Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sürekli takip ettiğim birisidir. ara ara hediyeler veriyor sizde deneyin bakalım şansınızı..

XXX

Son düzenleyen: Moderatör:

Volf sen hala ordamısın?Bi terslik oldu işte.Arkadaşın dediği gibi kimsenin hakkını yemedik.Siparişleri iptal eden arkadaşlar diğer arkadaşların hakkını yemedi ki!!Ayrıca yakınlarının adına alanlar da aynı değil mi?
Bana da bu tarz mail gelmiş.Çokta haksız değiller ama onların haksızlığı başta alışveriş yaparken sistemin reddetmemesiydi.Çokta mühim değil artık iki parça bişey..

Bu arada Duru'nun dünkü sorusunu doğru cevap verip kazanan kişi "Fulya Öztürk" isimli kullanıcıymış.

Çorap Terzisi/Facebook sayfasını beğenenler için harika bir uygulama başlıyor. Her hafta bu sayfadan verilecek özel şifreyi not edin. Sonra, ORAP TERZS web sitemize girerek iletişim formu bölümünden bu şifreyi bizimle paylaşın. Bilgilerin doğruluğu açısından, web sitemize üye değilseniz, iletişim formunu doldurmadan önce üye olmalısınız. İletişim formunu da eksiksiz doldurmayı unutmayın. Her hafta başvuranlar arasında yapılacak çekiliş sonucu bir talihli dostumuz o haftanın süpriz ödülüne ücretsiz sahip olacak. Kazanan talihliler her Pazartesi, Çorap Terzisi/Facebook sayfamızdan açıklanacak.

Çorap Terzisi | Facebook

850 kısının arasından 1 kısıye verdıler
valla fulyayı bnde tbrık ederım

kızlar kozmetik bloglarındaki çekilişlere de göz atın işte biri daha "sevdanın dünyası" süper hediyler var

Ben o konuyu geçtim çoktan, adamların açıklamasını yolladım hala o konu hakkında yazana :) Önce onlara söyle kkroras

kızlar coca cola kodu olupta kullanmayacak olan varsa bana özel msj dan gönderebilirmi?

Son düzenleme:
Mavala Türkiye
İşte bugünkü ödüllü yarışmamızın sorusu!
MAVALA' nın soyulan ve kuru tırnaklar için oje altına kullanılmak üzere önerdiği ürün aşağıdakilerden hangisidir?
a) Tırnak Kalkanı
b) Destekleyici Alt Taban
c) Mavala Stop Tırnak Yemeğe Son
Sorunun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine e-mail olarak gönderen 1., 30, 45., 80. ve 110. kişiler birer adet MAVALA Tırnak Eti Çıkarıcı kazanacak!
Herkese iyi şanlar diliyoruz.. koşun kızlarrrrr

face de
KlimaPlus
Yarışmamız başladı! Soldaki eşleştirme sekmesinden ulaşabilirsiniz. Yarışmada eşleştirmeyi ilk bölümde en fazla 12, ikinci bölümde de en fazla 40 hamlede bitiren 5., 25. ve 50. takipçimiz 150 TL değerinde D&R hediye çeki kazanacak.

kızlar nestlenin yarısması en cok begenilen yorumlar arasında mı cekiliş yapılcak bilen var mı

canım sanırım öle , top 10 a baktım sacmasapan yazılar bir sürü oy toplamıs bu da begendirmeli bi çekiliş uyuz oldum :)

bu beğendirmeli yarışlardan nefret ediyom ya millet uyumuyomu işteyse çalışmıyomu evdeyse o evin halini düşünemiyom poh götürüyodur kesin ne ara topluyolar bu ne hırs anlamıyomkine yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…