilecektir.
- Kazanılan ödüller ertelenemez veya bir başka kişiye devredilemez
- TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş. ve Homend çalışanları ankete katılıp kazansalar bile ödül almaya hak kazanamazlar.
- TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş anket katılım kurallarını hiçbir şekil ve surette ön ihbara ve/veya ihtara gerek kalmaksızın her zaman değiştirebilir, güncelleyebilir veya iptal edebilir. Değiştirilen, güncellenen ya da yürürlükten kaldırılan her hüküm, yayın tarihinde tüm katılımcılar bakımından hüküm ifade edecektir.
- Katılım için son tarih 15 Haziran 2011 Çarşamba günü 12:30 'dır.
- Kazananlar 15 Haziran 2011 Çarşamba günü sabah 16:00'de turk.net - senin yerin buras! 'te açıklanacaktır.

Eki Görüntüle 201810

turk.net - Babalar Gn Anketi

teşekkürler katıldım hemmen. inş kazanırım.:61:

arkadaşlar hani bu gimora varya oradan ben bugün birşey aldım 40 liralık.25 indirim çeki var.15 lirayı da havale yaparım diye onu işaretledim.sonra akbanka gittim 30 lira dedi havale ücreti.ben de hiç anlamam bu işlerden.yapı kredi,garanti,iş,hsbc ve akbank var.nasıl olacak bu iş ya yardım edin lütfen :43:

Gliss Türkiye | Facebook

Benim Gliss'im-Shea Cashmere
Hem kendi saçına uygun Gliss'i öğrenmek, hem de kazanma şansı yakalamak istemez ...misin? Sen de "Benim Gliss'im" kampanyasına katıl, her gün kazanan 50 kişiden biri ol! Gliss Türkiye - Benim Gliss'im | Facebook

kızlar günlük form doldurarak istediğimiz kadar katılabiliomuşuz :52::52::52:

sayfasından beğenince başka ne yapacağız form nerede bilen arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim.:16:

slmm kızlarrrr az önce sonunda kargocu caldı kapıyı :1: veeee denedim biliyorumdan köpük gelmişşşş :69:

Back
X