Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

güle güle kullan cnm.. böyle bir şoka benimde ihtiyacım var

alla allaa nasıl oldu ki öyle.ben de aldım bugün oradan fakat havale yaptım

senin hesabında siparişlerim de ödenen tutar ne kadar gözüküor ? ya karttan çekene kadar 4 lira gözüküordu kartı çekince 29 oldu anlamadım mail attım bakim cevaplayacaklarmı

Son düzenleme:

bende senin gibi düşünürek bu şekilde cvp verdim cnm...
var bunda bir gariplik..
bir şekilde çıkarıyorlar indirim çeklerini...

ben havale ile almadım ki ama kredi kartı ile aldım :S ayhh pimpiriklendim :26::18:

sanki bir sorun yaşadın diye hatırlıyorum ben...
yine bir ücret fazlalığı vardı sanki...

37,83 yazıyor canım.canım orada başta sipariş ayrıntıları yazıyor baksana bi detaylı

yok arkadaşlar ben çözdüm olayı.ücretsiz yapacağım havaleyi atmden.o benim dediğim 30 liralık başka bir ücretmiş.bu hediye çeki olayı da mayıs başında başlamış taa.son günde haberimiz oldu anca.oradaki tüm ürünlerden bir tane var zaten.kişiye özel üretiyorlar.yani daha önce ne güzelleri gitti kim bilir.pek fazla seçenek kalmamış şuan için.ama kaliteli bir marka.araştırdım ben :)

ayhhh özür diliyorum şu an o siteden hemende verveleye verdim sipariş detayına inince 4 yaziy ne çingen hatunum yaa

hallettiysen sorun yok canımmm...

ben kaçırmışım demek ki hallettiğini yazdıgın msjı..

bende senin gibi düşünürek bu şekilde cvp verdim cnm...
var bunda bir gariplik..
bir şekilde çıkarıyorlar indirim çeklerini...

ben havale ile almadım ki ama kredi kartı ile aldım :S ayhh pimpiriklendim :26::18:

diger arkadas cözmüs olayı umarım sende çözersin. Kurallarında cok önemli olanlarda oluyo.:18: Okumak lazım. İnşallah halledersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…