Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya topik karışmış haberim yok.oku oku bitiremedim walla.kim ne demiş anlamadım bile walla.
sparişleri iptal olanlara üzüldüm.benim öle iptal olan falan sparişim yok sanırsam.zaten 2 3 hesabım vardı.

günaydın kızlar unnadonun yaptığı çok ayıp ama ben 1 sipariş vermiştim ona kampanya bitince gönderilecek diye mail geldi
bu arada içimden kazandığım tiryaki çaycım geldi afiyetle çay deleyip içtim ilk defa böyle büyük hediye kazandım yuppiiiiiiiiiiiii

Bebek.com her hafta üyelerine birbirinden değerli markalardan armağanlar veriyor. Hediyelerimizden kazanmak için tek yapmanız gereken sitemize üye olmak ve Hediyeli Anket Formu’nu doldurmak! Bol şanslar…
4 üyemize e-bebek’ten hikaye kitabı hediye!e-bebek 5 şanslı üyemize hikaye kitabı hediye ediyor. Eğlenceli resimlerle süslü hikaye kitabını kazanan şanslı üyelerden biri olmak için tek yapmanız gereken katılım formunu doldurmak. Bol şanslar!

Kazanan üyelerimizle Bebek.com tarafından irtibata geçilecek ve hediyeleri kargo aracılığıyla gönderilecektir.

.

herkese günaydın:))) kızlar umarım düzelir un... yaşadıklarınız.ben üye olmamıştım.Dün komik bir olay geldi başıma onu anlatayım size.Migrosa kazandığım ürünleri almaya gidiyordum yürüyerek.başımda bere tanınmayacak bir haldeyim.Sonra arkamdan biri bana bağırıyor.İlk ismimi duyduğumda ben değilimdir dedim.sonra 2.kez bağırınca arkamı döndüm bir de ne göreyim kargo arabasından bana sesleniyorlar:))kargonuz var .... hanım evde biri var mı diye..Ben de malesef yok dedim ve kolileri yolun ortasında teslim aldım.Artık eve sırf kargoların teslimi için bir yardımcı tutacağım valla.

Ben bu siteden alım yapmadım ya da başka bir sitede hiç 2. hesabım yok ama bu yöntem çok saçma olmuş. Sonuçta ben alışveriş yaptığımda hep şirket adresimi veriyorum ve şirkete her gün onlarca koli geliyor değişik alışveriş sitelerinden. Böyle bir nedenle iptal edemezler. Günümüz teknolojileri ile madem sahte hesapları tespit edecekler, bunun ayıracı adres değil aynı bilgisayardan (MAC adresinden) yapılan girişleri iptal etmek olmalı.

sağol canım sevgiler katıldım ben de

kocaman koliyle neler geldi çok merak ettim

kocaman koliyle neler geldi çok merak ettim
canım limango siparişlerim geldi.alışveriş sitelerinin çoğu aynı kargo firması ile çalıştıgı için artık beni tanıyorlar.bir de oriflame siparişlerim oluyor aradao sırada iyiki bir tanıdık falan görmedi rezil olurdum

sağol canım katıldım inşallah çıkar hepimize

Günaydın kızlar :)) Bugün salı ama money yokmuş....

Web sitemizi yenileme çalışmalarımızdan dolayı bu hafta Tıkla-Kazan aktivitesi yapılmayacaktır.

İlginiz için teşekkür ederiz.

sayfalarına baktım bu yazıyor

Bu Gol Kaçmaz !!!

FIFA serisinin son oyunu FIFA 12 ile maç kaldığı yerden devam ediyor.

İçerik Detayı
5 Adet PS3 Formatında FIFA 12
Formu doldurup, doğru cevabı veren 1.-75.-150.-300. ve 500. kişiye PS3 formatında FIFA 12
ve...
5 Adet XBOX 360 Formatında FIFA 12
Formu doldurup, doğru cevabı veren 1.-50.-100.-150. ve 200. kişiye XBOX 360 formatında FIFA 12,oyunu bizden hediye...

Bitiş tarihi: 25 Ocak Çarşamba Saat: 15:00

ARALGAME - Hediye Yağmuru | Facebook

bunun cevabını 1993 buldum doğru mu acaba?:26:

Clean & Clear Türkiye
Sömestr tatilinin ilk Pazartesi’ne merhaba! Keyifli bir haftaya başladığınızı tahmin ediyoruz. :) Hala katılmadıysanız Dünyanı Yansıt yarışmamıza katılarak bu haftayı daha da keyifli yapmaya ne dersiniz? Haydi arkadaşlarınızla geçirdiğiniz eğlenceli anların fotoğraflarını uygulamamıza yükleyin! Jürinin seçeceği bir video sahibi Blackberry Curve kazanıyor. Yarışma yarın 12.00’de sona eriyor! Clean & Clear Türkiye - Dünyanı Yansıt | Facebook

Puratos Türkiye - Duvar | Facebook
Sevgililer gününde sevgilinize Iphone 4S hediye etmek ister misiniz? E, o zaman haydi mutfağa, en yaratıcı pastayı yap, Iphone 4S kazanma şansını yakala. Yapmanız gereken; aşk temalı pastanızı yapıp, görselini Duvarımıza yüklemek. Daha sonra, sol tarafta bulunan Yarışma Koşulları sekmesine iletişim bilgilerinizi bırakmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…