Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Natrol Easy-C kazananlar;
1- Tuğba Suyabatmaz
2- Tuğçe Engin
3- Ayfer Apaydın
4- Gndz Feyza
5- Mirror Kampanya
6- Hasan Türksoy
7- Gamze Nar Durgut
8- Aliye Susuz olmuştur, kendilerini tebrik ediyoruz.

Kazananlar açıklanacaktır gibi bi açıklama yapıldı. Ne demek kazananlar? Bunu anlamadım ben. Demekki formu dolduran herkes kazanamamış. Kesin aynı adresi veren kişiler teke düşürülecek

aynı aileden bi kaç kişi katılamaz mı yaniiiii gönderen nasıl gönderiyo hiç biride iflas etmedi valla

tbrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

buarada etı cınler yola cıkmıs öle yazıor yorumlar arasnıda

gece kuşu güle güle kullan ayakkabıları arkadaşım..

teşekkürler ama hevesim kursağımda kaldı yaaa
ellerinde 40 41 43 44 numaralar varmış,bense 36 giyiyorum
mail attım nişanlıma ya da ardeşiem hediye ediyim bari

Very Me by Oriflame
Very Me’nin daha çok kişi tarafından bilinmesi için Tüm Oriflame dünyası ile birlikte Facebook’ta açtığımız Very Me by Oriflame sayfasında yarışmamız başladı. 5 Şubat’a kadar aşağıdaki linke tıklayarak fotoğraflarınızı yükleyin, Very Me hediye paketini kazanma fırsatı yakalayın. Herkese başarılar dileriz.

kızlar iyi geceler.fikri muhimden mail gelmiş.sek süt içecekmişiz.kabul ettım gitti.bu arada markafoni eşimle benim hesabıma 10 lira yüklemiş.zaten şuan trendyol revaçta limangoda arka arka tüm gün bedava günleri yapıyo.markofoni uyuyo diyodum iyi oldu.

günayydınlarr herkesee gece kuşumm sevgililer günü geliyo kızz kocişe hediye edersin üzülme :) tebrikler

G ♥ ü ♥ n ♥ a ♥ y ♥ d ♥ ı ♥ n ♥ l ♥ a ♥ r
mutlu sabahlar
♥ ♥ ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…