Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar cumartesi günü kenter tiyatrosunda çirkin ördek yavrusu müzikali için çift kişilik biletim var gitmik isteyen özelden ad-soyad ve telefon numarasını göndersin.

şans tamamen sanırım canım

inşallah bizde kazanırız

Ben baktım yoktu..Aldığım yerde yokmuş demek ki...Sağol arkadaşları yanıltmamış olduk :)

annem ilk gn aldı bi 5li paket yoktu sonraa tekrar baktıkk hem vanilin hem kabartma tozu 5li paket cnmm. inşşş kazanırız yaa büyüklerdede gözüm yokk :):) su ısıtıcı kazanıyım yeterr

kızlar araara bakıorum topiğinize biraz önce kanal değiştirirken trt1 de 20 tl gibi bişey gördüm geri döndüğümde kalkmıştı trendyol tv şifresi olabilirmi acep

cillitbeng de süre önemlimi? bilen varmı??
sure onemlı deıl cnm
cekılıs hakkın ne kadar fazla olursa okaar snasın yuksek

Kızlarrr dr oetker çekilişine nereden katılıyordu bulamadım..Bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Kabartma tozu aldımda..10 lu paketler de var şifre bilesiniz :)
5 lı paketlerden aldım ben vardı cnm sokta ucuz ordan alın 60 kurus :)
1000 mı
tamamen sans ıste ben 6. gunde 350 cekılıs hakkınlan kazandım
ınsallah cıkar snada
annem ilk gn aldı bi 5li paket yoktu sonraa tekrar baktıkk hem vanilin hem kabartma tozu 5li paket cnmm. inşşş kazanırız yaa büyüklerdede gözüm yokk :):) su ısıtıcı kazanıyım yeterr

dr oetkerın butun urunlerınde var
mayasında
kabartma tozunda
vanılyada
jolesınde falan fılan :)

bnm gozumde arabada :

evettt bennnn :)) ama yne de bse kazanamıcam kesin :S
cilitbang den alıstım sanırım böle eslestirmelere :)

ne güzel inş. şans sana güler

CHİNA GLAZEErenk süper yaa

güle güle kullan cnm
şanss banada gülermisin bi :26:

ne zaman nereye üye olmuşsam,hatırlamıyorum ama kesin burdan gördüm de oldum... bana ptt kargo ile bebek setleri geliyor. milupa anne bebek klübü yazıyor paketlerde...

ilk önce yeni doğan dönemi için bi şeyler gelmişti.

pişik kremi, süt yapıcı çay, göğüs pedi vs

tabi bunlar numunelik küçük şeyler

o pakette en yararlı olanlar cd'lerdi.

bayaa bi cd çıkmıştı içinden

bugün de 2 paket 'ilk kaşığım' seti geldi.

olmayan bebeğime armağanlar yağıyor

içerik :

mıknatıslı buzdolabı şeysi
indirim kuponları
sütlü pirinçli ek gıda, 2 paket
bebek için yapılabilecek mama tarifleri (aylara göre belirtilmiş)
devam sütü, 2 paket
mama kaşığı, 2 adet

ON8
Evet böylelikle HAYATTA ON8'in bir bölümü daha sona erdi. Bu sefer çok çok yaratıcı fotoğraflar aldık. Önümüzdeki ay nasıl olacak acaba?

Kitap kazanan okurlarımız, on8@on8kitap.com adresine posta adreslerini gönderebilirler mi?

Beyaz Kitaplık, Eda Utku, Emrah, Gökhan Kul, Gülşen Çetin, Mert Şenyuva, Renkli Kitap ve Zeliha Kurtuldu Arıgan.

Tekrar tebrikler ve çok teşekkürler!

tebrikler arıgan

güle güle kullansın gelecek bebişin

milupa pek bi bonkör çıktı sorma, geçenlerde eltime 4 tane geldi o kaşıklı setten, bana da 2 tane

teşekkür ederim canım bugün geç kaltım karşıma çıktı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…