Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

c itü enerji enstitüsü

[sıze=3]bende metro enerji testi reklamında toplam kaçkw enerji üretildi onu bulamadım bieln var mı acep

buldum 17.5kwh[/sıze]

işte metronun butun cevpları gecmıs sayfalardan toparladım

markafoni 10tl çek yollamış sağolsun, koton butiğinde de istediğim model etek vardı, 9tl ye kaptım

Bu yurtiçiyle Benimo beni deli ediyo hala açıklamadılar

NIVEA FOR MEN Türkiye
Beyler, artık sözün bittiği yerdeyiz. Şimdi herkes sussun, fotoğraflar konuşsun! Gece eğlencenin fotoğraflarını 30 Ocak Pazartesi gününe kadar sayfamızda paylaş, çekiliş ile NIVEA FOR MEN Skin Energy Q10 Tıraş Jeli + Q10 Double Action Balsam seti kazanan 25 kişiden biri olma şansını yakala! Haydi, eğlencen de fotoğrafların da bol olsun.

Günaydın kızlar..
Benim'O dan hala ses yok. ETİ'nin sayfasına detaylı bir şekilde yazıp, sordum. Sürekli bu taktik tutar sayfasının linkini yollayıp burdan takip edebilirsiniz diyolar. Bu sefeler daha detaylı sordum. Bakalım

Bu yurtiçiyle Benimo beni deli ediyo hala açıklamadılar
böle yarımyamalakyarsmalardan sınır oluorum
saol canım harikasın :))) bir tanesini bulamıyordum :)))
bısı deıl tatlımmmmm

LİDYAMMARKETTE YENİ YILIN İLK KAMPANYASI..
200 beğeni getirene çekilişsiz, kurasız Remetta Çaydanlık Hediye !!

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Kozmetikcim

Geleneksel Hediye Çekilişinde Bu Hafta 1 Kişiye Babyliss Marka Saç Maşası Hediye!

Hediye çekilişine katılmak için yapmanız gereken aşağıdaki görseli "herkese açık" bir şekilde paylaşmak ve isimlerinizi yorum olarak yazmak.

Son katılım: 27 Ocak Cuma, Saat 15:00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…