Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

maşallahh blogumda yok ama bakmıştım kız bebeklerine ayrı bir sempatim var :) nazar değmesin ..

Ben de bayılıyorum
Allah nazardan korusun o güzelliği
Öpsün annesi bizim için
Bu arada daha soramadım şu ponny mailini cnm,sorunca haber vericem sana da aklımdasın güzel iremin annesi

sğlun teyzeleri öptüm yerinize :))
modacı ttnette hani ponny çizgi filmiyle ilgili soru soruyorlardıya ordan kazandım ama daha arayan sorayan yok hasbroya mail attım o değilmiş
ttnetin iletişimini bilen varsa bana yazabilir mi?

kızlar yenilik marketinde kargo parası alıcıya aitmiş..
boş yere plastiğe para vermeyin bence.çünkü türkiye'de bunların orjinalleri yokmuş..
yine de siz bilirsiniz tabi

Ne kadar çok külhanbeyi varmış sitemizde. Bu nasıl bir uslup, nasıl bir seviyedir. Okurken ben kadın olduğumdan utandım.. Yazık !!!

Edit: Bu terbiyesizliği topiğinizden temizledim. Güzel paylaşımlar..

Son düzenleme:
boş yere plastiğe para vermeyin bence.çünkü türkiye'de bunların orjinalleri yokmuş..

Allah'tan kazanmamışım.Bazen bazı şeyleri kazanmadığıma seviniyorum

kızlar o denge bileklikleri hiç bi işe yaramıyo üstelik artık çok demode oldular biz dükkanda satıyoduk ilk çıktığında şu anda toptan fiyatı 3 tl falan.
kargo parası vermeye dahi deymez.

Ne kadar çok külhanbeyi varmış sitemizde. Bu nasıl bir uslup, nasıl bir seviyedir. Okurken ben kadın olduğumdan utandım.. Yazık !!!

Edit: Bu terbiyesizliği topiğinizden temizledim. Güzel paylaşımlar..

Eline sağlık, söyleyecek laf bulamamıştım açıkcası. Nereden girdi nereden çıktı kadın :S Kadın kadının kuyusunu kazar diye boşa demiyorlar. Bazen güvenmekte neden zorlandığımı hatırlatıyorlar sağolsunlar

PowerBand adıyla satılanların %99'u sahte gibi görünüyor zaten.
Ben yaz sonu Perform X Band diye bir markaya 65 TL ödedim ve gayet memnunum. Denge sağlıyor, sağlamıyor onu bilemem ama deniz kenarı veya dağ havasındaki ruhani rahatlığı verdiğini söyleyebilirim :)

arife kanar kazanmış
hayatım nasıl kazandın bize de anlatırmısın yani kaç kere oynadın bu oyunu elinden su içmek istiyom şans bana da geçsin azcık

ben de 17 ocakta kazanmışım. 1 kere oynadım. böylece ilk hediyemi kazandım. benimo varı bi de o gelmedi

yaaaaa bu akıllı çay bardağına bayıldımmm kim paylaştıysa saolsunnn gece gece pek hoşşş kerata :)))

enee bileklikte kargo bize mi aitmiş ben de istemem o zaman zaten bi tane var bende

bu bardağın farklı versiyonu vardı bi ara

avrupa yakasındaki fatoş biliyordu ne tuttuğumuzu, her şeyi bilen kadın diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…