Kızlar günaydın bende bugün 2 tane yenidoğan eldiveni aldım gene 1 kuruş
Neyse bişi anlatcam , rüyamda sizleri gördümmmmmmmmmmm
Ama biraz garip tabi ; Böyle anaokulu gibi biryerde bizim KK nın toplantısı varmışşşş, bende gidiyorum işte hatta annem ve babamla gidiyorum ne alakaysa , neyse kapıda bi bey karşılıyor, diyorumki heralde kazen buNeyse ben içeri bir giriyorum , böyle çingene kılıklı , altındişli yada tek dişli falan dilenci gibi insalar Diyolar benim nickim buydu , benimki şuydu falan ben şok oluyorum , bunlarla mı ben canımlı cicimli konuşuyodum ediyodum diye düşünüyorum falan ,
Neyse sonra uyandım
tebrıkler =)))neva colordan boya kazanan var mı arkadaslar
tebrikler ben hiç duymamaşım görmemişim burayı
tşk
kızlar günaydın bende bugün 2 tane yenidoğan eldiveni aldım gene 1 kuruş
ama biraz garip tabi ; böyle anaokulu gibi biryerde bizim kk nın toplantısı varmışşşş, bende gidiyorum işte hatta annem ve babamla gidiyorum ne alakaysa , neyse kapıda bi bey karşılıyor, diyorumki heralde kazen buNeyse ben içeri bir giriyorum , böyle çingene kılıklı , altındişli yada tek dişli falan dilenci gibi insalar Diyolar benim nickim buydu , benimki şuydu falan ben şok oluyorum , bunlarla mı ben canımlı cicimli konuşuyodum ediyodum diye düşünüyorum falan ,
Neyse sonra uyandım
Ama biraz garip tabi ; Böyle anaokulu gibi biryerde bizim KK nın toplantısı varmışşşş, bende gidiyorum işte hatta annem ve babamla gidiyorum ne alakaysa , neyse kapıda bi bey karşılıyor, diyorumki heralde kazen buNeyse ben içeri bir giriyorum , böyle çingene kılıklı , altındişli yada tek dişli falan dilenci gibi insalar Diyolar benim nickim buydu , benimki şuydu falan ben şok oluyorum , bunlarla mı ben canımlı cicimli konuşuyodum ediyodum diye düşünüyorum falan ,
Neyse sonra uyandım
kızlar günaydın bende bugün 2 tane yenidoğan eldiveni aldım gene 1 kuruş
ama biraz garip tabi ; böyle anaokulu gibi biryerde bizim kk nın toplantısı varmışşşş, bende gidiyorum işte hatta annem ve babamla gidiyorum ne alakaysa , neyse kapıda bi bey karşılıyor, diyorumki heralde kazen buNeyse ben içeri bir giriyorum , böyle çingene kılıklı , altındişli yada tek dişli falan dilenci gibi insalar Diyolar benim nickim buydu , benimki şuydu falan ben şok oluyorum , bunlarla mı ben canımlı cicimli konuşuyodum ediyodum diye düşünüyorum falan ,
Neyse sonra uyandım
rüyana yorum yapayım bacımmm dötün açıkk kalmış:)):92:
Ahahahahhaah çok komik yaa Benim altın dişim var derrmişimm
Hahahahahaha rüya değil kabus olmuş.
Aramızda altın dişi olan varsa söylesin lütfen.
benide gördünmü
Neyse sonra uyandım
hep kazanan kişiler var ya ben hep onların duvarına bakıyorum onlar neyi beğendiyse hooppp oradayımbunu ben de hatırlamıyorum ne vakit beğendim ana sayfamda görünce paylaşayım dedim şeker
Gülün gülün
Çok tırsmıştım be rüyamda offf
Aynen ya bencede kabus oldu korktum rüyamda çünkü
Gördüm seninde dişlerin yoktu
sizleri gördüm dedikten sonra yaptığın tarif oldumu sence hee
istinye park sinema bileti isteyen varmı 2 kişilk?
aşkolsun benim çok güzel dişlerim vardır oysa :86:
güzelll tabi ki ayyolll ben o smileyi çok beğeniyorumm ondan koydum
bende görmemişimm, hatta sayfayı beğenmemişim bile..
ayakkabı kazananlarada tebriklergüle güle giysinler
Bi ara beğenmişim heralde ben de bilmiyodum airfikleer arkadaş tebrik etmese hiç görmicem
rüyaların tersi çıkarmış işte tatlım
sağolunnn kızlar
kkoras sen demi kazandınn tebriklerr
Neyse sonra uyandım
aa aynı beni görmüşsün
tebrikler ben hiç duymamaşım görmemişim burayı
tşk
oneml degıl=))) umarım evy baby ısıne donmez maıl attım tenezzul edıp cevp bıle yazmıyolar bu arada hero baby de numulerı 4-12 aylık bebegı olanlara gonderıomus =((( eti cindende ses seda yok. kazanmıs oldugum vada oyuncagım geldı =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?