Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kontescim yeni gördüm :93:
açık lila gibi bi renk var adını unuttum :44: onu seçtim
seninki ne renk olucak

bende yazayım bari beklediklerimi

benim o
eticin
arçelik
dove 4 adım seti
allforkids dergi aboneliği
toyzzshopdan oyuncak
gelirse yurtiçi kargodan hediye

kızlar hangi çalının orda bi tarif edin deli oldum yaa

canım bak şimdi orada iki kadın var ya ayakta onlara doğru zoomla sonra onların önünden bi yol açılıyor yatay yönde oaraya gelince sol eline doğru olan yola git orada yerde çok kolay yeri hadi bakalım

offffff ne sanssızım ya kazanırım kazandıklarım gelmez gonderenlerden de ben kazanamam offfff ya offfffff

yurt içi için bana lilyumcum yollamıştı ama kazanıldı mı haberim yok hiç
kontescim yeni gördüm :93:
açık lila gibi bi renk var adını unuttum :44: onu seçtim
seninki ne renk olucak

yarışmaya girme sebebim olan rengi seçtim ben resim alıntıdır*

yurtiçi bilmem kaç kişiyeydi ya kazanmış gibi düşünerek kendimi yazdım kontescimm

maşallah

benim de
glade
bausch & lomb lens solüsyonu
power bileklik
avon genics
toyzz shop peluş
eti cin oyuncağı
benimolar
ismi lazım değil bebek sitesinden aldığım ürünler

süper canım maşallah sanada

maşallah kuzumm

superrrr canm gule gule kullan

teşekkür ederim canım

tebrikler canım sanada maşllah

bugün bana etiden paket gelmiş..nasıl kazandım hatırlamıyorum ama birazdan hepsini afiyetle yemeye başlicam

bende geliyorum

arife sana son anda söylemese ne olurdu modaci merak ettim?

arkadaşlık isteği göndermişsin başkası kampanyaları görmek istiyo aramıza girmek istiyo demiş
oda sanmış bizim aramızdan değil yanlış anlamış yani canım

bende yazayım bari beklediklerimi

benim o
eticin
arçelik
dove 4 adım seti
allforkids dergi aboneliği
toyzzshopdan oyuncak
gelirse yurtiçi kargodan hediye

maşşallah sanaada canım

sende çok yaşa

sorma ya rüya mı kabus mu bilemedim

çingenelik konusuna aslında ben katılıyorum
kargocu hele beklediğim bi ürünü getirmesin yada yarışmadan kazandığım şeyi firma yollamasın gör bak ne çingeneyim

çingenelik konusuna aslında ben katılıyorum
kargocu hele beklediğim bi ürünü getirmesin yada yarışmadan kazandığım şeyi firma yollamasın gör bak ne çingeneyim

ayyyyy onu sorma bak , çirkefliğin dibine vuruyorum bende o zaman

canım bak şimdi orada iki kadın var ya ayakta onlara doğru zoomla sonra onların önünden bi yol açılıyor yatay yönde oaraya gelince sol eline doğru olan yola git orada yerde çok kolay yeri hadi bakalım

varya kafayı yedirtti bu oyun banaaa

Özlem Okumuş Photography
‎14 subata ozel yenı bır yarısma sevgılıler,nısanlılar ve evlı cıftler yarısma ıcın nısanlınız,sevgılınız yada esınızle beraber bır fotografınızı yuklersenız yarısmaya katılabılırsınız kural cıftlı fotograf olucak cocuk yada teklı profıl fotografları gecersız olucak yarısma hedıyesı 2 cıft sıhırlı kupa (sıcak ıcıcekle renk degıstıren)fotograflar yarısma albumune eklendıkten sora encok begenı alan ve sayfayı begendıren bırıncı olucaktır.
https://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVir...irüs/Özlem-Okumuş-Photography/133308106717323

sen soyadın için insanları gerekli mercilere bildircem diyosun
peki ALLAH'IN İNSAN OLARAK YARATTIĞI İNSANA "HAVLAMAN BURAYA KADAR GELİYO DİYEBİLİYOSUN" HEY BÜYÜK ALLAHIM

yanlışın var idrak prooblemi yaşıyorsun dur aydınlatayım ben bana dedikleriniz hakaretlere sizin sahip oldugunuzu ortaya koyuyorum anladın ?:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…