Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

A tamam büyük harfle yazınca kabul ediyor.ama benim anlamadığım 20 tl indirim deniyor ama hesaptan 10 tl düşüyor neden acaba kızlar?bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

3 ayrı hesaptan 2 tane sally hansen oje aldım birde deri erkek cüzdanı aldım. ojeler 10.90 5.90 verdim cüzdan da 14.90 9.50 gibi bişey verdim.
valla aslında ojeye o kadar para bile vermemde kaliteli 2 3 ojem olsun diye aldım.

geçenki sitenin olayı gibi olmasın arkadaşım dikkatli ol istersen

Şifre için teşekkür ederim bende bir tane cüzdan aldım 10TL verdim.Merak ettim bu şifre hangi kanalda verildi?

trendyolda akıllandı cococola şifreleri girilmiyor hata oluştu görülüyo sürekli oysa bambiden 5 liraya babet alıcaktım

yenilikmarketi.com
kazananlar aşağıadır.
Nail Art Lüks Set : Gülfidan Al
3 ojeli set : Rukiye Karadere Arslan
Parlatıcılı Set : Havva Tekin

geçenki sitenin olayı gibi olmasın arkadaşım dikkatli ol istersen

geçenkinden de 3 hesap açmıştım 3 üde hala duruyo siparişimin biri gönderilmiş bile yarın gelir büyük ihtimal.
sorun olmaz sanmıyorum çünkü başka zamanlarda da hep alışveriş yapıyorum trendyoldan.
3 ve üzeri haksız kazanç elde etmeye girdiğinden sorun çıkıyo sizde ona göre 3ten fazla hesap açmayın.

'AVON'
Kimler 15 Soru Cevap Yarışmamız için bizimle =)))

kızlar link çıkmıo avon yazın face e son 5 dk diyo yarışma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…