canım açıkladığın için teşekkürler
Sayın Müşterimiz,
Bu mail "Mutluluğunuzu Paylaşın" kampanyasından kazanılan indirim çekleri ile yapılan alışverişler hakkında genel bir bilgilendirme amacıyla tarafınıza iletilmektedir.
Büyük bir heves ve özveriyle, siz ve sizin gibi pek çok kişinin unnado'dan alış veriş yapma keyfini ve memnuniyetini yaşaması için başlattığımız "Mutluluğunuzu Paylaşın" kampanyamız ne yazık ki bazı kişi ve kişilerce istismar edilmiş ve bu sebeple planlanan zamandan önce bitirilmiştir.
Yapılan ilk kontrolde bazı kullanıcıların 20 den fazla sahte hesap açarak haksız kazanç elde etmeye çalıştığı tespit edilmiştir. Yapılan ikinci kontrolde ise 90 ve 116 sahte hesap açan kullanıcılar görülmüş ve suistimalin boyutundan dolayı söz konusu "Aynı ismin ve ve/veya aynı teslimat adresinin ikiden fazla olduğu ve aynı kart / kart hamili isminin 3 ten fazla geçtiği , davet et kampanyası ile alım yapmış " hesaplardan verilen siparişler sistemde askıya alınmıştır.
Eğer siparişinizle ilgili bir hata yapıldığını düşünüyorsanız lütfen sipariş verdiğiniz hesaba ait e-posta adresi ve sipariş onay mailiniz ile birlikte destek@unnado.com adresine yazacağız bir e-posta ile bize ulaşabilirsiniz.
Volf sen hala ordamısın?Bi terslik oldu işte.Arkadaşın dediği gibi kimsenin hakkını yemedik.Siparişleri iptal eden arkadaşlar diğer arkadaşların hakkını yemedi ki!!Ayrıca yakınlarının adına alanlar da aynı değil mi?
Bana da bu tarz mail gelmiş.Çokta haksız değiller ama onların haksızlığı başta alışveriş yaparken sistemin reddetmemesiydi.Çokta mühim değil artık iki parça bişey..
Bu arada Duru'nun dünkü sorusunu doğru cevap verip kazanan kişi "Fulya Öztürk" isimli kullanıcıymış.
kızlar kozmetik bloglarındaki çekilişlere de göz atın işte biri daha "sevdanın dünyası" süper hediyler var
Ben o konuyu geçtim çoktan, adamların açıklamasını yolladım hala o konu hakkında yazana :) Önce onlara söyle kkrorasVolf sen hala ordamısın?Bi terslik oldu işte.Arkadaşın dediği gibi kimsenin hakkını yemedik.Siparişleri iptal eden arkadaşlar diğer arkadaşların hakkını yemedi ki!!Ayrıca yakınlarının adına alanlar da aynı değil mi?
Bana da bu tarz mail gelmiş.Çokta haksız değiller ama onların haksızlığı başta alışveriş yaparken sistemin reddetmemesiydi.Çokta mühim değil artık iki parça bişey..
bunun cevabını 1993 buldum doğru mu acaba?:26:
kızlar nestlenin yarısması en cok begenilen yorumlar arasında mı cekiliş yapılcak bilen var mı
canım sanırım öle , top 10 a baktım sacmasapan yazılar bir sürü oy toplamıs bu da begendirmeli bi çekiliş uyuz oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?