Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızım 12 aylık ama malesef bana bişey gelmedi 30 kere yazdım sitelerine tınmıyolar bende vazgeçtim

allah allah ilginç ben hamileyken üye olmuştum o zaman bile gelmişti hamileyim paketi bence ücretsiz danışma hattını ara mutlaka ilgilenirler

facede perbutikten levis marka ayakkabı kazandım

kontesiimm seni elinde mama kaşıkları önünde güzel bir bebeyle hayal ettim

canım facebook tan hediye kazandım ama mağazaya gidip almak gerekiyormuş Kentpark yakın mı?
mesaj atmışlar bizzat gidilecekmiş isimle gönderilen şifreyi vermek gerekiyormuş 29 ocak son günmüş

Malesef canım o tarihe kadar gidemem.Kredi kartının hesap kesiminde cepaya mutlaka uğruyorum ama o tarihte hesap kesilmiş olmuyo o yüzden gidemem inşallah yanmaz hediye :26:
bu arada hediye ne merak ettim

canım ben de ankaradayım yakın zamanda söğütözüne e bebek mağazasına gidip prima kargomu alacağım kentparkada uğrayabilirim ben uygunum

canm ben yeni üye oldum anketler için mail mi gönderiyorlar acaba.nasıl çalışıyor bu site

kampanya anket v.s olduğu zaman mailine gönderiyorlar. sitede nasıl çalıştığıyla ilgili yazı bulablrsn canım.

şu milupaya nerdeyse 1 yıl olcak bende üyeyim. sadece hamileyken paket geldi. bebeğim 4 aylık oldu hala hoşgeldin bebek paketi gelmedi. müşteri hizmetlerini arıycam bende..

Son düzenleme:
arkadaşlar,her zaman son sözü söyleyen haklı değildir...lütfen dikkat edelim ve zeka yaşımızın altında tartışmalara girmeyelim......

facede perbutikten levis marka ayakkabı kazandım

kontesiimm seni elinde mama kaşıkları önünde güzel bir bebeyle hayal ettim

tbrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

buarada etı cınler yola cıkmıs öle yazıor yorumlar arasnıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…