Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar az önce eci hediye setim geldi nerdeyse 1 ay olmuştu katılalı ümidi kesmiştim ama çok güzelmiş parfüm deodarant traş köpüğü ve balmı var hepsinin kokusu çok güzel beklediğimize değdi başka kazanan var mıydı

Lancôme Turkey - Génifique | Facebook

doğru aktardım mı bilmiyorum ama burayı tıklayın bilgileri girin hemen deneme boyu kodunu veriyor
çekilişe gerek yok, kendiniz belirtilen adreslerden alıyorsunuz:))

benim facebook hesabım yoktu kardeşimin hesabından ikisinede katıldım. teşekkürler..

Son düzenleme:

canım internette cümle çeviriciye yazdım senin bu yazdığını şunu verdi:
Dikkat: Yararlanıcı, sanırım Birleşmiş Milletler tarafından Western Union Para Transferi ile 2.500.000 $ USD ($ 2.5Million Dolar) tam telafi edici ödeme aktarmak için yetki verilmiş olarak biz zaten Western Union aracılığıyla 5.000 ABD Doları, gönderdiğiniz sizi bilgilendirmek için yazıyorum (ECOWAS). Bu nedenle Birleşmiş Milletler ve (ECOWAS) Bireyler dünya ekonomisinin çöküşünün nedeni destek olmasıdır. Telefon numaranızı telefon ama internet korsanları vasıtasıyla bilgi vermek için pek çok idi talep olurdu. i size günde sadece 5.000 ABD Doları gönderme olacağını bildiğiniz gibi bize yarına 5.000 ABD Doları göndermek etkinleştirmek için bu 5.000 ABD Doları alabilirsiniz böylece HKN ve gönderici adı e-posta karar verdi. Fon size e-posta adresinizi açılış kullanmak adına gönderildi. 5.000 ABD Doları almak ve bize yarına ödemenizi sağlamak için geri bize e-posta herhangi bir Western Union için bu bilgileri ve acele almak edin.

HİÇBİRŞEY ANLAYAMADIM :)

yeni duyurular için teşekkürler kızlarr
özellikle gliss'e durup durup katılıyorum

hediyeleri gelenler de güle güle kullansınlar
şansımız bol olsun:93::94:

facede olay krem kazanmışım haberim bile yoktu az önce kargo geldi bi açtım şok oldum.. içindeki notta kazandığınız için ürününüz gelmiştir güle güle kullanın diyordu şok olduuummm 13 mayısta kazanmışımmmm

Son düzenleme:

aynı şoku yarım saat önce ben yaşadımm

güle güle kullann...

kızlar olay ne gönderiyor kii böyle sevindirik oldunuzz

güle güle kullanın

gimora dan hediye çeki güvencesiyle 29 liralık yüzük aldım lakin sepette hediye çeki kullanılmış 4 lira gözükürken kredi kartımdan 29 lira çekildi anlayamadım :N bi işde bi tuhaflık var :N 29 liraya değmezdi o yüzük:95:

Son düzenleme:

bu site dolandırıcı mı ne 2 oldu bugün bu şikayet...
araştırın muhakkak...

Son düzenleme:

alla allaa nasıl oldu ki öyle.ben de aldım bugün oradan fakat havale yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…