ben chrome yide mozillayıda denedim olmadı
UNNADO dan gelen cevap kızlar.. siparişlerimin silindiğini yazmıştım.. 2 hesabımın adresi aynıydı bu yüzden sildiklerini belirtmişler..
Merhabalar;
Sistem üzerinde yapılan güncelleme sonucu "Davet Et" kampanyası dahilinde
alım yapılmış aynı teslimat adres bilgileri olan siparişlerin iptal işlemi,
uygunsuz hesaplar olması nedeni ile otomatik olarak sistem üzerinden
gerçekleştirilmiştir.Alışverişiniz sırasında kredi kartınızdan çekilen bir
tutar olması durumunda ücret iadeniz 1 hafta içerisinde kredi kartı
hesabınıza yansıtılacaktır. Sistemsel bir işlem olması nedeni ile maalesef
müdahale edilememektedir. Yardımcı olabileceğim farklı bir konu varsa
lütfen iletin.
İyi günler dilerim.
Gamze DİNÇER
unnadó.com
Salih Omurtak Caddesi No:8
Koşuyolu - Kadiköy - İstanbul
T: +90 216 545 29 10
F: +90 216 545 29 11
Bebek.com her hafta üyelerine birbirinden değerli markalardan armağanlar veriyor. Hediyelerimizden kazanmak için tek yapmanız gereken sitemize üye olmak ve Hediyeli Anket Formunu doldurmak! Bol şanslar
4 üyemize e-bebekten hikaye kitabı hediye!e-bebek 5 şanslı üyemize hikaye kitabı hediye ediyor. Eğlenceli resimlerle süslü hikaye kitabını kazanan şanslı üyelerden biri olmak için tek yapmanız gereken katılım formunu doldurmak. Bol şanslar!
Kazanan üyelerimizle Bebek.com tarafından irtibata geçilecek ve hediyeleri kargo aracılığıyla gönderilecektir.
.
herkese günaydın:))) kızlar umarım düzelir un... yaşadıklarınız.ben üye olmamıştım.Dün komik bir olay geldi başıma onu anlatayım size.Migrosa kazandığım ürünleri almaya gidiyordum yürüyerek.başımda bere tanınmayacak bir haldeyim.Sonra arkamdan biri bana bağırıyor.İlk ismimi duyduğumda ben değilimdir dedim.sonra 2.kez bağırınca arkamı döndüm bir de ne göreyim kargo arabasından bana sesleniyorlar:))kargonuz var .... hanım evde biri var mı diye..Ben de malesef yok dedim ve kolileri yolun ortasında teslim aldım.Artık eve sırf kargoların teslimi için bir yardımcı tutacağım valla.
canım limango siparişlerim geldi.alışveriş sitelerinin çoğu aynı kargo firması ile çalıştıgı için artık beni tanıyorlar.bir de oriflame siparişlerim oluyor aradakocaman koliyle neler geldi çok merak ettim
Bebek.com her hafta üyelerine birbirinden değerli markalardan armağanlar veriyor. Hediyelerimizden kazanmak için tek yapmanız gereken sitemize üye olmak ve Hediyeli Anket Formunu doldurmak! Bol şanslar
4 üyemize e-bebekten hikaye kitabı hediye!e-bebek 5 şanslı üyemize hikaye kitabı hediye ediyor. Eğlenceli resimlerle süslü hikaye kitabını kazanan şanslı üyelerden biri olmak için tek yapmanız gereken katılım formunu doldurmak. Bol şanslar!
Kazanan üyelerimizle Bebek.com tarafından irtibata geçilecek ve hediyeleri kargo aracılığıyla gönderilecektir.
.
bunun cevabını 1993 buldum doğru mu acaba?:26:
Bu Gol Kaçmaz !!!
FIFA serisinin son oyunu FIFA 12 ile maç kaldığı yerden devam ediyor.
İçerik Detayı
5 Adet PS3 Formatında FIFA 12
Formu doldurup, doğru cevabı veren 1.-75.-150.-300. ve 500. kişiye PS3 formatında FIFA 12
ve...
5 Adet XBOX 360 Formatında FIFA 12
Formu doldurup, doğru cevabı veren 1.-50.-100.-150. ve 200. kişiye XBOX 360 formatında FIFA 12,oyunu bizden hediye...
Bitiş tarihi: 25 Ocak Çarşamba Saat: 15:00
ARALGAME - Hediye Yağmuru | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?