Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaa cok pardon ben cok merak etttm benımde onlıne sıtelere 1 er tane hesabım vardırr alsverıs yaparımsık sık
anlamadıgım sey 7-8 tane oluncaa noluyomuskı mıllet acıyomuss acayip merak ettım yani ??

Son düzenleme:
yaa cok pardon ben cok merak etttm benımde onlıne sıtelere 1 er tane hesabım vardırr alsverıs yaparımsık sık
anlamadıgım sey 7-8 tane oluncaa noluyomuskı mıllet acıyomuss acayip merak ettım yani ??

kendi hesabından üye ediyorsun diğer hesapları (anne-bana-kardeş şu bu adına yeni üyelik açılmış oluyor)
böylelikle her üye ettiğin kişi için senin hesabına 10 tl hediye geliyor.

kendi hesabından üye ediyorsun diğer hesapları (anne-bana-kardeş şu bu adına yeni üyelik açılmış oluyor)
böylelikle her üye ettiğin kişi için senin hesabına 10 tl hediye geliyor.

kontes ayakkabı kazandıgın yerdekı yorumlara baktınmı
herkes lıste yayınlansın dıor
ama kazanan lıstesı yayınlanmıor

kontes ayakkabı kazandıgın yerdekı yorumlara baktınmı
herkes lıste yayınlansın dıor
ama kazanan lıstesı yayınlanmıor

yok canım bakmadım
ben onlara mail atmıştım,anında cevapladılar
daha da bi şey yazmadım bi yere
beklemedeyim

bana mail geldi sonuçta kazandınız diye, listeyi ne yapayım :78:

Son düzenleme:
Mavala Türkiye
Herkese iyi bir gün olması dileğiyle...
Hediyeli yarışmamız için son 3 saat 50 dakika!

web sitelerinde yenileme çalışması varmış bu hafta o yüzden tıkla kazan olmayacakmış moneyde kızlar

Rossmann Türkiye
Ankara için büyük gün, bugün!
Siz de Rossmann Ankara Kentpark AVM’den keyifli hediyeler kazanmak istiyorsanız, bugün saat tam 14.00'da Facebook sayfamızda olun, yarışmamıza katılın; siz de kazanın!

peki yaptığın haksızlık değil mi güzelim

Neden haksızlık olsun? Ben bi alışveriş yapıyorum. İlla Tek bir hesapla yapıcam gibi bir koşul yok. Kimseninde hakkını çiğnemiyorum. Onların yaptığı haksızlık! Baştan bize diyeceklerdi böyle böyle birşey yasak diye.

bişy daha sorucam ya peki üye oldukk falan 50 tl kazandkk meselaa hangı sartlarda kullanabılıoruz bu cekı ?*

Sayın Müşterimiz,

Bu mail "Mutluluğunuzu Paylaşın" kampanyasından kazanılan indirim çekleri ile yapılan alışverişler hakkında genel bir bilgilendirme amacıyla tarafınıza iletilmektedir.

Büyük bir heves ve özveriyle, siz ve sizin gibi pek çok kişinin unnado'dan alış veriş yapma keyfini ve memnuniyetini yaşaması için başlattığımız "Mutluluğunuzu Paylaşın" kampanyamız ne yazık ki bazı kişi ve kişilerce istismar edilmiş ve bu sebeple planlanan zamandan önce bitirilmiştir.

Yapılan ilk kontrolde bazı kullanıcıların 20 den fazla sahte hesap açarak haksız kazanç elde etmeye çalıştığı tespit edilmiştir. Yapılan ikinci kontrolde ise 90 ve 116 sahte hesap açan kullanıcılar görülmüş ve suistimalin boyutundan dolayı söz konusu "Aynı ismin ve ve/veya aynı teslimat adresinin ikiden fazla olduğu ve aynı kart / kart hamili isminin 3 ten fazla geçtiği , davet et kampanyası ile alım yapmış " hesaplardan verilen siparişler sistemde askıya alınmıştır.

Eğer siparişinizle ilgili bir hata yapıldığını düşünüyorsanız lütfen sipariş verdiğiniz hesaba ait e-posta adresi ve sipariş onay mailiniz ile birlikte destek@unnado.com adresine yazacağız bir e-posta ile bize ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…