kızlarrr 6.sınıfa giden kızım hem takdir hem de onur belgesi aldı.benim için en büyük ödül bu tutmayın beni.
kızlarrr 6.sınıfa giden kızım hem takdir hem de onur belgesi aldı.benim için en büyük ödül bu tutmayın beni.
maşallah canım tebrikler
süper canım tebrikler kızına
tebrikler cnm sana ve kızına
maaşallah allah devamını getirsin çok duygulandım
ah canım benim ne mutludur ne gururludur şimdi darısı kızımın başına inşallah daha 1 yaşında allah izin verirse 6 yıl sonra bendede başlıcak bu heyecanlar
ROMAN
Yarışmamızın sonlanmasına son 1,5 saat kaldı! Şifre Roman de Roman markasına ait Hırka&Kazak&Triko departmanında yer alan bir ürünün ürün ayrıntılarında saklı! Şifrenin hangi üründe saklı olduğunu bize sosyalmedya@roman.com.tr ye mail atın 50TL lik hediye çeki kazanmna fırsatını yakalayın!
Kızlar günaydın bende bugün 2 tane yenidoğan eldiveni aldım gene 1 kuruş
Neyse bişi anlatcam , rüyamda sizleri gördümmmmmmmmmmm
Ama biraz garip tabi ; Böyle anaokulu gibi biryerde bizim KK nın toplantısı varmışşşş, bende gidiyorum işte hatta annem ve babamla gidiyorum ne alakaysa , neyse kapıda bi bey karşılıyor, diyorumki heralde kazen buNeyse ben içeri bir giriyorum , böyle çingene kılıklı , altındişli yada tek dişli falan dilenci gibi insalar Diyolar benim nickim buydu , benimki şuydu falan ben şok oluyorum , bunlarla mı ben canımlı cicimli konuşuyodum ediyodum diye düşünüyorum falan ,
Neyse sonra uyandım
nerde sifre peki
nerde sifre peki
kızlarrr trendolundan alışveriş yaptığınızda kargonun içinde ürünlerin fiyatı oluyor mu??? trendyolundan bir arkadaşımın doğum günü için hediye almayı düşünüyorum ve adresi olarak onun adresini vereceğim çünkü farklı şehirlerdeyiz vee fatura içinde olursa çok ayıp olur :44: alışveriş yapanlar bu konuda beni aydınlatırsa memnun olurum
Hahahahahaha rüya değil kabus olmuş.
Aramızda altın dişi olan varsa söylesin lütfen.
aa aynı beni görmüşsün
Ayy çok güldüm yaa sen çok yaşa emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?