Arife HAnim lütfen duvarımızda artık herhangi bir yorum
paylaşmayın ,hediyeniz adresinize
gonderilecektir iyi günlerde kullanın.
Original Message:
mailime geldibu insanlar ne kadar ön yargılı
inşallah böyle biriyle karşılaşmam bundan sonra:2: moralim alt üüst oldu durduk yerde
Arife HAnim lütfen duvarımızda artık herhangi bir yorum
paylaşmayın ,hediyeniz adresinize
gonderilecektir iyi günlerde kullanın.
Original Message:
mailime geldibu insanlar ne kadar ön yargılı
inşallah böyle biriyle karşılaşmam bundan sonra:2: moralim alt üüst oldu durduk yerde
aa bu ne saçmalıık , bence göndermicekler :26:
Çok ilginç bişi canım ya,neden böyle birşey yapma gereği duydular ki acaba :26::26: boşver sıkma canını
durduk yerde engellediler beni ne kadar saçma ilk defa görüyorum böyle bir şeyi de
söylediğim laf
mail gönderdim ulaştımı acaba
direk engellendim
başka hesaptan yazdım arkadaşım sayfaya yazamıyor neden diye hediyesi gönderilecektir yazmış sonra yazdım neden engellendi ahao hesabıda engellemiş
inşallah yollarlar hediyemi
banada öyle geliyor
bildiğim 3 kişi daha engellendi aynı anda
evet canım ama ne düşündü de engelledi bilemiyorum
samırım yarışma hortlaadı
Duru sayfası mı bunu yapmış..
ayakkabı atölyesi canım:26:
yzdım bakalm ne dicek terbiyesizler ,
sen cidden kötü bişi yazmadın demi
terbiyesizler hayır kime sorcaksanız baska sorularınızı bunlar sonucta face deki sayfalar msj yolla kısmı olmadıgına göre mecburen duvarda yayınlancak.sen kimsin kimi engelliyorsun.
mallar ya insanın sevincinide kursagında bırakıyorlar.
sen takma bebegim bosver :)) o hediyeler hakkınız sonucta bileginizin gücü ile kazandınız.
kız yok ne kötüsü yaa gönderdim elinize ulaştımı diye sordum benden önce soranlar olmuş gelmedi mailiniz yazmış bende soruyum dedim
sorum
mail gönderdim bende ayakkabı atölyesi geldimi acaba
bundan sonra engellediler
saol canım ama bu şekilde beni engellemeleri hoşuma gitmedi durduk yerde hak etmeden
hediye kazanan herkesi tebrik ediyorumm
lens sayfasından kendi adıma katıldım çek verdi onu kullanamıcam,annemin hesaptan da 300 ml solüsyon kazandım yanında lens gönderseler ne iyi olur
bugün sucuklarım geldi tadına bakmadım ama özenle paketlenmiş
air sıkma canını bekle bakalım ne çıkacak bunun altından da..
allah allah çok ilgnç , bana cvp vermediler bak
farkındayım canım sevim diye bi arkadaş sitem etmiş ona yazılana bak bizde bi sorduk bize yapılan muameleye bak
Belki başka bir sayfadan dolayı tanıyor olabilir canım.Çünkü bazı kişiler böyle birçok sayfanın yöneticiliğini yapıyorlar
günaydınn unnado dan konsantre yumuşatıcı stoğumu yaptım sabah sabah:)))
Evim net ise 10 tl alışveriş çeki veriyormuşş..linki veriyorum incelersiniz arkadaşlar..davet ile oluyor
xxxxxxxxxxxxxx
bu da limango için kendi aktiv linkim.
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...rüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/invite/sgulmez_8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?