Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım burdan oy istiemiyoruz yoksa ben senide beğenirdim![]()
:)))) ya çok çirkin bir kıyafet ama yinede yorum yaptım:)) şişman göstermez mi diyePPPP
benimde renkleri hoşuma gitti siyah beyaz![]()
benim gelmeyecek heralde. sorumuda cevaplamadılar sinir oldum.neyse kısmet bakalım
kızlar bana mailler geldi fikri mühimden hem gliss için hem doğum kontrol için kabul ettim ama gelen giden yokk yaa
e.sabri tuncer de kampanya var.bir set 5,9 tl ikiset 9,9 tl.bakın isterseniz.ben kullanıyorum ve çok memnunum
Eyp Sabri Tuncer Online Alveri Sitesi
kızlar bu 5.90 tl lik olan set içeriği ne 3 lü set yazıyo ama eyüp sabri tuncerin
anlıyamadım kii nelerden oluşuyor 3 lü set
ve ödeme kapıda yapılıyor mu kargo ücreti vs. varmı
Eyp Sabri Tuncer Online Alveri Sitesi
kızlar bu 5.90 tl lik olan set içeriği ne 3 lü set yazıyo ama eyüp sabri tuncerin
anlıyamadım kii nelerden oluşuyor 3 lü set
ve ödeme kapıda yapılıyor mu kargo ücreti vs. varmı
Kızlar daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama gimora.com sitesi üyelerine mayıs ayı boyunca 25 TL. lık hediye çeki veriyor. Çok fazla çeşit yok ürünlerde ama ben hediye çekimi kullanarak 1.19 TL. ye bir küpe aldım. Bugün geldi kargoyla. Beklediğimden de büyük ve güzel çıktı.
Bilgilerinize.
canım kargo ucreti nekadar ödedin acaba..
Kargo ücreti olabilir sanırım zaten fiyatlar düşük bir de kargo ücretini karşılamaz herhalde şirket:44:
sette body splash,body lotion birde hand-body cream var... diğer ayrıntıları bende bilmiyorum![]()
eyüp sbri tuncer de fatura adresi istiyor tc kimlik numaranıda vermek gerekiyor
canım kargo ucreti nekadar ödedin acaba..