maşallahh blogumda yok ama bakmıştım kız bebeklerine ayrı bir sempatim var :) nazar değmesin ..
Ben de bayılıyorum
Allah nazardan korusun o güzelliği
Öpsün annesi bizim için
Bu arada daha soramadım şu ponny mailini cnm,sorunca haber vericem sana da aklımdasın güzel iremin annesi
kesinlkle öpsün nazar boncuğu gözlü zaten bir şey olmaz maş.. diince de :) bu arada bu ponny oyuncağı HASBRO'dan kazandığınız mı biri facede kazandıklarım diye albümünde paylaştı sevimli bi set bayılır çocuklar
kızlar yenilik marketinde kargo parası alıcıya aitmiş..
boş yere plastiğe para vermeyin bence.çünkü türkiye'de bunların orjinalleri yokmuş..
yine de siz bilirsiniz tabi
Allah'tan kazanmamışım.Bazen bazı şeyleri kazanmadığıma seviniyorum
ohhh afiyetle ye canımm
bende geliyorum
Ne kadar çok külhanbeyi varmış sitemizde. Bu nasıl bir uslup, nasıl bir seviyedir. Okurken ben kadın olduğumdan utandım.. Yazık !!!
Edit: Bu terbiyesizliği topiğinizden temizledim. Güzel paylaşımlar..
Bardaktan korktum cnm:18::18:
allah iyiliğini versin açtım ama başka sayfaya dönmüştüm , birden o çayın dökülme sesi geldi tırstım zıpladım
evet çok eğlenceliymiş , benimkini 25 de bildi
kızlar yenilik marketinde kargo parası alıcıya aitmiş..
boş yere plastiğe para vermeyin bence.çünkü türkiye'de bunların orjinalleri yokmuş..
yine de siz bilirsiniz tabi
arife kanar kazanmış
hayatım nasıl kazandın bize de anlatırmısın yani kaç kere oynadın bu oyunuelinden su içmek istiyom şans bana da geçsin azcık
ben de 17 ocakta kazanmışım. 1 kere oynadım. böylece ilk hediyemi kazandım. benimo varı bi de o gelmedi
çok zevkliymiş
benimkini 21 de bildi nasıl bildi anlamadım ya :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?