Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu topicde ankara da yaşayan kaç kişi var acaba

elimde çok fazla sayıda 2. el bebek eşyalrı var geneli temiz sıfır durumunda uygun fiyattan satmak istiyorum ilgilenen varsa özelden mesaj atabilir

ben ankaradayım ama al bendn de o kadar yani her yer dolup taşıyor sahibinden.com var oraya yükle eşyalarını bayağı aktif bi yer

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Cumartesi günü (yarın) şanslı 2 kişi “% 100 Kendiniz Olun “ kitabını kazanacak ve yine yarına çok beğeneceğiniz bir etkinlik düzenleyeceğiz.Karne hediyesi olarak 1 kişiye çift kişilik Disney Live! Mickey’in Çılgın Yolculuğu'na biletix'den bilet vereceğiz.Daha fazla paylaşım daha fazla hediye :))

1 fabrika
2 önder özkan
3 rewind
4 parantez
5moyra caprice
6ponje
7sateen life style
8lug von siga
9 cool sexy
10 jan sport

trendyolu soranlar buyrun şimdi gördüm sorduğunuzu ayyy dün bayyy gelmişti siteden bugünde yarışma için aradım

2 tanesini bulamamıştım ondan da yazamamıştım sağol canım yaa

Kevserin Mutfağı
Kazanan talihlimiz Yasemin Konyalı. Yasemin Hanım'ı tebrik ediyorum. Ürünleri güzel günlerde kullanmasını diliyorum. Kazanamayan arkadaşlarımız üzülmesin. Çekilişler devam edecek. Takipte kalın:)

paylaşayım dedim belki bizden biridir :26:

~Ev Dekorasyon Ahşap boyama & Tabloları~
Degerlı üyelerimiz 3 ayrı sayfa ile yapılan ortak bi yarışma düzenliyoruz ve bu yarışma sonucunda en çok begenipte paylaşan arkadaşa bu resımdekılerden biri hediye verilicektir Yarışmamız 10 şubatta bitecektir

ilk begenilcek sayfa:::
https://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVir...üs/Anneler-ve-mutlu-bebişleri/120675391382938
Anneler ve mutlu bebişleri

2.ci begenilcek sayfa::
https://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVir...s/FENERBAHÇE-CUMHURİYETİ-1907/212492172095029
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ 1907

:::::::::Bütün üyelerimize bol şans Dileriz.....

tebrikler ben hiç duymamaşım görmemişim burayı

bu arada ayakkabı kazanan ve daima kazanan airlikfeer ve kkontess brawoo oralardan üfleyin okuyun bacım angaralara doğru

bende görmemişimm, hatta sayfayı beğenmemişim bile..

ayakkabı kazananlarada tebrikler güle güle giysinler

ben bunu daha şimdi görüyorum sayfayı beğenmemişim bile

ben bunu daha şimdi görüyorum sayfayı beğenmemişim bile

hep kazanan kişiler var ya ben hep onların duvarına bakıyorum onlar neyi beğendiyse hooppp oradayım bunu ben de hatırlamıyorum ne vakit beğendim ana sayfamda görünce paylaşayım dedim şeker

Kızlar günaydın bende bugün 2 tane yenidoğan eldiveni aldım gene 1 kuruş

Neyse bişi anlatcam , rüyamda sizleri gördümmmmmmmmmmm

Ama biraz garip tabi ; Böyle anaokulu gibi biryerde bizim KK nın toplantısı varmışşşş, bende gidiyorum işte hatta annem ve babamla gidiyorum ne alakaysa , neyse kapıda bi bey karşılıyor, diyorumki heralde kazen bu Neyse ben içeri bir giriyorum , böyle çingene kılıklı , altındişli yada tek dişli falan dilenci gibi insalar Diyolar benim nickim buydu , benimki şuydu falan ben şok oluyorum , bunlarla mı ben canımlı cicimli konuşuyodum ediyodum diye düşünüyorum falan ,

Neyse sonra uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…