Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arife HAnim lütfen duvarımızda artık herhangi bir yorum
paylaşmayın ,hediyeniz adresinize
gonderilecektir iyi günlerde kullanın.
Original Message:

mailime geldibu insanlar ne kadar ön yargılı
inşallah böyle biriyle karşılaşmam bundan sonra:2:moralim alt üüst oldu durduk yerde

aa bu ne saçmalıık , bence göndermicekler :26:

Çok ilginç bişi canım ya,neden böyle birşey yapma gereği duydular ki acaba :26::26: boşver sıkma canını

aa bu ne saçmalıık , bence göndermicekler :26:

banada öyle geliyor

bildiğim 3 kişi daha engellendi aynı anda

Çok ilginç bişi canım ya,neden böyle birşey yapma gereği duydular ki acaba :26::26: boşver sıkma canını

evet canım ama ne düşündü de engelledi bilemiyorum

samırım yarışma hortlaadı

Duru sayfası mı bunu yapmış..

face e yazmış

Nezaket sınırları dahilinde yazışan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz,sizlere kalitemiz hakkında fikirlerinizi almak için zaman zaman ürünlerimizden denetmek arzumuzu yineliyor,satis sitemizin çok kısa bir süre icinde beğeninize sunulacağı bilgisini vermek istiyoruz.

ne nezaketsizliğimi gördüyse terbiyesiz

ayakkabı atölyesi canım:26:

terbiyesizler hayır kime sorcaksanız baska sorularınızı bunlar sonucta face deki sayfalar msj yolla kısmı olmadıgına göre mecburen duvarda yayınlancak.sen kimsin kimi engelliyorsun.
mallar ya insanın sevincinide kursagında bırakıyorlar.
sen takma bebegim bosver :)) o hediyeler hakkınız sonucta bileginizin gücü ile kazandınız.

yzdım bakalm ne dicek terbiyesizler ,

sen cidden kötü bişi yazmadın demi

kız yok ne kötüsü yaa gönderdim elinize ulaştımı diye sordum benden önce soranlar olmuş gelmedi mailiniz yazmış bende soruyum dedim
sorum

mail gönderdim bende ayakkabı atölyesi geldimi acaba

bundan sonra engellediler

saol canım ama bu şekilde beni engellemeleri hoşuma gitmedi durduk yerde hak etmeden

hediye kazanan herkesi tebrik ediyorumm

lens sayfasından kendi adıma katıldım çek verdi onu kullanamıcam,annemin hesaptan da 300 ml solüsyon kazandım yanında lens gönderseler ne iyi olur

bugün sucuklarım geldi tadına bakmadım ama özenle paketlenmiş

air sıkma canını bekle bakalım ne çıkacak bunun altından da..

allah allah çok ilgnç , bana cvp vermediler bak

öyle canım hayırlısı artık afiyet olsun sana da

Belki başka bir sayfadan dolayı tanıyor olabilir canım.Çünkü bazı kişiler böyle birçok sayfanın yöneticiliğini yapıyorlar

ben hiç bir sayfada şimdiye kadar kötü bir şey paylaşmadım canım paylaşmam da yazmam da hayırlısı olsun derim en fazla anlamadığım konu burda ilk defa engelleniyorum face de hemde saçma sapan haketmediğim bir şey yüzünden

benimle birlikte saydığım 3 arkadaş engellendi aynı anda

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…