Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Güle güle kullan..Bunlar tırnak için ama öyle güzellerki başka amaçlarlada kullanabilir :)

Kısaca olmayan bebeğine çeyiz yapmış oluyorsun :)

çok güzel canım güle güle kullan
bende bu ara çok hediye kazandım ama ne gelen var ve giden

hediye kazanan arkadaşlara tebrikler. güle güle kullanın.

fikrimühimden mail geldi bana.
SEK, Hayatınıza Tazelik Katan Süt Uzmanı kampanyası ile ilgili.hemencik katıldım.
15 gün içerisinde paket gelcekmiş. içinde sek süt migros indirim kuponları falan bir şeyler diyodu.
ohh be sonunda banada burdan paket gelecek. öncekilerin hiçbiri gelmemişti.
sevindirik oldum şimdi ha
sizde maillerinizi kontrol edin kızlar..

madem haksızlık değil neden iptal ettiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

madem haksızlık değil neden iptal ettiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kızlar artık boşverin geçmişi okumadınız herhalde ben de SiremimS de bu konu yüzünden banlandı haksızlık ya da değil bırakın işte artık nasıl olsa paralarımızı da iade edecekler

sağolasın canımmm
darısı başına inş

aminnnnnn:)))

bu arada setin milupa anne bebek kulübünden gelmiş geçenlerde banada geldi

kaşıkları muhakkak sakla kimseye verme derim

çok yumuşak tam bebekler için tasarlanmış piyasada böyle kaşıklar pek yok

canm ben yeni üye oldum anketler için mail mi gönderiyorlar acaba.nasıl çalışıyor bu site

onlarında burda adı o kadar anıldıki, bedavaya verdikleri reklamla çok haklılar..

onlarında yaptığı haksızlıksa onlardan al hakkını.
benim anlatmaya çalıştığım herkes bilir 10 hesap açarak tekrar tekrar kendini üye yapmayı başka başka isimlerle ama bana bu yanlış geliyo ve zaten tek adresim var.yada bende bilirim burdan bazı yerlere üye olup bedaca şeyler almasını ama yapmıyorum hatta indirimli yada bedava ürünler varsa gelip buraya yazıyorum yada ziyaretçi olarak değil üye olarak giriyorum.
ay çok sinirlendim ya ben bu kadar dikkat ederken bi de bana cevap verip de ne var bunda demelerine.
iki kuruşluk için yalan söyleyip haksızlık yapamam...................
ayrıca burda okudum hamile olmadıkları halde bebek sitelerine üye olup yalan söyleyip hediye alanları....iki bez üç mama almak yalan söylemeye değmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…