yeni haberler için tşkler geçen hafta arielden numune gelmiş çok seviindim ama ne doldurdum da nerden geldi bi bilgim yok :))))
sayfayı beğendikten sonra solda benim glissim yazan yerden devam et o seni yönlendiriyor canım
Kendileriyle e-posta aracılığıyla iletişime geçilmiştir. Tebrik ederiz!
AYŞEGÜL ZAFER
BETÜL AKAN
DİLEK ATASOLMAZ
ESMA EROL ALPAN
GİZEM GÜLER
HAVVA ÇELİK
İNCİ DERTLİOĞLUGİL
IŞIK YARDIMCI
MELİSA ÖZBEN
MUALLA KARAGÖZ
NİLGÜN GER
NURAY BAŞER
NURŞEN KARANLIK
ÖZLEM TÜFEKÇİ
SARENUR AKCASARAY
SEHER BAYIR
TUĞÇE KAHRAMAN
UĞUR AÇIKGÖZ
ZEHRA SOYLU
ZEYNEP KUTLUK
of offfffff:97:
bende bütün anketlere katıldım ama hiç bişe kazanamadım malesef. hayırlı olsun.güle güle kullan canım.
arkadaşlar hani bu gimora varya oradan ben bugün birşey aldım 40 liralık.25 indirim çeki var.15 lirayı da havale yaparım diye onu işaretledim.sonra akbanka gittim 30 lira dedi havale ücreti.ben de hiç anlamam bu işlerden.yapı kredi,garanti,iş,hsbc ve akbank var.nasıl olacak bu iş ya yardım edin lütfen
kızlar ya benim cep telefonuma şimdi bir mesaj geldi 0507........ adlı numaradan ve mesaj şöyle
TEBRİKLER!
değerli müşterimiz ücretsiz 2 adet kol saati kazandınız hemen 0532........arayın hediyenizi ve tasarruf cihazınızı kaçırmayın
bu NEDİR YA İLK DEFA böyle bir mesaj geldi cepimee
nerden geldiği yazmıyo sadece cep numarası varr
aranızdan birine böyle bir mesaj gelen varmı kızlarr:26:
tırstım biraz sonuçta sadece cep no var; cepi aradığında bi tuzağa filan düşmeyelimde
bilemedim bu nedir yanii
kızlar ya benim cep telefonuma şimdi bir mesaj geldi 0507........ adlı numaradan ve mesaj şöyle
TEBRİKLER!
değerli müşterimiz ücretsiz 2 adet kol saati kazandınız hemen 0532........arayın hediyenizi ve tasarruf cihazınızı kaçırmayın
tırstım biraz sonuçta sadece cep no var; cepi aradığında bi tuzağa filan düşmeyelimde
bilemedim bu nedir yanii
TEBRİKLER!
bilemedim bu nedir yanii
kızlar biriniz bana da cevap versin yaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?